Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grayboy94

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok. Itt újfent Ragnafan1192 húz elő egy toplistát a kalapja alól. Én már több, mint 10 éve vagyok animés és ezalatt az idő alatt számtalanszor hallom azt a nevetséges kijelentést: Az anime gyerekeknek való. Ez főképp amiatt van, hogy mikor bejött az anime, mint szubkultúra, akkortájt az ORTT…..
Szegasztok! Akik ismernek, azok már tudják, hogy megfogadtam egy új szabályt, miszerint aktuálisan futó animékről és mangákról nem írok kritikát, mert az lesz a vége, hogy menet közben megváltozik az adott alany minősége, s írhatom újra a kritikát. DE, természetesen valahogyan el kell mondanom,…..
Grayboy94 2016.12.24 13:05:03
Nem vitatkozni akarok de néhány gondolatod eléggé szőrszálhasogatásnak tűnik.

Az tény hogy a dragon ball super eleinte
néhol bűn rondán nézett ki, és a szintek is érthetetlenek, de már kezd kiforrni a sorozat.. bár tény hogy sok idő kellett hozzá.És nem szabad elfelejteni hogy főleg a mostani gyerekek a célközönség, tehát változtatni kellett, már nem lehet leadni a TVben mint a 90es években hogy pl buu lerobbantja a mestere fejét, és nem lehet minden második karakter "badass". Érdekes hogy a future trunks arcot emelted ki, pedig az már elég részletesen kidolgozott történettel rendelkezett(egy dragonballhoz képest persze), és a harcok is nagyon jól voltak meganimálva. és hogy zamasu felhő lesz, mivel hallhatatlan, és itt már isteni hatalmakról beszélünk, nem lehet már összehasonlítani ezt az oldalát a supernek a Z-vel.

" S mit gondoltok, ki verte le a végén hatalmas, nevető fejekkel dekorált zöld felhő alakban röpködő Zamasu-t? Naná, hogy egy tök random új karakterrel, mert miért ne.... "

most itt kire gondolsz? Zenora? mert ő bizony nem egy random új karakter, szépen fel volt vezetve. ezt csak az nem értheti, aki csak úgy néha-néha belenézett egy-egy epizódba, és én úgy érzem az "egész" figyelembe vétele nélkül itélsz, ami azért egy anime/mangaközpontú oldalnalnál elég gáz.

és katsuki("barát") tényleg egy szőkére festett sasuke lenne? erős túlzás..igaz, csak az animét láttam, az alapján mondok véleményt, de már az 1.évadban nagyobb karakterfejlődésen ment át mint sasuke valaha.

sajnálom ha az jön le hogy valami habzószájú fan vagyok, és nem akarok gerjeszteni itt semmi negatívat, de járjunk már utána annak, amiről véleményt szeretnénk mondani.