Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Langharcos

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik, az MLM-es kollégáknak nem sikerült teljesen felszámolniuk a porszívóügynököket, akik viszont szorult helyzetükben már igen kínos dolgokat találnak ki, mint azt Péter tapasztalta:Pár hete avval hívott fel napközben életem párja, hogy telefonon megkereste őt valami…..
Az alábbi bonyolult problémát a szombati munkanap emlékére teszi közzé a Zugügyvéd. Azt már meg sem említi a levélíró, hogy egyes dolgozókra rászólnak a felsővezetők, hogy miért nem mennek az első emeletre gyalog, miért lassítják a liftet, de ez talán egy másik levél…..
Ez a történet mindenképp Zugügyvéd téma, még ha Velvet cikként is indult:A Gödöllői Városi Bíróságon az egyik bíró egy gödöllői prostituáltnak nem engedélyezte 30 napos elzárásának megszakítását, hogy elvetesse magzatát. A 30 éves nőnek már van egy 12 éves…..
Langharcos 2008.04.19 14:28:39
Én nem hivatkoznék a neandervölgyiek kihalására, amíg annak valós okai nem bizonyítottak. Hiszen az emberevéssel elterjedő prionbetegség elméletét se tudták eddig megcáfolni.

A kultúrális különbségeket pedig elég ostoba dolog genetikai különbségnek betudni. Hiszen a kultúra nehezen és lassan változik, erre ékes példa, hogy van aki itt bele akar szólni a nők egyik jogába az utódlással kapcsolatban. Ráadásul úgy, hogy a tudatosságot hiányolja az egész országból, de épp a tudatos döntés jogát vonná meg egy ismeretlen embertől.

Senkinek sincs joga eldönteni, hogy egy terhes nő mit dönt a sejthalmaz sorsával a törvény megszabta határidőn belül.

Ha az apa egyrészt ismeretlen, másrészt ha ismert is, nem törődik a családdal, nem támogatja őket sem jelenlétével sem anyagi erőforrásokkal (márpedig ez erősen életszerű, figyelembe véve, hogy valószínűleg fizetett kéjszaka volt), akkor hiába tudjuk, hogy valaki leadott egy kis adag gént, semmi de semmi köze nincs a kölyökhöz, akár sejthalmaz, akár embrió akár csecsemő akár fiatal vagy már felnőtt ember formájában lelhető az fel.

A másik fele, hogy amíg a társadalmunk nem képes megvédeni a nőket egy részeges, őket ütlegelő, bántalmazó családtagtól, addig a nőnek igenis joga van megtagadni az információt a terhességről, és annak megszakításáról. Addig a férfinak nincs joga, - hiszen csak joga van, a kötelességet meg nem hajtja be rajta a társadalom? Ha meg károssá válik, nem távolítja el. Amíg olyan súlyosan meg nem sérül, vagy meg nem hal valaki.

Mellesleg kíváncsi vagyok, hol publikáltak olyat, hogy Magyarországon él elkülöníthetően egy "alacsonyabbrendű alfaj"?