Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zabkása

0 bejegyzést írt és 1566 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zabkása 2022.12.03 23:05:21
@Egyfejű: jaj nekem is mindig eszembe jut, hogy bánni fogja, hogy minden nap láthatja a tv-ben :DDDDD gondold el, milyen szégyent éreznénk, ha csak egy randink lenne egy “ilyennel”
Zabkása 2022.12.03 23:16:27
@Kosztarika: na akkor mint régen, most is van, hogy elveszik a képet….
Jajdejó, kiskutyaaaaaaaaaaaaaaa! - visít a gyerek. Öröm és boldogság. Legalábbis néhány hétig. A menhelyről kihozott kutyámat február elején találták az utcán. Reszketve bolyongott a forgalmas út mellett. Nagyjából hat hónapos volt. Őszi kiskutyaként kerülhetett valaki karácsonyfája alá. Majd…..
Zabkása 2021.12.14 12:02:46
Kezdjük ott, hogy kutyát vagy örökbefogadunk - ami egy csodálatos dolog -, vagy tenyésztőtől van. Ha tenyésztő, akkor bizony nem 60-100ezer, de nem is 200, hanem 1000 EUR az indulási ár, és fajtától függően határ a csillagos ég. ÉS a bekerülési költséghez még hozzávehetünk pár tízezer forint pluszt, hogy tálak (aztán ahogy nő csere), fekhely, játék, stb.

Na már most, akkor ott a várólista, ami simán lehet akár több, mint 1 év is, így a hirtelen felindulásból ajándék kategóriát ki is ejti.
Az én goldenem nagyon jó helyről származik, több hónapos kutatómunka és látogatások előzték meg a tenyésztő választását, valamint a felkészülést a kutya érkezésére. Igen, a kutya nálunk családtag, nem a kertbe csak kitett biodíszlet, hiába írták itt fentebb, hogy az bizony a hanyatló nyugat indikátora.
Tápot azt kap, amit a tenyésztő is javasolt, valamint valóban remek tápértékkel bír, az már majdnem havi 20ezer. Erre még jutifalatok, párezer/hó. Féreghajtó, élősködők elleni szer, oltások és ne adj Isten esetleges betegség kezelése 10ezer szorozva tetszés szerint.

És ha már családtag és persze nem csak "úgy van", akkor kutyaovi, kutyasuli, ami mondjuk egy turnus 60ezer és két hónapig tart. Vagy egyéb foglalkozások, szóval anyagilag is egy hatalmas elköteleződés, valamint akkor a foglalkozások is, a nevelés is.
Aki meg azt nézi, hogy "hogy lehet okosba is olcsón megúszni", az költse inkább másra a pénzét, eszembe nem jutna a kutyámon spórolni.
Érdekesen indult ez a hét több szempontból is, emiatt csak egészen minimális mértékben húzódik feljebb a szemöldököm, amikor rájövök, hogy az RTL hivatalosan is elengedte a műsor kezét, és mostantól Péter és Ancsa kétszemélyes stábként működtetik a boltot: Ancsának már a haját sem lőtték be, és…..
Zabkása 2021.01.19 10:10:29
Sziasztok!

A poszt zseniális, köszi! :)

A Peti-Anikó szerkesztésre mondom, hogy nem szerkesztették bele a "a folytatásban..." szekciót, de szerintem reklámot se, vagy legalábbis nem emlékszem rá, hogy a visszanézőben lett volna "reklám után" rész.

Dani ostoba vigyora és feje, amikor azt mondja angolórán, hogy neki ez kínai ... :D Mint valami értelmi fogyatékos. Lehetne szuahéli is, egyiket se vágja. De a yo madafaka bitch az biztos megy, már látom, ahogy VV Dennissel megy majd a koperálás meg a fícsöringelés. Hopp, még egy szó, amit tuti tud. Szerintem fluent English a srác.

Fru sírása a kancigány után... eskü elhiszem neki. Viszont ez már a bezártság okozta oxigénhiányos állapot, abban is biztos vagyok. Mókás lesz, amikor kijön, Röncsi már tuti találkozott a bántalmazó cikkek, cikizések és rekordkiesésén röhögő kommentek tengerével, így az azért megreccsenti, bármekkora az ego. Aztán jön a pofon, hogy Fru kiszabadulása után egy héttel, meg a mama első beszélgetése után úgy ghostingol, mintha sose húzta volna jobbra a VVtinderen.

