Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aPró

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Villany. Autó. Teknika. 2009.08.27 21:15:00
Az idei év slágere a hibridek mellett a villanyautó, ami majd jól megmenti a Földet, és boldogan élünk, míg meg nem halunk. A Totalcar hallván az idők szavát időt, pénzt és energiát nem kímélve mindent megtett azért, hogy elsőként tárhassa az Olvasók elé minden villanyautók…..
Belsőség Unom a Formula-1-et 2009.07.28 16:30:00
Ha egy ex-F1-es pilóta, akit ismernek, tisztelnek és tudják róla, pontosan ért mindent, ami a pályán és a pálya körül zajlik, szóval ha egy ilyen ember megy oda hozzájuk, akkor arra számítanak, hogy értelmes kérdést tesz fel nekik, és megpróbálnak normálisan válaszolni, már…..
Ugye megértik, hogy ezt meg kellett osztanunk önökkel? Ugye megértik, hogy ezek után sírva vonul a sarokba Grandmaster Flash és az egész Furious Five, de meghunyászkodik még a Sugarhill Gang is és a Public Enemy leteszi a fegyvert? Ugye megértik, hogy ebben a pár percben egy valódi,…..
Belsőség Vasárnapi rettegés 2009.05.06 03:23:54
  A fiatal házaspár, ahol anyu vezet, apu meg magyaráz, még a kormányba is belenyúl neki. Nyúlkálhatna inkább máshová, de ne a közúton tanítgassa. Adjon neki vibrátort inkább.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Az OT Expo felolvasóestje mindenkinek, aki lemaradt volna róla. Jó szórakozást!..
A világ újkori történelmének legcsúnyább fekélye az a folyamat, amelynek mentén Amerika 1-ből Amerika 2 lett. A világ legszabadabb, legizgalmasabb, legkreatívabb helyéből, az igazi férfiak, jó nők és korlátalan lehetőségek hazájából szomorú, paranoiás, reszketeg,…..
Az Európai Unió azt szeretné, hogy az összes elektronikai kütyü szétszedhető legyen, de épp csak annyira, hogy a felhasználók bármikor kicserélhessék az akkut. A tervek szerint nem feltétlenül kell olyan borítást tervezni, amely puszta kézzel is kinyitható, és amilyen a mobilok…..
Belsőség Szuper szívási energia 2008.10.07 10:56:00
A kínai ipar egyre veszélyesebb. Most már nem érik be annyival, hogy hihetetlenül olcsók a cuccaik, de azzal is meg akarják fogni a magyar customert, hogy nem kínaiul vagy angolul írják rá a dobozra a tudnivalókat, hanem magyarul. Igazán kedvesek. A helyi kínai bolt kirakatában…..
Fejre illeszthető irányítórendszer prototípusát mutatta be a San Franciscóban megrendezett CTIA kiállításon az amerikai NeuroSky nevű cég. A készülék az alfa és béta agyhullámokat érzékeli, azaz gondolattal tudja irányítani a mobiltelefonon futó szoftvereket, például…..
Hány fokozatú a Skoda Superb 1.8 TSI-hez kérhető DSG-váltó? A megfejtés egy a természetes szám, amit egy kommentben kell elhelyezni. Ezt csak a bejelentkezett/regisztrált olvasók tudják megtenni...
Ó jaj, szegény, szegény Ford F150! A Dodge Ram-ben pedig mennyire bíztunk... Aztán gondoltuk, hogy na majd a Silverado! És a végén mi mással lazíthatnának, mint egy Ford Pinto vontatásával fejtetőn? Úgy látszik, vissza kell hozni az amerikai autós találkozók műsorába a…..
aPró 2008.09.03 15:26:12
Egyetértek EgymasikTom-al.
Sz@r az összes, de akkor már inkább a Toyota nyerjen. Egyébként megnézném mit csinálna a Tundra, ha a kötél végére egy Q7-t, vagy Cayenne-t tennének, már csak a Torsen diffi miatt is.
  Olyan telefonom van, ami olcsó, masszív, jó nagy gombok vannak a jó nagy kijelzője alatt, ismeri a Bluetooth-t és Nokia, mert ennek a menürendszerével barátkoztam meg a mobiltelefónia kiépülésének évei során. Nem volt kritérium a vásárlásnál a kamera, de miután az…..
