Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TékozlóTimótka

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
TékozlóTimótka 2011.02.18 18:54:34
@senki vagyok freddyhez képest:

Egyszer Superman és Batman is le kell tegye a lantot, így van ezzel a mi álarcos hősünk is. Jó lett a videó, a vége hatásos. Köszönet a sok szórakoztató videóért!

Hajrá kommentezők, meg se álljunk ezer bejegyzésig! :-)

Viszlát freddyD!
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Zoli küldte be az Impactust, merthogy ő a játék egyik fejlesztője. Mindig öröm, ha magyar játékot méltathatok itt a blogon, de ezt azért kicsit szidni is fogom. Ugyanis a játék olyan szinten szemétparaszt, hogy ahhoz új jelzőt kellene kitalálni. Ráadásul eleinte nem is tűnik…..
Szenvedélyesen szeretem a különbségkereső játékokat. Nem az "egyszer végignyomom, és kész" típus vagyok, addig szeretek játszani, amíg minden egyes vacak kis eltérést meg nem találok. Talán ezért bosszantott fel annyira a City tour. Nem ez életem legjobb játéka a…..
TékozlóTimótka 2009.06.01 13:16:00
@horvath66: Ez igaz, viszont nekem így gyorsabban megy, mintha keresgetném. Persze ezzel megszűnik a komoly kihívás, de még így is lehet időre hajtani.
Gyerekkorunk egyensúlyozós játékai köszönnek vissza a Tiltben. A játékban a feladat egyszerű – a golyókat a helyükre kell juttatni –, de olykor bitang nehéz: 66 szint van, de már a huszadik körül lehetnek gondjaink. A program kellően változatos, különböző méretű…..
Mindig is szerettél volna a tetrissel HD minőségben játszani? Igen? Akkor te mazochista vagy. Ha kipróbálod a Tetris HD-t, tudni fogod, miért mondom ezt. A pontszám az ötletnek jár. (Külön főhajtás Pozsi előtt, aki a fenti képet létrehozta, azóta pszichiátrián kezelik.)..
TékozlóTimótka 2009.03.13 13:59:17
Szombaton este történelmi bokszgálát akart közvetíteni az RTL Klub, nincs az az isten, hogy ez ne jönne össze, gondolták, két magyar is világbajnoki övért megy, ezen nem lehet bukni. A felvezetés a szokásos volt, Erdei és Balzsay is számos szpotben elmondta amit ilyenkor kell (kb.…..
Ha valaki megkérdezné tőlem, mit jelent a postoknál a „disztroj” tag, csak elküldeném neki a Zeta Flow linkjét (amiért Smedet illeti köszönet). A játék ugyanis letisztult, csak a pusztításra koncentráló darab: egy puritán játéktérben lebeg kis űrhajónk meg egy…..
A héten posztolt kalandok és logikai cuccok után disztrojt követelt több kommentelő is, nekik küldöm a Battle Fisht (meg mindenkinek, aki szereti). A cél minden pályán életben tartani halunkat vagy halainkat, amiket más halak (tüskés pikók, robbanó tengeri csillagok, stb.)…..
...de két napig nincs post (holnap már lesz), mert kötelességeim külföldre szólítottak. Tudom, illett volna előre dolgozni, de az online sajtóban az már csak úgy van, hogy a nagy hajtásban éppen a pet projectjeire nem jut ideje az embernek...
A techrovat teljes fizetését tette volna arra, hogy egy hónapon belül flashjátékoban fogjuk viszontlátni azt, hogy a múlt héten Magyarországon járt Microsoft-vezért, Steve Ballmert tojással dobálták meg a Közgázon. Csak egy hetet kellett várni az Egg Attack nevű csodára, ami a…..
Ma óriási pofont kap a nemzetgazdaság, hála TékozlóTimótka fedőnevű munkakerülőnknek (egyébként van egy elméletem, miszerint általában a legviccesebb nevű kommentelők küldik a legjobb játékok linkjeit). Az opusz neve Warlords, és bár grafikája darabos, zenéje idegesítő,…..