Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johan Coopy

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint a Momentum vidéki bázisa eléri a kritikus méretet, lesz helye azoknak a baloldali és centrista szavazóknak is, akik az MSZP és a DK önfeloszlatása után helyet keresnének maguknak. És ezzel elküldhetővé válik Orbán. Az MSZP-nek és a DK-nak semmi keresnivalója egy poszt-orbáni Magyarországon,…..
Az biztos, hogy Nika György nem lesz a Tények főszerkesztője - jelentette ki kérdésünkre válaszul Kökény-Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója még januárban, de azt nem cáfolta, hogy a napok óta a TV2-vel tárgyaló Nika ne térne vissza a tévébe. A 24.hu azonban csütörtökön azt írta, úgy tűnik Nika…..
Számos megkeresést kapok elítéltektől és családtagjaiktól, hogy mikor van lehetőség reintegrációs őrizet kezdeményezésére. Sokan teszik fel úgy a kérdést, hogy "nekem most jár, vagy nem jár", ez ihlette az írás címét is, a téma azonban nem ilyen egyszerű. A börtönökben gyorsan terjedő (és változó)…..
Amikor vásárolni megyünk, óhatatlanul ki vagyunk téve annak a veszélynek, hogy nem a megfelelő árut és / vagy nem a megfelelő áron fogjuk megvenni. E posztnak az a célja, hogy segítséget nyújtson az optimális vásárláshoz. Első tipp: alaposan vizsgáljuk meg az áru minőségét A gyártókat törvény…..
Az újév első napján kvázi kötelező lencsét enni. Hogy sok legyen a lóvé. Mert ez hozzá a kulcs. Aszongyák mások legalábbis. Nos, én évek óta fogyasztom elsején ilyen-olyan változatban, nagy lelkesedéssel, de akárhogy is szépítem, sajnálatos módon be kell látnom, eddig még nem állt be komolyabb…..
Kislányom óvodai karácsonyi bulijára közösen készítettük ezt a süteményt. Kellemesen almás-kakaós, fantasztikusan puha, szaftos édesség sült ki belőle. Elkészíteni sem ördöngösség, csak keverni kell és sütni. Jól záródó dobozban, napokig eláll, megőrzi eredeti állagát. Egy pohár tejjel vagy…..
Jót jutányos áron - boltértékelő RESERVED ruhanemű- és cipőbolt, Árkád üzletközpont Megérkeztünk boltértékelő sorozatunk első állomására, az Árkádba, ahol rögtön két RESERVED üzlet is található, egészen közel egymáshoz. Mi a kajaudvarhoz közelebbibe mentünk be. Lévén december huszonkilencedike,…..
  Üdvözlet mindenkinek, aki jó helyen, jó áron, jó árut kíván vásárolni. Nekik szeretnénk segíteni most induló blogunkkal, ahol boltok, üzletek kínálatát, szolgáltatásait értékeljük a következő szempontok alapján: - áru minősége - árfekvés -személyzet hozzáállása - polcok kialakítása  -…..