Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hoffy Chandris

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hazánkba soha nem látott szegénység uralkodik miközben sokan a rendszerváltás győztesei és óriási gazdagságot halmoztak fel! Az olló a szegények és gazdagok közt egyre csak nyílik és mélyül a szakadék. A polgári középréteg egyre inkább lecsúszik és esélytelen a fent maradása. A mindenkori…..
Az utolsó időket éljük és látszik, hogy alakul a világ. A liberális eszmékkel az úgynevezett demokratikus országokba nagyon intenzív a terjeszkedés. Ez a demokrácia és liberalizmus már nem azonos azzal ami pár éve még jellemzője volt. Most, az idegen nemzetek, népek betelepítése és a nemzetállamok…..
  A tapasztalat azt bizonyítja, hogy a párt vezetésű kormány ezer sebből vérzik hazánkban. Ez sok demokratikus országban nem jelent gondot és nagyon is jól működik de hazánkban ahol a párt egy különös uralkodói státuszt jelent ott ez nem működik. Éppen ezért felmerült az mint lehetőség, hogy mi…..
Fogy a Magyar de vajon miért?! Ez nagyon összetett, de van megoldás. Azoknak nem tehetjük kötelezővé, hogy szüljenek akik nem akarnak gyereket. Viszont akit megválasztanak a választók azoknak kötelességük lenne olyan feltételeket biztosítani, hogy megtiszteljék azokat a szülőket akiknek több…..
  Orbán kormánya mindent elkövetett, hogy mindenképpen ő és bűntársai legyenek a 2018 as választás nyertesei. Természetesen a törvényeket is ehhez igazították és mindent megtesznek, hogy azok az elszakított területek lakói is szavazhassanak. Azt direkt nem írom, hogy ezek magyarok mert ez sem…..
  Mivel kormányunk előszeretettel hivatkozik kereszténységére, azért jó ha legalább egyszer eljut, hozzá, mit is mond a Biblia a kizsákmányoló kormányokról, önjelölt urakról. Ugyanis ezeket az Igéket a Bibliából gyűjtöttem ki változtatások nélkül. Mózes II. könyve:22:25 Ha pénzt adsz…..
Egy párthű kiszolgáló, egy párt iránt elfogult személy, soha nem látja reálisan a helyzetet. Akinek az anyagi élete az adott párt idejében kiváló volt az visszasírja és foggal körömmel védi a pártját! Azt látja a legalkalmasabbnak és nem érdekli az sem ha másnak az, vagy az volt a legrosszabb…..
    Tehát az Orbán és kormánya egy bűnöző banda, de mielőtt valaki Gyurcsány után áhítozik, segítünk feleleveníteni, hogy hogy gazdagodott meg és hogyan kormányzott. Nehogy az idő utólag megszépítse a valóságot. Nehogy annyira utálja Orbánt, hogy csak valami ellen szavazzon.   Nos mi nem…..
  A 2017 es év már egész biztosan a 2018 as választások fényében fog eltelni, ha akarjuk ha nem. Próbálják a pártok szennyezni az agyunkat és kimosni, hogy el felejtsük a rosszat és csak a jóra emlékezzünk. Természetesen mindegyiket támogatják hatalmuk megszerzésében a követőik akiket ugyanúgy nem…..