Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dscprofi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
dscprofi 2016.12.28 20:30:31
@Mathilde:
Kedves Mathilde!

Nem is kértem, hogy élj velem együtt. :)
Megkérhetlek, hogy fejtsd ki a véleményed? Kíváncsi vagyok hátha ebből is tanulhatok.
dscprofi 2017.01.25 23:18:52
@Mathilde:
Kedves Mathilde!

Mint említettem is mindennek megvan a maga kockázata, de ez engem soha nem zavart. A lényeg hogy körültekintő legyél és elszánt, akkor a siker bele van kódolva. A felsorolt példák csupán ötletek, nem szentírás. Én esetemben abszolút működik. Miután főleg elektronikai eszközökkel és ehhez tartozó szolgáltatásokkal foglalkozom, tisztában vagyok az élettartalmakkal. Sok ember még abban a hitben van, hogy nevet" kell venni. Sok esetben a kínai jobb!!! Amikor laptopot kérnek tőlem, az első kérdés a melyik márkát válasszam... válasz: amelyiknek gyorsabb a szervíz szolgáltatása. Semmivel nem jobb egy azonos kategóriás pl HP az acer-től vagy packard bell-től. Az Én led szalagom pl 6 éves és még mindig az 5m-es 2000ft alatt van :)
Visszatérve a 40e megtérülésre:
mint írtam nekem van egy családi házam ami kb 8m forintot ér. Ennek a hasznosításáról írtam a példát, tehát ha ezt eladom (igen van kockázat) akkor így fogom kivitelezni.
Senki ne úgy induljon neki semminek, hogy elromlik, lelakják, kigyullad, elsüllyed stb.
dscprofi 2017.01.25 23:45:08
@monddazigazatmar:
Kedves Monddazigazatmar!

Sajnos Te nem érted amit @Untermensch4 és Én próbáltunk mondani.
Szánj rá 15 percet és nézz körül az interneten!
Nekem sikerült 5 perc alatt példát találni, melyet meg is osztottam veletek a kommentben(2 ingatlan linkje. Ne legyél átlag magyar és ne vágd rá rögtön hogy ilyen nincs. Az ilyen hozzáállás miatt mentek el rengeteg lehetőség mellett és inkább marad a panaszkodás.
Itt van még egy példa
nyiss egy webáruházat! Itt egy példa:
digitalhost.hu/webaruhaz.html
havi 2500+áfa
ezzel együtt havi 10000-ből (áruház, számlavezetés,számlázó program stb.)vállalkozó lehetsz és bizonyíthatsz (pénzt kereshetsz)!
Ha nem árulsz különlegeset simán mehet ennyiből. Egyszerű a recept. Kapsz egy megrendelést, Te megrendeled a nagykerből, feladod futárral és max 5-6 napig áll benne a pénzed. Kínálj kedvezmény előre fizetés esetére akkor pedig nem áll benne a pénzed. Mivel jár? Idő és munka kérdése az, hogy rövid időn belül sikeres legyél.