Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lezchiano

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paulo Dybala nem kíván ígéretekbe bocsátkozni a jövőjét illetően, azonban nem tagadja, hogy megtiszteltetés a 10-es mez számára. „Nem kívánok ígéreteket tenni, különösen mivel ez nem csak rajtam múlik.” - nyilatkozta Paulo Dybala a France Football számára. „Jelenleg azonban azt sem mondom, hogy ez…..
A Juventus több pénzt kasszírozott a Bajnokok Ligájában való szereplésből, mint bármely másik csapat, kivéve a két spanyol óriást, a Real Madridot és a Barcelonát. A bianconero csapat az elmúlt három évben kétszer is döntőzött, azonban a sorozatban győzni igencsak régen…..
Juventus igazgatója, Beppe Marotta úgy véli, a Juventusszal az utóbbi időben hírbe hozott Andrés Iniesta a következő szezonban is az FC Barcelona játékosa lesz. A játékosról az utóbbi időben folyamatosan tartja magát a pletyka, hogy nem kívánja meghosszabbítani szerződését a…..
Csapatunk argentin támadója, Gonzalo Higuaín elismerte, úgy érzi, most rajta a sor és kötelessége gólt szerezni, egyúttal azt is elmondta, a Juventus idén mindent meg akar nyerni. A támadó második szezonját kezdte a Bianconerinél, miután 2016-ban eligazolt a Napoliból. Higuaín a tavalyi idényben…..
Lezchiano 2017.09.12 17:36:42
Spanyol források szerint a Juventus 33 millió eurós ajánlatra készül André Gomesért, mindazonáltal a Barcelona 50 milliós árat határozott meg. A huszonnégy éves portugál játékost a Valenciától vette meg a katalán csapat 35 millió euró plusz 20 millió euró bónuszokért,…..
Lezchiano 2017.08.27 20:42:51
A zsinórban hetedik bajnoki címére és európai babérokra törő Juventus számára a Lazio elleni Szuperkupa-döntővel veszi kezdetét a 2017-18-as szezon. Mivel mind a bajnokságot, mind az Olasz Kupát a zebramezesek nyerték, a Juventus a kupadöntő másik résztvevőjével, a római csapattal mérkőzik majd meg…..
Lezchiano 2017.08.13 19:22:37
Olasz források szerint Blaise Matuidi a Juventushoz csatlakozik 25 millió euróért, mivel a Paris Saint-Germain egyre közelebb kerül a Monaco futballistájához, Fabinhóhoz. A francia válogatott már jó ideje az Öreg Hölgy bevásárlólistáján található, és jelenleg a…..
Lezchiano 2017.08.12 14:07:57
A zsinórban hetedik bajnoki címéről és európai babérokról álmodozó Juventus megkezdte a felkészülést a 2017-18-as szezonra, s az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő International Champions Cup keretében éjféltől a Bajnokok Ligájából ismerős FC Barcelona elleni felkészülési mérkőzésen mérheti…..
Lezchiano 2017.07.23 10:18:46
@Ámok: 2-1 a Szarszának, Neymar kettőt vert, ronáldo nullát, messi nullát, és chiellini fejelt egyet.
A Sky Italia úgy értesült, hogy a Juventus lényegében sikerrel zárta a tárgyalásokat a Bayern München csapatával Douglas Costa ügyében, s a játékos szerdán át is eshet az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon. A Bianconeri már május figyelemmel követi a brazil szélső sorsát, a tárgyalások viszont…..
A Tuttosport információi szerint Wayne Rooney megszerzése után az Everton most Stefano Sturarot szeretné megszerezni a Juventustól. Középpálya megerősítése érdekében a liverpooli egyesület már szerződtetett egy játékost Davy Klaassen személyében, úgy tűnik azonban, hogy itt még nincs megállás és…..
Lezchiano 2017.07.11 17:51:42
A Juventus megtalálta Dani Alves utódját Danilo személyében, számolt be nemrégiben a Sky Sport Italia, és a Real Madrid kész megválni a brazil futballistától 20 millió euróért. A mai napon Dani Alves elköszönt a bianconero szurkolóktól, szerződését közös megegyezéssel felbontja a klubbal, és minden…..
Öt sikerekkel teli évet követően, távozik Torinóból Javier Ribalta, a Juventus vezető játékosmegfigyelője, aki a sajtó értesülései szerint a Manchester United szolgálatában folytatja majd munkáját, s a spanyol szakember fontos szerepet kaphat José Mouring csapatában. Az utóbbi…..
A szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a Juventus, amely a Real Madriddal méri össze erejét a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s reális esélye van arra, hogy huszonegy év után ismét a legrangosabb európai trófeával térjen haza Torinóba.  A Juventus…..