Ebből a hétből Bálint fog kijönni, amit eddig is tudtunk, neki azért kettővel több agysejte van, mint a többinek összesen.

Merci disney-s mese része első pillanatban aranyosnak hatott, mert hát kislány még... aztán rájöttem, hogy miket csinálnak a mai 18 évesek meg én mit csináltam még anno, szóval lófaszt kislány, a TV-ben pocsíkolják...

@Kábel Barát: nagyon EKG, hogy mit képzel ez a sok farok, hogy persze drímdzsáb a zeneipar, de a kottát meg az ilyen szarokat hagyjuk már a picsába hát ki vagy te. Amúgy meg Dani milyen rádiót hallgat, ahol két David Guetta között bejön egy Vivaldi, hogy kikapcsolja? :D
Zabkása 2021.01.19 11:25:18
@silvermansarah: uh ez meglep
Mindenki szerencséjére hét közben nem voltam ügyeletes egyszer sem, engem ugyanis a kutyák a legkevésbé sem hoztak lázba, így nem bánom, hogy ebből kimaradtam. Peti mai pulóverével Tony Montanara emlékezik, akinek nagyon-nagyon csökkentett üzemmódú verzióját tudnám elképzelni Danival vagy Renátóval…..
Zabkása 2021.01.16 23:16:14
@ppupu: én szerintem nem hibáztam semmit!
Zabkása 2021.01.16 23:23:54
Zabkása 2021.01.16 23:33:41
@SzabadEzANév?: nem csak te, én se értem. Magamat nyugtatom, hogy nem idegbetg a gyerek, csak menőnek próbál tűnni, faszacsávónak. DE ezt nevezik kontraproduktívnak :D
  Végre nálunk is havazott, így fülig érő szájjal érkeztem meg ma reggel. Fasza parkolóhelyet fogtam, volt idő elszaladni reggeliért, kiválót kávéztam, aztán az örömömnek egy csapással vetett véget a tegnap esti összefoglaló. Azzal indítunk, hogy Bálint nem tud aludni, mert mindenki horkol.…..
Zabkása 2021.01.13 17:58:55
@szociál: áh persze lófaszt nem, ez a fasz még a szombathelyi postaközben a 18 éves audira támaszkodva menőzik is azzal a spanjainak, hogy hogy leugatta az aktuális ribancot
Zabkása 2021.01.13 18:18:57
@Barracuda2: Mercinél is mondom, hogy a fiatalsága okozta tapasztalathiány miatt még ez megbocsájtható. 20 évesen sem gondolom főben járó bűnnek. Ellenben Moh, aki alapvetően szimpatikus figura és valóban nem kamuzta egyszer se a reményt, azért van annyira könyörtelen, hogy nem vonja meg magát azért, hogy Merci le tudjon jönni róla. Ez a tipikus esete, hogy ha őszintén szeretsz/kedvelsz, akkor elengedsz. Nyílván neki jólesik Merci közeledése, és ezt ki is veszi a rendszerből, de ő annyit ad bele csak, hogy ez megmaradjon. Magyarul csak a női oldal a befizetője ennek az uniónak.

És más a plátói szerelem, és más az, amikor valaki megalázkodik a másik kegyéért, és saját magát veszi semmibe. Az csak hab a tortánt, ha ezt az ország előtt a TVben teszi, nem max egy koliszoba a nézőközönség
Zabkása 2021.01.13 18:34:37
@Barracuda2: az, hogy velük nem áll le, igazából erény. Mert egy Dani ugaztása, vagy Reni fröcsögése mellett nem tudsz érvekkel érvényesülni, a vége meg az lenne, hogy Röné bemászik az arcába a pszichopata vigyorával, hogy "na mit csinálsz megütsz geci?"

