Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mohawk

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton egy ír lánybarátomat kísérgettem a városban. Igazán bajban voltam, hogy szépet is mutassak neki ebben a városban úgy, hogy ne találkozzunk a mindent elborító szeméttel. Végül persze nem is sikerült, mert bárhonnan mentünk bárhová a bárhováknál szemét is volt, meg…..
OurFashion Dita és a Wonderbra 2008.07.06 11:15:00
Dita Von Teese szerintem csinos, van stílusa és kisugárzása. A híres burleszk táncosnő most pedig megalkotta első kollekcióját a Wonderbra szintén híres fehérneműmárkának. Alkotásait a 40'es évek hangulata és világa inspirálta, biztosak lehetünk benne, hogy ezek…..
A Moszkva tér Budapest legforgalmasabb csomópontja, naponta több 100 000 ember halad keresztül rajta. Emelett közismert ember-piac, reggelente itt szedik össze a feketmunkásokat, illetve rengeteg az illegális árus, koldus. Ezt mindenki tudja, ismeri ... A II. kerületi polgármester ezt az…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..