Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Angyal vagyok

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, nem mintha nekem kellenének. Én egy erős és független, öntudatos, szingli nő vagyok. Az egyik nagyon híres magyar egyetem trauma és gender kutatócsoportjának tagjaként dolgozom, és teljesen önálló életet élek. Magam fizetem a szüleimtől kapott garzonlakás közös költségeit, a számlákat, és bár az…..
Angyal vagyok 2016.12.20 15:41:10
Te az igazi férfit keresed, más meg az igazi nőt, de de azt hiszem, félreértetted a soraimat.
Szerintem az elvárások tekintetében túlzol. A férfiak nagy része nem a 90-60-90-re hajt, de naná, hogy szereti a szépet. Mint ahogy olvastam fentebb, Te sem az aputestet jelölted meg, mint alapvetö paramétert egy férfinél, ugye? Miért teljesíthetetlen elvárás, hogy pl. boldoguljon a konyhában, hogy ne eltartassa magát, hanem találja meg a helyét az életben? Te belemagyarázol olyan gondolatokat az írásomba, amikre nem is vetettem fel.
Nem sütsz meg neki egy palacsintát, nem szexelsz vele, amikor arra vágyik, bánjon Veled királynőként, nézze el Neked, hogy Ahmeddel töltöd az éjszakáidat, persze, no para, csak barátilag.....de ő legyen vak, még a moziban is, az utcán járjon lehajtott fejjel, számolja fel a baráti kapcsolatait a nőkkel, ne álmodozzon hármas kalandról az ágyban, miközben Te lazán dobod a sutba a bugyid, ha két hapsi is kényeztetne. Icipici ellentmondást sem érzel az elvárásaid és eközött, amit Te nyújtanál neki? Nos, az írásod alapján nem sokat. Toleranciát vársz, de nem adsz fikarcnyit sem. Amiről Te beszélsz, az nem egy bizalmon alapuló kapcsolat, hanem egy rabiga melletted :)
Ja, és ez a kedvencem: "Belső értékek... na, ez fontos. Ellentétben a külsővel..........egy kifinomult nő csak a belső alapján választ magának párt."......de azért a választottad lehet maga a megtestesült tökély a személyiségét illetően, mehet Isten hírével, ha alacsonyabb nálad, mert hogy néz már az ki, hogy nem lehet magassarkúban csókolózni vele? :))))
Tudod, a kérdésem az előbb költői volt az igazi nőket illetően, inkább riposzt a felvetésedre. Ugyanis én tudom, vannak olyan nők, akik mindazt adják, amiket Te elvetsz, és olyanokat kapnak, azoktól a bizonyos "igazi férfiaktól", amikről Te még álmodni sem mersz.
Megyek, megnézem, hogyan véledeik erről a Huffnágel Pisti, mert kb. úgy egyeled az olvasóidat, mint más a répát......így nem lesz valami népszerű a blogod. Nálam nem követendő ;)

ű
Angyal vagyok 2016.12.21 11:54:41
@Bajtay_Csordáss_Jusztícia: Tudod, én azt nem értem, miért akartok más nők helyett gondolkodni, helyettük eldönteni, boldogok-e vagy sem? Miért degradáljátok őket épp Ti, az ő érdekeiket fennen hangoztatók, butuska, öntudatra nem ébredt libákká? Szerintem minden értelmes, felnőtt nő fel tudja mérni, akar-e palacsintát sütni valakinek, és benne lenni egy jó kis hancúrban, ha meg nem, én hiszem, magától is meg fogja találni mindenki a lelki nyomorából kivezető utat. Nem gondolom, hogy a túlzó eszméitekkel és erős szóhasználattal helyén kezelitek a dolgokat. Nem minden férfi velejéig romlott disznó, és szexmániás elnyomó a világban. Ez durva általánosítás. Annak oka van, ha Ti csak ilyeneket ismertek :)