Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hezag

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egyáltalán volt kérdőjel a mérkőzés végkimenetelével kapcsolatban, azt hamar eloszlatták Moldovánék: 3-0 volt az első harmadban, ezt megtoldották öttel a másodikban, ekkor szépítettek szomszédaink kettős előnyből. Az utolsó felvonásra két gól maradt, 10-1 lett a vége,…..
hezag 2011.04.16 22:34:22
hezag 2010.02.18 19:17:13
                                           ..
Folyatódik a MOL-Liga holnap és holnapután. A mérkőzések hétfőn és kedden is 18 órakor kezdődnek a Vákár Lajos Műjégpályán. Hétfőn a Sport Club a pályaválasztó, kedden pedig a Brassó. A holnapi meccsre a belépő 4 lej egységesen. Remélhetőleg játszani fog már…..
hezag 2009.12.28 20:03:42
@OliBLOOD: 8-3 ide
Mihály Árpád maradni szeretne Magyarországon, de ez a Sapa Fehérvár AV19-től is függ, mint mondja. Igazából itt van az otthonom, ahol játszanom kell, ez Nathan Martz véleménye, miután Olaszországban nem mentek jól a dolgai. Komolyan gondolom, hogy a magyar csapatban akarok játszani,…..
Elkezdődött a mérkőzés. Nálunk Kozuch áll a kapuban.Az 5. percben Dubek betalál kapunkba, Kiricsenko és Sikorcin átadásából. 2 perc múlva Szőcs Szabi kap egy 2 perces kisbüntetést teljesen jogosan. Volt két nagyszerű helyzetünk, amit ha kihasználunk másképp állna a szénánk.…..
hezag 2009.10.28 19:22:16
  Szombaton, április 11-én kezdődnek a lengyelországi Torunban a Divízió I-es felnőtt férfi jégkorong világbajnokság B csoportjának küzdelmei, ahol Románia válogatottja Olaszországgal, Ukrajnával, Nagy-Britanniával, Hollandiával és a házigazda lengyel válogatottal…..
Biztos vagyok benne, hogy Pat Cortina szövetségi kapitány a kialakult helyzetet pszichikailag a csapat javára tudja fordítani – mondta blogunknak csütörtök reggel id. Ocskay Gábor, a 34 évesen elhunyt válogatott csatár édesapja. Az Alba Volán első emberével hosszan…..
Az első döntő:19:15, Csíkszereda, Vákár Lajos műjégpályaI. harmad:Góól(0-1)05:15 - A székely sor hozza az első gólt.A Sándor Szilárd indította akció után a  kipattanót nem hibázza el Péter Robi!Góól(0-2)10:06 - Ugyanaz a sor a kétperces duplakiállítás végén Kósa…..
Túl van első Mol Liga-vereségén a HC Csíkszereda, az éllovas elvben pályaválasztóként kapott ki a székelyföldi rangadón az SC-től, hosszabbítás után. Rendes időben 6-6-ra zártak a felek, menet közben hol döntetlenre álltak, hol egy vagy két góllal vezetett az SC –…..
Nagy vihart kavart a Steaua Bucuresti OB 1-ben tervezett indulásáról szóló cikkünk. A helyzet fokozódik. A bukaresti csapat elöljárói feltételekhez kötik részvételüket.A klub vezetése arról tájékoztatta a román szövetség elnökét, hogy nem kívánnak a magyar bajnokságban…..
Jégkorong Ukrajna következik 2008.04.18 20:28:00
Aki világbajnok akar lenni, még ha csak a másodosztályban is, annak meg kell vernie mindenkit, minden ellenfelénél jobbnak kell lennie. Jól van ez így, örüljünk, hogy nem kell számolgatni. Ha az ukránokat nem tudjuk elkapni, úgysem érdemlünk feljutást. De ha nem jutunk fel,…..