Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MartArt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ma végre rászántam magam, hogy rendet rakjak a táskámban.   Igen. Már hallom is, hányan hördülnek fel és látom magam előtt, hogy huncut mosollyal gondolnak az előttem álló, majdnem megoldhatatlan problémára. Na jó. Szerintem egyszerűen túlmisztifikálják ezt az egész „női táska” problémát.…..
MartArt 2019.04.08 10:51:39
Miért kell par@sztnak lenni? Történt ugyanis, hogy ma reggel, szokásomtól és lehetőségeimtől eltérően a reggeli gyermekfuvarozás után haza vettem az irányt. Elgondolkodva azon, hogy miként fogok gyorsan sok mindent beleszuszakolni a rám szakadt másfél órába, éppen…..
Mérai Kata Őrült vagyok! 2018.07.07 12:18:32
Igen őrült vagyok! Őrülten vidám, zabolátlan, energiabomba. Érzékeny, impulzív, hol higgadt, hol robbanékony. Lendületes, ugyanakkor néha kétségekkel téli. A kedvencem a széttaposott bakancsom és nem a rózsaszín tűsarkú. Nem sminkelem magam, ha nem muszáj, de többször muszáj mint nem.…..
MartArt 2018.07.19 10:50:54
A Xanax nevű szer a benzodiazepinek csoportjába tartozik, általában szorongásos betegségek, pánikbetegség és depresszió okozta szorongás kezelésére alkalmazzák- sajnos nagyon sokan hanyag módon, és nem a megfelelő dózisban. Magyarországon gyakorta a Frontint szokták felírni,…..