Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emitales

127 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, nekünk is voltak ám barbarelláink a hetvenes években, bár jane fonda kétségtelenül mindent visz:               Szűcs Judithwww.youtube.com/watchKócbabákwww.youtube.com/watch Bocsika, azt hittem, többet…..
Parfümmán mivoltom valahol 16 évesen kezdődött, amikor is, nem túlzottan eltalálva, de kaptam az udvarlómtól egy ysl opium című üvegcsét, ami, hát barátok közt is negyvenes sznob hölgyeknek ajánlott. Mivel azonban akkoriban kuriózum volt a parfüm használata, hiszen kábé az…..
www.youtube.com/watch..
A nosztalgiázás, elmélázás ugyancsak az öregedés jele lehet, de nem bánom. Amikor tizenix évesen megnéztem a moziban a flashdance címűt, akkor feltett szándékom volt, hogy táncolni kezdek és olyan seggem lesz, mint jennifer beals dublőrjének a filmben. Táncolni ugyan elkezdtem, de…..
                      ..
Rájöttem, hogy a legjobb érzés... nem jutnak el hozzám a külvilág zajai, csak bámulok és egyfajta varázslatos állapotban vagyok. Álmosan, de szeretettel viseltetem a saját világom felé. És még csak nem is szívtam. Hogy pusztán védekező-mechanizmus-e a csúnya, rossz környezet…..
 "Kezdetben tán nem is hevültünk S mégis: Szép, ócska, vágykódó, jó szivek, Be nagyon közelbe kerültünk. Szánón simulunk, hogyha fázunk S mégis, Ha nem is adott még sok derüt, Áldott a mi találkozásunk. Első titkunk fű rég benőtte S mégis Minden titkoknál…..
Útra kelünk. Megyünk az Őszbe, Vijjogva, sírva, kergetőzve, Két lankadt szárnyú héja-madár.Új rablói vannak a Nyárnak, Csattognak az új héja-szárnyak, Dúlnak a csókos ütközetek.Szállunk a Nyárból, űzve szállunk, Valahol az Őszben megállunk, Fölborzolt tollal,…..
Kedveseim!Egykor radiátor jellegű hasfalamat, szövevényes módon felváltotta egy laza szerkezetű, puha és meleg bekecs, jóllehet erre még semmi szükség, mert köszönöm, nyár van, nem fázom. Napi 100 felüléssel igyekszem elejét venni a szükségtelen változásnak, de sajnos azt…..
Az édes semmittevés, melyet megszavaztam magamnak a hétre, kezd már most unalmassá válni. Két napig élveztem a bármeddig alvást, meg a testi-lelki ápolását magamnak, főztem, fotóztam, filmet néztem, barátnőztem, világot fejtettem, egy húron pendültem, segítettem, gondolkoztam,…..
Kedves olvasóim, kik oly rengetegen vagytok, ezúttal egy könnyed, nyárvégi vitaminbombát ajánlok figyelmetekbe, amitől én ugyan felfúvódtam, azóta is lebegek a szobában egyfajta luftballonként, de ti ezzel mit sem törődve készítsétek el, mert igen ízletes spanyol eredetű étek.…..
A nőnek A-vitamint írt fel a doktorbácsi, mivel hullott fenemód a nemgöndör haja. A nő gyógyszerszedés helyett próbálta a táplálékokból fedezni az adott vitamint. A nő eleve imádja a halat, így sokszor vett mindenféle konzervet, tonhalat, heringet, lazacot és azokat pirított…..
Hőn áhított vágyam, hogy olykor hullámos, hovatovább göndör hajjal jelenjek meg itt-ott. Igenám, de mint kiderült, ezt még véletlenül sem én szabályozom, hanem tán a magasságos. Karácsony körül gondoltam egy merészet és magamat is megajándékozva, vásároltam egy…..
                                 ..
"A nő: tetőtől talpig élet.A férfi: nagyképű kísértet.A nőé: mind, mely élő és halott,úgy, amint két-kézzel megfogadhatod;a férfié; minderről egy csomókétes bölcsesség, nagy könyv, zagyva szó.A férfi – akár bölcs, vagy csizmavarga –a világot dolgokká…..
Van az úgy, hogy az elemi ösztön észrevétlenül beletangózik egy erős lelki kötődésbe, ami ráadásul intellektuálisan is finoman fűszerezve vagyon. Ilyenkor a férfi holmi individumra hivatkozva elmenekül, a nő meg hovatovább szerelmi jeleket vél felefedezni magán. Hát ennyire…..
             Lehunyja kék szemét az ég, lehunyja sok szemét a ház, dunna alatt alszik a rét - aludj el szépen, kis Balázs. Lábára lehajtja fejét, alszik a bogár, a darázs, velealszik a zümmögés - aludj el…..
All alone in space and time.There's nothing here but what here's mine.Something borrowed, something blue.Every me and every you.Every me and every you... ..
                                ..
            ..
 A világ legszebb nője:               ..