Lezchiano 2017.06.03 22:48:11
Paulo Dybala véleménye szerint mindenki tudja, hogy a Juventus egyenlő félként mérkőzik meg a Real Madrid csapatával a BL-döntőbe. A bianconero csapat számára már csak a Bajnokok Ligája-serleg begyűjtése maradt, miután az Olasz Kupában a csapat könnyedén legyőzte a Lazio…..
A Bajnokok Ligája elődöntői mindkét ágon meglehetősen sima és fölényes győzelmet hoztak, így már az első mérkőzések lejátszása után nagyon valószínűnek tűnik, hogy a cardiffi döntőben a Juventus csap majd össze a címvédő Real Madriddal.  Ennek tudatában nem meglepő, hogy már mind Torinóban, mind…..
A Juventus csapatkapitánya és veterán klasszisa, Gigi Buffon rendkívül nehéz mérkőzésekre számít az AS Monaco elleni Bajnokok Ligája-elődöntő során, s úgy véli, a hercegség csapata aligha véletlenül jutott be a sorozat legjobb négy alakulata közé. "Beavatnám önöket egy…..
A Juventus Gonzalo Higuaín duplájával szerezte meg a három pontot a Pescara otthonában, azonban aggodalomra is bőven van ok, hiszen Paulo Dybala bokája megsérült Sulley Muntari kíméletlen belépője nyomán, így egyelőre kérdéses, az argentin támadó ott lehet-e szerdán az FC Barcelona elleni Bajnokok…..
Álvaro Morata elismerte, első hónapjaiban igazán elveszettnek érezte magát a Juventus csapatánál, azonban Gianluigi Buffon segített neki a beilleszkedésben. A támadó 2014 nyarán érkezett Torinóba a Real Madridtól, kezdetben viszont nem tudta felvenni az olasz futball sítlusát.…..
Lezchiano 2017.04.12 17:32:32
@4D: Ööö, okééé! Nincs bajom a melegekkel.. de azért ez már sok!
A katalánok egykori klasszisa, Xavi arra számít, a Juventus a kontratámadások lehetőségére fog várni a ma esti mérkőzésen. A játékos véleménye szerint Paulo Dybala tökéletesen beleillene a Barcelona játékába. A gránátvörös-kékek legendája a 2015-ös berlini döntő…..
Massimiliano Allegri a szombati meglepetésvereség ellenére nem írja le a Barcelona csapatát, és erre szólítja fel játékosait is, illetve a védekezés szépségét emelte ki a Chievo elleni torinói 2-0 után. A mérkőzésen Gonzalo Higuaín két gólt szerzett, de emellett Paulo Dybala…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus súlyos árat fizetett azért, mert kiengedte kezéből csoportja első helyét, s így a nyolcaddöntőben az előzetesen az egyik legfőbb esélyesnek tűnő Bayern München ellenében emlékezetes, látványos és fordulatos küzdelmet hozó mérkőzéseken tett sikertelen…..
Lezchiano 2017.03.17 15:30:38
@Hiribi27: Miért nem mész a Szarszának szurkolni akkor?
Lezchiano 2017.03.18 09:02:44
@LeoMessifcb: Azt mondd már meg nekem, hogy miért lenne olyan esélytelen ez a Juve, szinte minden poszton rohadt nagy különbség van a Juventus játékosok javára..ez a Szarszelona egy foslinger most kell őket szétkapni, foslinger a kp, a védelem, a kapus.
Alessio Tacchinard szerint bár a Juventus nem volt szerencsés a Bajnokok Ligája mai sorsolásán, bármi megeshet a párharc során. A Juve és a Barca a következő körben ismét találkozik egymással, miután a 2015-ös döntőben már összecsaptak. Az olaszok korábbi játékosa…..
Andrea Pirlo is megszólalt a pénteki Juve - Milan mérkőzés fináléjáról, és nem tagadta, hogy Mattia De Sciglio kézzel ért a labdához, azonban azt is elismerte, hogy ezt nem minden esetben adják meg a játékvezetők, és játékosként sem könnyű elfogadni, ha a kilencvenötödik…..
Az Udinese elleni meglepetésszerű döntetlen után péntek este a Juventus az AC Milan csapatát fogadja, amely jelenleg a tabella hetedik helyét foglalja el, és mindössze három pontra van lemaradva a negyedik helyet elfoglaló Lazio együttesétől. A két csapat a bajnoki évad első összecsapásán 1-0-ás…..
Lezchiano 2017.03.10 22:54:03
@Jóska gyerek: Miért nem drukkolsz inkább a Barkának?
Lezchiano 2017.03.10 23:03:14
Lezchiano 2017.03.11 08:06:12
Martina Maccari, Leonardo Bonucci felesége nemrégiben elmondta, hogy a család valóban megfontolta a Manchester City ajánlatát. A védő élettársa az interjúban említést tett úgy a Massimiliano Allegrivel támadt ellentétről, illetve a család fekete bárányáról, aki a Torino…..
Lezchiano 2017.03.08 20:35:56