Oké, hogy be vannak zárva, de ha igazán érdekelné Merci kis lelkecskéje, akkor megmondhatná, hogy Merci, tényleg nincs bújci meg ilyenek, öleléskor a derekeam is kifordítom, nehogy hozzád dörgöljem a farkam. És bár lenne belőle hiszti, de kérem.. most is van! Plusz még le is húzza magát a WCn, mert mindenki rosszallóan nézi ezt.
Merci ha bosszúból ezért a jelét tenné Mohra, magávl baszna ki, de nem tudom ezt elképzelni róla.
Ez a hogyvolt picit rendhagyó lesz. Telelövöm képekkel, mert a mai napot egyéb kötelezettségek teljesítésével kell töltenem. Ugyanakkor nincs ok szomorkodni, mert a tegnapi borzalomból egyébként sem lehetne sokkal többet kihozni. Azzal kezdünk, hogy Bálint edzi Dzsinát hogyan kell felkészülni egy…..
Világrekordik hete! Beszartok. Én legalábbis magam alá barnáztam azonnal a gyönyörtől, ahogy az ötletek elkezdték mindent elsöprő cunamiként elönteni az agyam minden egyes rejtett zugát. Az első és egyben egyik legnyilvánvalóbbat a műsor első percében máris az arcunkba tolják, Merci lepattanásainak…..
PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója…..
Zabkása 2021.01.03 09:50:21
@szociál: nem akarsz beköltözni beépítettként? :D egész jó ötleteid vannak :D
Zabkása 2021.01.03 10:57:12
@Gia: a zavarásban biztos vagyok, arra gondoltam h a fontossági sorrent lenne más. Hajpótlás-cici-bármi-fog. De ne legyen igazam :) De mondani én is tudom, hogy épp volt időpontom péniszcsökkentő műtétre, elég lesz az 50 centi utána, de elaludtam :(
Zabkása 2021.01.03 11:07:20
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Zabkása 2021.01.03 00:51:41
@Qqts: hát a monitort beütöm mindjárt, most megy a szájkarate... már tudom, hogy kiesik ez a cigó, de jóég Bálint ezt hogy bírta idegekkel.... KÁSAAAAA
Zabkása 2021.01.03 01:18:18
@PYT: igen példásan.. most volt a kortes beszéd nálam, szóval kvázi láttam a párbajt... ÚRISTNNN. Inkább zárjanak ki és toloncoljank is ki, ezt én nem bírnám. Gina is orvosi eset, elég a fejét nézni. Az ostobaságát magyarázni se kell :D Kedvencem a szájkaraténál, amikor olyat olvasott a fejére Bálintnak, amit nem is csinált :DDDDD Flawless Victory
Zabkása 2021.01.03 01:35:34
@PYT: Nem tudjuk, hogy mennyi az összes szavazat, mert ha pár tízezer, akkor simán belefér bármi, hamar borul a mérleg, ha már százezrek, akkor lehet oknyomozni.

- Nyílván az USB-C-k közül rengetegen nyomják rá, azoknak baromi szimpi lehet ez az ordibálós őszinte ugatás, mert beszédnek nem nevezném. A rosszindulat is plusszpont tud lenni, mert hát dögöljön meg a másik

- Frunátóék pár támogatója talán oda szavaz ha már, bár lassan ez a VV évad is olyan lesz, mint a mai politika. Aki hatalmon van arra nem (Bálinték), az ellenzék meg csicskagyász (tudjukkik), akkor inkább semmi.

- Jött pár poszt meg cikk meg komment arról, hogy most tényleg azt kell majd nézni, hogy x párocska bent veri ki egymásnak meg néha hisztinznek részegen? Hát akkor legyen bent a Gina mert az majd megkavarja a dolgokat...

- Plusz nem tudjuk, van-e belekavarás a számokba.

