Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonzales77777

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi döntős Juventus rendkívül nehéznek ígérkező mérkőzéssel, az FC Barcelona vendégeként kezdi a Bajnokok Ligája csoportkörét, ahonnan a zebramezeseknek nem lehet más a célja, mint továbblépni az egyenes kieséses szakaszba. A Juventus keretéből sérülés miatt…..
gonzales77777 2017.09.12 22:56:52
@Gémanipuláltházikecske:

Így van pontosan ezt mondom én is hogy Bonucci része volt egy védelemnek amiben Chiellini és Barzagli voltak mellette ez által egy jól működő rendszer része volt amiben ő maga remekűl működött éveken keresztül. De azzal hogy kivált a gépezet is akadozik. Az ő hármasuk egyébként nagyon hasonló a Milan legendás védőire Maldini-Baresi-Costacurta és még Panucci-it is ide venném szintén egy bitang erős védelem volt.
Én egyébként Ruganiban bízom mindenképpen bedobnám a mélyvízbe és még valami fiatal olasz védő srácot kéne szerezni. Bár mondom én nem nagyon látom hogy jelenleg az olasz foci képes kitermelni világklasszis védőket mint régen. Az olasz foci keresi régi önmagát és valahogy évek óta nem képes megtalálni. Pirlóék generációja volt az utolsó akik valóban világklasszisokat tudtak kitermelni. Most van sok jó olasz focista de extra klasszisuk sajnos nincs. :(
gonzales77777 2017.09.12 23:02:44
@Dr. Grant:

Jogos én is haragszok Bonuccira! :) De attól még szemmel láthatóan megérzi a csapat a hiányát.
gonzales77777 2017.09.12 23:09:43
@Dr. Grant:

Mindenesetre meglátjuk mi lesz ha Höwedes és Chiellini is bevethető lesz meg talán Rugani is képes lehet felnőni a feledathoz muszáj lesz neki.
Gianluca Vialli szerint egy napon a Juventus el fogja hódítani a Bajnokok Ligája trófeáját, talán akkor, amikor kisebb lesz a nyomás rajtuk, vagy több szerencséjük lesz. Vialli tagja volt annak a csapatnak, mely utoljára, 1996-ban elhódította a legrangosabb európai kupasorozatot. A korábbi olasz…..
gonzales77777 2017.09.11 21:14:39
@Ámok:

