Regisztráció Blogot indítok
Adatok
venzone

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az árak csillagászatiak. Egy páholyér 13 ezer euró! De létezik még egy esemény, ahol egyszerre találkozhatunk az osztrák társadalom krémjével, és a világhírű operaénekesnővel, Anna Netrebkoval, valamint betérhetünk egy tetováló szalonba, az este végén pedig Swarovski kristályt és…..
Családunk számára a Tapolcai-tavasbarlang afféle kultikus hely. Szeretjük, na.  Kissé eklektikusan látogatjuk, van, hogy 1-2 évig kimarad, máskor egy évben 4-5 alkalommal is benézünk. Mivel jól ismerjük, tudjuk, mikor kell menni ahhoz, hogy ne kelljen kiállni a kétszáz…..
A magyar nyugdíjrendszer csak 1928 óta létezik, de jelenlegi formájában már nem sokáig tartható fenn. A rendszer a következő 20-30 évben menthetetlenül összedőlne, ha radikálisan nem csökkentik a közeljövőben az ellátmány összegét, a mai nyugdíjak felére-harmadára. A…..
venzone 2012.06.14 22:11:45
venzone 2012.06.14 22:15:12
@venzone: most látom, hogy elkeseredett polgár már megelőzött bocs
Az autósok impotensek, viszont rajonganak a teáért. A biciklisták pedig öregfejjel is a féktelen erotika megszállottjai, legyen szó civilekről vagy postásokról. Ez derül ki egy videómegosztókon terjedő klipből. A rövidfilmben feltűnik a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium…..