Én is azt vártam volna, hogy pusztító vereséget kapjon, bár azért idén minden vereség az. Hol vannak az 55-45 eredménnyel záródó párbajok? Jövő héten Frunátóék kiválasztottak, aztán szerintem kihívják Vivit. Vivit, aki nekem egyre szimpibb, most is őszintén örült Bálintnak, alapvetően egy cuki csaj. A VV lelkét adó "őszinteség" is átjárja, volt már valaki, aki ilyen őszintén akart adásban vibrátort? :D
Vivi vissza, maradékot megszórják, és akkor az kiviszi Moh-t. Aki nálam nagyon furi, azon töprengek, hogy vajon úgy van-e vágva, hogy ne lássuk teljesen. Mert szerintem az, hogy egyenesen megmondja Mercinek aki meg csüng rajta, az full korrekt. Most lökje el? Nyílván neki is jólesik, de egy másodpercig nem él ad kamu esélyt, nyílván egy tapasztalatlan 18 éves ezt még nem vágja. (mondjuk Dani belepofázását egy picsánrugással értékelném, ha valaki nem ugathat bele a villágban, az pont ő) De Moh kapni fog csapaton belülről is majd ütést... Eddig látok előre, ha többet tudnék, már küldeném a pénzenergiát hétköznap délelöttönként :D
Kellemes kikapcsolódást kívánok minden VV-n belül és VV-n kívül élő ápoltnak, ezúttal külön köszönteném a kommentelők kozul Adamadamot, akivel megbeszéltük hogy jövőre mi is jelentkezünk, okosabbak és tattikusabbak leszünk mint a bentiek és valamelyikünk majd úgyis megnyeri. Szóval egyrészt az idei…..
Zabkása 2020.12.29 23:33:00
@ppupu: screenshot az rtlmost oldalról, hogy már láttam.. amit nem ott néztem, ott aznap meg itt kommentelgetek :D DONE!!!
Zabkása 2020.12.30 08:41:08
@Ármándójózsi: Ármándó! Hol a többinek a leírása? Nagyon elolvasnám, de nem találom :)
Zabkása 2020.12.30 09:06:31
@Ármándójózsi: miért, összejöttél Fruval? :D
Mercivel és Móval kezdünk, Merci háromvonalas cé hangján nyekergi Mónak élete nagy bánatát, hát Mó miért nem szereti őtet? Mó vígasztalja, szereti, csak nem úgy, de Merdzsónak ez nem elég. Ő csókokat akar, meg gyűrűt az ujjára, amit gyaluláshoz aztán levehetne a műhelyben. Mó a villatündérnek meséli…..
Zabkása 2020.12.28 22:07:10
@Alice from madness: ő is egy fasz ezért, neki se nézem el :)
Zabkása 2020.12.28 22:12:56
Zabkása 2020.12.28 22:18:36
Post nubila phoebus – ez jutott eszembe, mikor reggel kinéztem az ablakon és megláttam milyen takony idő van már megint. Egyszer biztos lesz phoebus, csak lenne már az az egyszer, mert nem emlékszem mikor találkoztunk utoljára. Aztán elkezdődött az összefoglaló, mert karácsony -1. napon, vagy…..
Zabkása 2020.12.23 23:29:04
@Post Modern Prometheus: na hát nem aggódom :D
Zabkása 2020.12.23 23:29:40
@princejesus: már várom, hogy nyom egy hisztikört :D és aztán idegösszeomlás puszipá, soha többet ne lássam
Zabkása 2020.12.23 23:33:52
@Mók_Ica: rá is baszta ármándó :D
Sziasztok EKG csoport, triumvirátus, nekem dolgozó Ppupu, legszebb nicknevű Alice form Madness és mindenki más is, aki a Megtisztelő kiesése után még látja értelmét nézni a műsort, kommentelni és hogyvoltot olvasni. Mert mostantól bizony minden más lesz, de azért nekem is lehet egy véleményem, nem?…..
Zabkása 2020.12.14 18:17:40
@Qqts: akkor nemtom mi lehetett a baj nálam :D
Hát először megpróbálhatjuk a szerkikkel eladni, hogy mekkora show lesz. Ha nem, akkor csak eljutunk a zsilipig, bent meg majd jól örülnek nekünk. Jön a Gina, hogy "geciii báttya hallooodd?!", Amanda taktikát sejtene, Frunátóék meg zsörtölődnének, hogy most mi is a pénzért megyünk és ilyenkor szállunk be?
Vanda meg a BV-ben mutatja, hogy van egy videója rólunk... ahogy bemegyünk, lássuk
Zabkása 2020.12.14 18:32:22
@Qqts: ha valaha egy játékos olvasna minket... :D pont azon filóztam, ha beköltöznék és lenne élő adás, tuti nyomnék valami utalást, hogy itt ti mind imádjatok engem :D Amikor összefoglalnék valamit, akkor bemondanám, hogy "hogyvoltozok egyet", aztán noymnék valami Zabkását. Sima Win.
Hellóhalló fiúk-lányok és EKG-csoport! Mivel a tegnapi hv-t nagyon sokat kattintottátok meg és sok volt a komment is, így ma is van hv és ma is engem kaptok. Igazából akkor is lenne, ha a kutya se olvasná, de így azért jobban hangzik. Párbaj van, így másfél óra nettó adásidő, úgyhogy csapjunk is…..
Zabkása 2020.12.13 23:26:25
Zabkása 2020.12.13 23:29:52
@ppupu: a zárlatos vibri nem vibrál :D egy vibri azzal tiszteli meg a puncit, ha rezeg :D
Bevezetés Mitulá bátit várják nyomoroncaink, végtelen izgatottsággal kicsiny szívükben, Amanda mindkét cipőjét kirakja, hátha akkor dupla adagot kap, Gina nem biztos benne, hogy a bokacsizma elég lesz, mert mi van ha idén xxl méretű lófaszt kap, és csak összehajtva fog beleférni, Robi fehérjében,…..
Zabkása 2020.12.08 11:31:40
@VV10 Velőtrázó Vélemény: nekem mondd, én voltam ily lator... de SW rajongóként nehogymár, hogy ne használhassam :D jaj Tervezőm...
Zabkása 2020.12.08 11:35:55
@Alice from madness: ahhoz, hogy ne ülj fel a provokációnak, és ne etesd a troll, intelligencia kell. Szóval azért ezt ne várjuk el :D Hozzáteszem ezért kap tőlem Bálint plusz pontot, mert volt, hogy ő mosolyogva leokézta csak az akár arcába mászó barbert, és nem ült fel arra, hogy akkor most tovább húzza az agyát. Pedig szerintem 5 perc alatt egy pofon csattant volna, de akkor le nem mossa magáról, hogy igazából ő a provokatőr, mint anno Viki kapta meg a gyógyegér kizáratása miatt.
Zabkása 2020.12.08 11:46:04
@VV10 Velőtrázó Vélemény: de csakis a rajzfilmhangján mondhatja!!! :D
Három nap kimaradás után sem túl nehéz felvenni a fonalat és látva, hogy Renátó fején még mindig ott a biciklis sisak, érezhető, hogy nem maradtunk le túl sok mindenről. A "hiányzó” rész tömören összefoglalható egy nagy artikulálatlan üvöltéssel és azzal a konklúzióval, hogy az Arany Fácán képében a…..
Zabkása 2020.12.06 10:04:22
Én is most reggel néztem meg a tegnapi öfit. Az itteni kommenteket olvasva elbizonytalanodtam, hogy egy Gábor-Moh párbaj esetén ki jönne vissza, nálam azonnal durrant a fantomkép.