Szerintem az elöző hozzászoló abból a csapatból inkább rájuk gondolt: Peruzzi, Sousa, Conte, Ravanelli, Deschamps, Vialli, Del Piero, Lombardo, Jugovic. Azért nem hiszem hogy ez a névsor annyira fej fogást indokolna. :)
A válogatott szünetet követően a bajnokságban mindeddig hibátlan teljesítményt nyújtó Juventus szombat este a Chievo csapatát fogadva próbálja begyűjteni a soron következő három pontot, majd gőzerővel készülődhet a jövő keddi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésre, amelyen a…..
A Juventus magabiztos teljesítményt nyújtva, 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte a bajnoki szezont, s a második fordulóban a Genoa vendégeként kell megszereznie a három pontot, amely újabb lépést jelent a zsinórban hetedik scuidetto felé. A zebramezesek keretének legfőbb hiányzója a…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint a legfontosabb dolog az, hogy csapata BL-döntőt játszhatott, és az edző szerint a Real Madrid elleni vereség nem fémjelzi bármilyen korszak végét. A bianconero együttes a döntőig veretlen volt az idei kiírásban, és úgy tűnt, hogy elérhető lehet a triplázás, ám…..
gonzales77777 2017.06.04 13:26:58
A tegnapi meccsen a fél karom oda adtam volna egy Camoranesiért vagy egy David Trezeguet-ért Del Piero-ról már nem is beszélve. bár igaz velük sem nyertünk BL-t egyedül ugye Piero nyert de ezekben a játékosokban végig meg volt az a bizonyos tűz az a plusz ami lehet segített volna tegnap. És valóban ennek a Juvénak nincs igazi vezére mondjuk egy Pavel Nedved-je aki egymaga képes volt eldönteni meccseket és a mai napig úgy gondolom ha a 2003-as BL elődöntöben nem kapja meg azt a sárgalapot ami miatt ki kellett hagynia valószínűleg az élete meccsét a döntőt szóval ha Nedved játszott volna a Milan ellen akkor nyertünk volna. Nedved és Del Piero elképesztő szezont produkált abban az évben. De ugye sok a volna meg a lehet meg a ha...:D De háá a Juventus drukkereknek egy BL döntő után mindig csak a ha meg a lehet meg a talán marad! :D Hiányzik a csapatból egy karmester aki képes lenne átllendíteni a csapatot egy Ronaldo-val felvértezett Reállal szemben nekünk most nincs ilyen játékosunk. Ronaldot lehet utálni de igazi vezére a Madridnak. Egyszerűen mindig keresik és tömik a labdával és a csávó tud is focizni és nagyon beérett már.
Én bevallom tegnap egyedül Mandzukic-ban éreztem azt a bizonyos pluszt. És a meccs vége felé már olyan dolgok jártak a fejemben hogy egy Liorente mire lett volna képes ha lett volna ideje és lehetősége igazán a Juve csatárává válni Liorenté-ben szintén éreztem azt a pluszt mint Mandzukic-ban a legtöbb meccsen. Sajnáltam amikor elengedtük.
És ami a legnagyob talány számomra hogy mitörtént tegnap a nagy hármassal Barzagli-val Bonucci-val és Chiellinivel akik viszont érdekes módon egészen a döntőig a vezérei voltak a csapatnak de tegnap a második gól után teljesen begörcsöltek és elfogytak. :( Chiellini a kedvenc juve játékosom és az is marad mig focizik de nemtom lehetséges volna hogy valóban meg kell bontani ezt az olasz gerincet? vagy még egy jó év van bennük? nemtom :D
A szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a Juventus, amely a Real Madriddal méri össze erejét a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s reális esélye van arra, hogy huszonegy év után ismét a legrangosabb európai trófeával térjen haza Torinóba.  A Juventus…..
gonzales77777 2017.06.03 23:56:41
Vannak pillanatok amikor nem könnyű Juventus drukkernek lenni és ez megint egy ilyen pillanat. :( Imádott csapatom sokadjára képtelen átlépni a saját árnyékát és ezért egyszerűen nem tudjuk megnyerni a legnemesebb trófeát. Nem tudom miért lehet ez.:( Mindig az örök vesztesként emlegetnek már minket a döntőkben és nem esik jól!:D De ízlelgetni kell sajnos. De már 1996 óta nem tudjuk megnyerni ami a második BL döntő volt amit láttam először és azóta a szezon óta vagyok Juve drukker.Az első BL döntő amit láttam TV-ben az a Milán-Ajax volt. A Vialli Ravanelli féle Juventus BL menetelés volt az ami Juve rajongót csinált belőlem.:) Igazából legföképpen azért fáj ez az újabb kudarc a BL döntőben mert lehet hogy Gigi Buffonnak ez volt az utolsó lehetősége hogy nyerjen BL döntőt. Nem biztos hogy jövőre képesek leszünk ekkora menetelésre a BL-ben. A másik dolog ami miatt fáj ez a vereség hogy a mai modern fociban a játékosok egy egy kudarc után könnyen elhagyják a vesztes csapatot és eligazolnak valami más csapatba mondván ha kupát nem is nyerhetnek de milliókat azért kereshetnek máshol is. És kevesebbet kell melózni a pályán érte mint a Juventusnál. Attól tartok hogy sok játékosunk lehet elhagyja a klubbot ősszel. :(
