Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nordost

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Házasság és szingliség. Két különböző életforma, melyek merőbben eltérő egészségügyi hatásokkal járhatnak. De vajon melyik az előnyösebb? Számos vizsgálat próbálta már mérlegelni, hogy a házasság valóban egészségesebbé és boldogabbá teszi-e az embereket, illetve…..
A Guinness a pubok kedvenc söre, de csak egy hajszál választotta el attól, hogy a név a náci Németországgal forrjon egybe. A náci Németországnak szánt Guinness-plakátterveket az egykori sörfőző, David Hughes találta meg. Az 1936-os festmények egyértelműen bizonyítják,…..
Az indiai Benáresben élő aghorik európai szemmel igazán hátborzongató rituálékkal gondolják megtisztítani magukat és lelküket. Egyebek mellett emberi koponyából készült edényből étkeznek, nem ritkán emberhúst. Az India északi részén található Benáresben (vagy más…..
Nordost 2015.03.04 14:20:31
@whw:
Szerintem pedig az a sötétség megdöbbentő példája, ha anélkül nyilvánítasz (egyébként ostoba) véleményt valamiről, hogy ismernéd. Tudod, hogy mi a saivizmus? Nyilván nem. Tudod, hogy amit tesznek miért teszik? Nem. Előbb tájékozódj mielőtt baromságokat kommentelsz...
Mi meg azt hittük, hogy Matolcsynál nincs dilettánsabb jegybankár a földön. Jó érzés, hogy van, de egyszerűen értetlenül állunk a történések előtt. Amit Thomas Jordan vezetésével a svájciak csináltak, az már most bekerülhet a Guniness rekordok könyvébe a tök feleslegesen…..
Nordost 2015.01.19 10:36:23
@HaCS: Hilti...
Tizenkét halottja van a ma délben történt párizsi terrorakciónak. Tíz újságíró és két rendőr, akik rosszkor voltak rossz helyen. Ők a legújabb áldozatai annak a háborúnak, mely 2001 szeptemberében indult, de a Nyugat egyáltalán nem nyert még meg. Addig legalábbis biztosan…..
Nordost 2015.01.08 10:25:28
Az előző posztban csak adatokat szedtem össze az öngyilkosságokról, mindenféle kiegészítés nélkül. Hasznosabb, használhatóbb talán, ha arról is írok, hogy mit tegyen az ember, ha azt hiszi, hogy egy barátja, családtagja, valaki, akit szeret maga alá kerül, és akár…..
Örvendetes hírt olvastam az imént: tudósoknak sikerült laboratóriumi körülmények között olcsón kivonni széndioxidot a légkörből, ráadásul a módszer az óceán savasságát is csökkenti és még hidrogént is lehet nyerni vele, ami üzemanyagként felhasználható. Halleluja. De…..