Gábor, már a pislogásából is látszik, hogy valami nem oké, biztos vagyok benne, hogy direkt csinálta, mert tudta, hogy ez kell, viszont nehezen tartotta magában az ingerültséget, hogy ebben a maníros fostenger szerepben tudjon maradni. És hozott egy Kontroll filmes pillanatot is, amikor két kaller mondja egymásnak, hogy "te vagy a majom, te..majom." Tipikus esete, amikor kikéred magadnak, amit rád mondtak, vissza akarsz vágni, és maximum azt tudod visszadurrantani, amit te épp kikérsz magadnak. Ez a viták "csicskagyász" kategóriája. Nem megy mindenkinek, nem is baj, de akkor kerülje az ilyen ember az ehhez hasonló szitukat.
Moh hamis mosolya valóban bicskanyitogató tud lenni, de jelenleg semmi bajom nincs vele. Nem állt bele más arcába, bocsánatot is tud kérni, összetett mondatokban beszél.

Más is írta, és nem tudok jobban egyetérteni azzal, hogy az "én őszinte vagyok" indok az kontraproduktív. Pláne ebben a játékban. De évadok óta tudjuk, hogy a taktikus játékos=hazug köcsög, őszintének gondolt játékos=áldott lélek. Ezen a kétbites vonalon mozgunk.... Bárcsak lenne még egy VV Attila, egy évadot nem élveztem azóta se annyira....