Mindenesetre a Real Madridnak gratulálok megérdemelten győztek és védték meg a címűket.
De Sergio Ramos szégyelje magát. :/
Háá ez van ősszel újra Forza Juve!!!!!!!
gonzales77777 2017.06.04 00:16:50
@Juventino73: Ha Allegri elmegy akkor Deschamps-ot szívesen látnám megint a csapat élén. Nagy harcos volt a pályán és a pálya mellett is. De nem sok esélyt látok hogy a francia valaha fog még nálunk valami szerepet betölteni. Már az is tiszteletre méltó volt hogy amikor kicsapták a csapatot a serie b-be vállalta hogy elvezet minket mondhatott volna nemet is.
Én is úgy érzem hogy változások jönnek a csapatnál.
Következzen egy újabb kis random infó rólam, amelyekről biztosan sokan még nem tudtak közületek. Téma most a zene, amely számomra fontos tényező, bár az idő haladtával sajnos egyre jobban elhanyagolok idő hiányában. Szüleim inkább a klasszikus zenét kedvelték, egyedüli kivétel talán a Beatles…..
gonzales77777 2017.02.14 19:43:44
Snow-tól kiváló azaz album egyébként! :) Az első élő koncert amin voltam az 2003-ban volt egy RZA koncert amit a PECSÁBAN rendeztek. Magyarországon akkor járt először tag a Wu-tang Clan-ból ráadásul a Clan frontembere volt RZA és a csapat is akkor élte az aranykorát. Hatalmas élmény volt kimerültségik tomboltunk a koncerten. És azóta több tucat Hip-Hop és RAP koncerten voltam de ez a 2003-as RZA show azóta is felülmúlhatatlan azért is mert a magyar hip-hop underground krémje is fellépett azon az estén. De azóta a Wu-tang Clan csillaga is leálldozott sajnos és asszem a Rap zenéé is. Egyébként én is öt hat évesen anyám kazettáit és lemezeit hallgattam Bon Jovi-t, Aerosmith-t, Guns N Roses-t, Bikinit, Omegát. Utána volt a 90-es évek elején egy Dance és pop korszakom meg techno-t hallgattam. 2 unlimitedet,Scootert, East 17,még Backstreet Boys-t is hallgattam! :D De én is ismertem egyébként azokból az időkből a Dog Eat Dog-ot meg a H-blockx-ot. Aztán 1997-ben mozikba került idehaza a Space Jam és ott kialakult a tényleges zenei hova tartozásom. :D Az első album volt amit saját pénzből vettem az a Space Jam soundtrack volt!
A másik album ami nagy hatással volt rám az a Fugees-The Score albuma. Asszem ezzel a két albummal alakult ki a zenei ízlésem nagyon sokáig Rap zenét hallgattam. Majd a 2000-es évek közepén elkezdtem hallgatni rap/metált és nu-metált is Korn-t,Limp Bizkit-et Rage Agains the Machine-t ilyesmiket.De mindig is a Rap és Hip-hop zene maradt az elsőszámú. De mára az a műfaj szinte teljesen kifulladt és tönkretette az üzlet és a fiatal színesbőrű vagy a csoró fehér rapperek már nem beszélni akarnak hozzánk és felkelteni a figyelmet társadalmi problémákra hanem sok pénzt akarnak keresni és a sok már nem is elég hanem még többet ezért teljesen elcseszték a hip-hop és rap zenét teljesen elvágták a gyökereitől egy ilyen elektronikus pop zenét csináltak belőle amiközben néha szövegel valami széttetovált nigga baseball sapkában meg fukszokban hogy mennyire szar neki hogy ennyi sok millió dellája van....nahh szóval jó ez blogod freddy bennem is megmozgatott dolgokat és emlékeket! Sub-Bass-tól nekem is meg volt a fekete lemez de eladtam én se voltam nagy fanja Szabinak de ma többre értekelem már a munkásságát az biztos!
 Filmbarátok Podcast #113 (2016 December) 233 perc   Beszélgetnek: Szöllőskei Gábor, Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -2016 halottjai (00:23:30)-Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet [SPOILERES] (00:49:45)-Kaliforniai álom (01:30:40)-2016 évösszegzés (01:46:22)   A felvétel itt letölthető…..
A The Walking Dead 7. évad 1. felét kibeszéljük spoileresen!Beszélgetnek: Gergő, Shirin, freddyD A felvétel itt letölthető mp3-ként: [40 MB, 87 perc]Direkt link (jobb klikk, letöltés) Mediafire link..