Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzépSzamóca

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angyali illúzió 7. rész 2017.04.09 19:46:27
-Azt hitte, hogy valami baj van, mert, hogy kiáltásokat hallott. – vigyorgott. Először nem értettem, majd mikor leesett, az arcom hirtelen a vörös összes árnyalatában kezdett pompázni. Nem tudtam elhinni, még soha nem voltam ilyen helyzetben. -Úristen, ez, de ciki! – az arcomat a tenyerembe…..
Angyali illúzió 6.rész 2017.03.03 19:00:04
Leültünk az asztalunkhoz és beszélgettünk. Egész végig fogta a kezem, simogatott, és ha úgy adódott, akkor egy-két puszit is kaptam. Nagyon aranyos és figyelmes volt egész este. Ahhoz képest, ahogy a kapcsolatunk indult… Az a bizonyos este után jó ideig nem beszéltünk. Shawntól elkérte a…..
Angyali illúzió 5. rész 2017.02.19 23:00:35
-Támogass már meg, ha lehet egy fejfájásival. – nézett kérlelőn. -Még mindig másnapos vagy? – kérdeztem vigyorogva. -Először is mi az, hogy még mindig? Hiszen alig egy óra van, a másik meg annyi tequila után csodálkozol?  - és közben nézte a plafont nézte egy jégkockás zacskóval a fején. Adtam…..
Angyali illúzió 4.rész 2017.02.09 10:54:11
-Jajj ne már Bob! Részeg vagy! – próbáltam kicsit meglökni, de megfogta a csuklómat, magához húzott és megcsókolt. Eleinte próbáltam ellenkezni, de annyira édes volt a szája, hogy egyszerűen nem bírtam elhúzódni. Ajkai, mint a méz. Soha nem éreztem még ilyet. Keze egyre lejjebb vándorolt végül…..
Angyali illúzió 3.rész 2017.01.19 23:17:38
Mikor felébredtem még mindig nem tudtam elhinni, ami tegnap történt. Sírni már nem tudtam, tegnap minden könnyem kisírtam. Feküdtem az ágyamon és csak bambultam kifelé az ablakon és gondolkoztam. Csoda szép időnk volt a madarak csicseregtek a napfényesen sütött be az ablakom üvegén. Vajon hány ember…..
A blog azért jött létre, hogy legyen ingyenes hirdetés a direkt linkek kategóriában. A direkt link jobban segíti az oldalak előrejutását a keresőkben ( Google, Yahoo, stb. )Válaszd ki a kategóriát és megnevezéssel együtt küld be a linket.Ha nem akarsz regisztrálni küldj egy…..
Angyali illúzió 2.rész 2017.01.06 01:25:51
Másnap anya meg apa együtt indultak reggel, hogy szerezzenek anyának valami munkát. Én sem bírtam sokáig aludni, az időeltolódással még mindig szenvedett a szervezetem. Lementem a konyhába reggelizni. Nagyszerű hoztak friss péksüteményeket így legalább a reggeli kérdés is meg van oldva. Csináltam…..
Angyali illúzió 1.rész 2017.01.01 20:30:43
Mikor sokan mondják, hogy egy telefonhívás, egy levél, vagy akár egy film képes volt megváltoztatni az életüket, csak néztem és azon gondolkoztam, hogy ezek biztos valami nagyon mélyet akartak mondani, mert, hogy akkor még velem ilyen nem fordult elő. Azonban én sose gondoltam volna, hogy ez…..