Robi, bár nálam maga az egyén nem szimpatikus, a játékban egyre inkább az. A mondata, hogy szégyelli, hogy itt néhány emberrel egy szériában van, tökéletesen megállja a helyét. Szóval nálam a srác ezzel belépett a TOP3ba jelenleg.

És ha már valaki belépett, akkor a beköltözése utáni mélyzuhanásról se feledkezzünk meg: Renátó. Úristen... rühellem az ilyen bátorra piálós alakokat, elvesztik a kontrollt, és a való életben azért ezeket becsicskítják néha napján... más is írta, hogy józanul csak visszafogja magában ezt a fortyogó proliságot, de élő adásban a Vivi választásánál kicsit utat nyert magának. Respect Bálintnak, hogy ügyesen és tudatosan hagyta, hogy ordibáljon, nem is provokálta szerintem, hanem okos enged, szamár szenved alapon ráhagyta. Akkor megy ki mindig ezekből a beszélgetésekből, amikor én is tenném kb, 100%osan parttalan kajabálás, ott még észérvekkel se érdemes védekezni, mert erre a válasz: "mé, akkor mi a gecit csinááász?" Ki a faszom akar erre válaszolni egy ilyen balfasznak, aki rommá égeti magát a felsliccelt szájú csajszival, 2020 FRIENDZONE története, remélem bevágják majd nekik, amikor Fru pont Bálintnak meséli, hogy áááh, a kis ducika el van tévedve, de legalább az egomnak jót tesz.

Bálint a másik TOP3as, és Dani. A Proli úr, kb semmit nem jósoltam neki a beköltözéskor, de esküszöm szórakoztat. Tetszik, ahogy egyenes Virággal is, de természetesen óvja is, stb. És Gábort is kurvajól helyretette, szóval én nekik szurkolok.

Gina az ijesztő archetípus, igazi usb-c ordibálós borzadály, és annyira ostoba, hogy ha elkezd egy mondatot, már a felénél nem tudja, mit akart közölni. Képtelen lennék együtt élni egy ilyennel... na meg az orrlukaival.
A többi meg szóra se érdemes
Ancsa jutott mára megint, akinek rémlik, hogy valami külföldi nevű csávó költözött be tegnap, Di-vel kezdődik, forognak a kerekek, mi a faszom is volt te, DIÉGÓ, csak egy kicsit ment mellé Ancsám, négyes alá. Ancsa aggódik Merci miatt (mondhatott volna ladát is, ötös), ugyanis Vivi, Amanda és Gina…..
Drága feleim, mielőtt még nagyon belemelegednénk, tereljük az elvárásokat a helyes mederbe, ez a VV10 első hogyvoltja, és még az sem teljesen kizárt, hogy egyben az utolsó is, mert egyelőre nem állt össze a csapat,. Ennek ellenére nekem ma reggel 3.51-kor kipattant a szemem, az agyam pedig az…..
Zabkása 2020.11.16 10:06:12
Dzsudibí úristen dejó, hogy vagy :)
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: sziaaaa :))))

Első adás másnapján visszanéztem az egészet, majd jöttem ide... félve, hogy koppanok. És akkor láttam, hogy az utolsó poszt nyári. Na mondom, lefőtt a balhéval együtt a HV is...
Ma nézem a második részt vissza, mondom egy próbát megér, erre tessék :D És mennyire jól tettem, könnyesre röhögtem magam!
Akkor dióhéj vélemény a brigádról:

Gábor: karót nyelt karaktere iszonyat zavaró, de próbálok abba kapaszkodni, hogy nem egy őssuttyó. Bár taktikázni ő sem fog, ahhoz golyók is kellenek.
Merci: eddig csak ő néz ki valahogy a csajok közül, az de már a kisfilmjén is azon filóztam, hogy szegény oxigénhiányos állapotban született, vagy ez direkt ilyen. Szerintem a) a megoldás.
Amanda: Miért.Kell.Így.Visítani????? Legalább van benne élet, és nem akkora proli, mint az a Csokiszopogató Reni volt. Nem lesz hamar kieső, az is tuti.
Moh: úristen de rühellem az ilyen felfuvalkodott buzirudikat, a segglyukmutogatás biztos nagyon brenkó a haveri körében, de a srác tényleg csak bement élvezni az ingyen vodkát, meg hátha lekúr valakit, meg megmutogathatja magát. Camponába ha kiengednék délután, elmennék mellette, akkora senki.
Gina: hát hányós fejet itt nem tudok fabrikálni, de már a szájtartása is borzalom, lepattant usb-c type lány, nívótlan, ordibálós borzalom.
Vivi vagy ki a tököm: casting csőd, a lány se nem néz ki sehogy, hogy TV-ben lehessen élvezni, se nem egy személyiség, amiért lehetne szintén. Lesz majd 3-4 anyázása a dohányzóba, aztán kiszavazzák a náthásba.

