Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pune Pál

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez tényleg letaglózó. Az ember azt hiszi, felkészült, aztán - püff - a padlón találja magát, fölötte dzsí számol, már majdnem tíznél tart, kiütés.ez a pár szóvicc az elmúlt napokban jutott eszembe. az ismerőseimnek fájt, gondoltam megosztom.hogy hívják a tehén ajkát?…..
Talán a legnagyobb problémát a névválasztás jelentette. Ugye ez köcsögválogatott szokott-volt lenni, de idén nem sikerült tizenegy olyan suttyót találnunk, aki beillene a képbe. Így egy kicsit bővítettük a válogatási elvet és bevettük a lúzereket, bénákat meg a…..
Pune Pál 2008.06.05 14:39:44
Jookovacs érdekes felfedezést tett a minap, miközben lakást keresett Óbudán. Ha emlékei nem csalnak, a természet lágy ölén fekvő lakópark 25 évvel ezelőtt még szemétlerakó volt:Lakást nézünk a feleségemmel, mert nőnek a gyerekek. Felfigyeltem egy ForestHill NATURA nevű helyre…..
Pune Pál 2008.06.04 15:47:38
A Boston Celtics a nyolcvanas években három bajnokságot nyert (’81, ’84 és ’86) és még kétszer jutott döntőbe (’85 és ’87), azonban innentől lefelé ívelt csillaguk. Larry Bird folyamatosan sérülésekkel küszködött, ’87-ben K. C. Jones edző…..
Pune Pál 2008.06.04 13:17:51
Szuperválogatott, mert kell, mert illik. Nem volt könnyű, nagyon szubjektív, de vállaljuk. Sajnos van olyan poszt (itt nem az írásainkra gondolunk), amit úgy kellett megálmodnunk, így mindenképpen álomcsapatról beszélhetünk. Érzésünk szerint öt helyen támadhatatlan a keret, de…..
Pat Cortina, a szapporói sikerkovács a hét közepén Budapesten tartózkodott, hogy egyéb elintéznivalói mellett interjút adjon a jégkorongblognak. Oldott volt, úgy éreztük, szívesen beszélgetett velünk mindenről, a magyar hoki feladatairól, gondjairól, a csapatáról és egy…..