Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klko Bibay

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehézségek közt indul Szlovénia vb-felkészülése. Máris három játékossal kevesebben vannak a keretben. Anze Kopitar érkezésében már nem bíznak, Edo Terglav, a Briancon csatára térdsérülése miatt hagyja ki a szezon hátralévő részét, a Csehországban légiós Rok Pajic közös…..
Klko Bibay 2010.04.06 16:07:23
@MZX11: Ha jol ertem, attol borultak ki, hogy a bajnoki cim unneplese utan az ittas edzo es Elik hazavitettek magukat az egyik fiatal szloven jatekossal, aki szinten ivott es visszafele autobalesetbe keveredett.
Megleptük őket az első harmadban, utána voltak lehetőségeik, de jobbára csak Makrov vitte a Jesenicét a hátán, amennyire tudta. Így summázta a Jesenice elleni történelmi győzelmet Énekes Lajos, a Fehérvár edzője. Méltóképpen tudtunk megemlékezni a mi halottunkról, zárta…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
Klko Bibay 2008.04.19 13:46:16
Klko Bibay 2008.04.19 15:13:05