Győzikét hála égnek nem néztem, de már a gondolat is pusztít... nem értem, miért...MIÉÉÉRT???
Zabkása 2020.11.16 10:10:32
@Zabkása: jaj Renátót kihagytam. Ha hozza Olivért, akkor én már tudom, hogy neki szurkolok :D Csak azt a Ginát kerülje el messzire
Zabkása 2020.11.16 10:16:59
@hereverő heverő: jó de ez még annak is rossz :D ahogy nézem, jön még baszadék beköltöző... bár ott meg nem lesz jó a mackótest, mert az a csaj már a villában is a BMW slusszkulcsot fogja keresni :D
  This is the endBeautiful friendThis is the endMy only friendThe end Of our elaborate plans, the endOf everything that stands, the endNo safety or surprise, the endI'll never look into your eyes again (...)Come on baby, take a chance with usCome on baby, take a chance with usCome on baby, take a…..
Zabkása 2019.02.17 23:30:20
@oh.. my.... szép volt Roli!!: jó is lenne! Azért mondom, hogy szerintem innen a törzsgárdából - pláne, akik páran már évek óta olvassuk/kommenteljük -nyugodtan megkérdezhetnek, kis ötletelés, mi örülünk, nekik egy feladattal kevesebb. (számlázni meg tudunk, megoldjuk :D )
Zabkása 2019.02.17 23:32:02
@Dr.Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyalka: csak nyugodtan :) én csak szurkolok, hogy ne rontsa el azt a műsort, amit néznék. Elég akkor csak az instán nézni a csini meg dögös képeket, abban jó :)
Zabkása 2019.02.17 23:32:25
@zeddez: Éva. Symbolban
Miközben Hunor és Ági az előző estét elemzi, Gaben egy párhuzamos dimenzióba csúszik át, amelyben valamilyen durva, Black Mirror-os büntetés részeként teljesen egyedül maradt a villában, ezért nincs kit megkérdeznie, merre vannak az evőeszközök. Esélyes, hogy az epizód végén embertelen szenvedések…..
Bajusz hobbiszélerőmű Péter felel ma a hangulatért, amiből biztosan nem lesz hiány. Első körben a Rúdlény kűzd meg valamelyik ÉNB-sel, nem túl szemérmesen nehézsúlyúnak hívják.. Azon gondolkodtam, hogy Renin ez a fogvédő talán inkább javított, mint rontott optikailag. De aki…..
Zabkása 2019.02.04 23:11:16
@Mók_Ica: a VV-k történetében nem volt senki, aki olyan szarul fogadta, mint ő. Ez a jele annak, hogy szarik bele :D
Van ez a hülye feladat, hogy párban állva kell nevelniük egy-egy tojást a lakóknak, mintha mindegyikük gyakorló szefós lenne. A feladatnak megfelelően most családi portré készítés van soron. A nettó ki a faszt érdekel szegmensben Adri megmossa a tojás kis kukikáját, Reni és Kebab megállás és agy…..
Zabkása 2019.01.29 22:50:29
@Ay Mama, Que paso: :DDDDDDDD
Zabkása 2019.01.29 22:51:55
@javier2: egyedül ő tudott szépen ütni edzésen
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
Zabkása 2019.01.24 18:24:12
@40es: na most megnéztem a kommented után, tényleg fura... Meg LAcika úgy gondolja, hogy Reni kint hagyná Rolit? Én azt remélem, hogy a "VVk törtenétében" legnagyobb különbség most lesz, Renire ki szavaz? Még az se, aki adott neki anno bugyipénzt