Belsőség Motorosok, vigyázzatok! 2008.07.07 15:09:00
 A hétvégén meghalt a falunkban egy 24 éves srác. Motorral esett el, a saját hibájából. Nem akarok moralizálni, kioktatni, de van két tanulsága az ügynek, ami miatt leírom, mi történt. Fiatal gyerek, nem sok tapasztalattal, nagy, erős motort vett, azt mutogatta a haveroknak egy…..
Az internet nagy dolog, hiába. Motoros testvérünk is találkozott potenciális gyilkosommal, akiről tegnapi posztomban számoltam be. A kapcsolódó részlet: Leértem a Dunához, fújtam egyet, a MOL kútnál megnéztem a guminyomást, hátha 3,5 van benne, mert olyannak érződik. Csak 2,6…..
Ez volt a válasz arra a kérdésre, hogy mit gondolna Ferruccio a nevét viselő mai autóiról. A CNBC riportere tette fel annak az embernek, aki egyet jelent a pajzsba zárt öklelő bikával. Aki 1967 óta alkalmazottja a cégnek és az ott gyártott típusok 80 százalékának fejlesztésében…..
 Vannak ilyen mélyen gyökeredző ösztönök az emberi természetben. Ha valaki ásít, a körülötte lévők is ásítozni kezdenek: etológusok szerint erre azért volt szükség valaha, az emberi evolúció hajnalán, hogy a horda együtt álmosodjon el, együtt térjen pihenni, ne…..
Nos, lassan véget ér a 24 órás Firefox3 kampány. Ha minden igaz, összesen több mint 7,8 millióan töltötték le a rekordkísérlet idején a Mozilla új böngészőjének hivatalos verzióját. A magyarok kiválóan szerepeltek: több mint 76 ezren nyomtak a letöltés gombra 24 óra…..
Golfpályán jártam, hogy Audit vezessek. Bár az A3 Cabriolet volt a fő műsorszám, a szóróajándék egy A4 feliratú kistáska volt. Benne viszont már tényleg az A3 Cabriolet jó minőségű makettje figyel, meg egy L-es méretű galléros póló. Továbbá jár majd a nyereményhez egy…..
Azt ugye megírtuk, hogy mennyi idő alatt nyitható az Audi A3 Cabriolet vászonteteje. De vajon hány másodperc alatt lehet becsukni az akusztikus tetőt? Az nyer, aki először írja meg kommentben a jó választ, de csakis akkor, ha előtte Indapasszal bejelentekezett. Utána pedig itt várja a…..
Pár hónapja teljesen váratlanul felhívott Szilágyi János, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem beszélgetni vele egy sort, magamról és a korábbi foglalkozásomról. Van abban valami végtelenül mókás, amikor az öreg vizsla faggatja a drótszőrű tacsit, hogy mikor határozta el, hogy…..
Belsőség Merre mentek, magyarok? 2008.05.28 02:52:00
  A történelmi véletlenek miatt nem Magyarországon tanultam vezetni. Nem hinném, hogy túl nagy különbség lenne a két ország oktatási módszereiben, ennek ellenére mégis naponta találkozom olyan visszatérő különbségekkel, amelyek nem csak a szememet szúrják, hanem testi…..
Belsőség Szétszaladt a ménes 2008.05.17 06:46:00
Figyelem! Alantas érzelmekre hatás veszélye forog fenn. Tudjuk, hogy nem szép és néha el is szégyenli magát utána az ember de velünk van nap, mint nap. Ilyen a káröröm. A mai adagot, engedelmükkel, mi szervírozzuk. Királynak látszani, majd öt másodperc múlva közröhej…..
aPró 2008.05.17 13:34:30
Hogy mennyire utálom a Veyront...
Mint az amcsi
izomsz@arkupacokat...
Blogljatok már vmi Caterhamet, vagy Audit, Porschét :)
Szerencsések a britek, mert náluk van tisztességes roaming tarifa. Martin Sauter mobilszakértő Oxfordban járva vett a Three nevű társaságnál egy prepaid SIM-kártyát, amellyel tíz brit fontért - nagyjából háromezer forintért - havi 1 gigabájtos mobilinternetes csomagra tudott…..
Belsőség Jobb-e Réka melírral? 2008.05.16 14:39:00
Ma reggel tíz óra huszonkettőtől tizenegy nullaötig nálunk járt Szoták Réka, a Totalcar-Expressz magazin címlaplánya. Azért jött, hogy elvigye a róla készült, és az újságban meg nem jelent képeket. Gyorsan dedikált egyet Baowah cimborájának, akinek nem mellesleg Nyúlnyom…..
aPró 2008.05.16 21:21:29