Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Izabella Király

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kisvárosban a hétvégén kiderül, hogy mennyire lehet az embereket behülyíteni, zsarolni, megfélemlíteni. A Fidesz kirakta a faszát az asztalra Hódmezővásárhelyen, megmutatta, mire képes. Ocsmány hazug lejáratókampány az ellenzéki jelölt ellen, helyben tisztelt polgárok listázása és bemocskolása,…..
Nem vicc: a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítása értelmetlen és értelmetlenül drága. De sok kínai pénzből épül, amire Mészáros Lőrinc új cége repülhet rá...
Saját blogjában Kalmár Péter rendező az operett volt főnökét, Kerényi Miklós Gábort nevezte meg szexuális zaklatóként. ..
Izabella Király 2017.11.03 14:08:21
@osszian: Kedves Osszian! Hát ez az! Nagyon is észrevettem a csöndet! (Kimaradt a hírfolyamból, csak rákereséssel találni bármit...) Épp ezt vettem észre, és vettem elő a balatoni tábor idején írott egyesületi naplónkat! Nekünk csak két héten keresztül kellett elviselni a "az akkor huszonéves rendezőt". Úgy tűnik, hogy a rendező komoly védettséget élvez, így hát nekem már az is öröm, hogy egy ilyen szituációban megtépáztatik a neve... Hogy milyen az énekhangja, nem tudom! De a fia hangját patkányirtásra lehetne használni... LEVEGŐT!