Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grill

60 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Borzalmasan vártam már az évkezdést, hiszen egész jó kis telünk volt. Lehetett motorozni is és ilyenkor a munka se lep be teljesen.  Március 1. lett volna az idénynyitó Dunaföldváron, a kis térproblémám is egész jól javulgatott, Motomax csapata Kuncz Ricsi vezetésével olyan…..
Tavalyi extrém sorozat ékköve ismét nagyszabású rendezvénnyel jelentkezett. Nézők és versenyzők végre egy helyen és időben voltak jelen! Freestyle bemutatót Hujber Péter szolgáltatta, a cross mezőnyt Czúni Laci, az Extrém Ob-t pedig Németh Kornél színesítette. Kis helyen…..
Karrierem bölcsője talán ez a hely. Fáj amikor azt látom, hogy kissé "alulreklámozott" rendezvény miatt a szervezők és a nézők is csalódottan távoznak a nap végén. Kétségtelen,hogy az extrém enduro nehéz sport és a sérülések is tizedelik a versenyzőgárdát, de olyan nevek…..
EC OB 3. forduló Szandaváralja Nyári forróság fogadott minket és nagy vendégszeretet. Csucsu (Attilacross Ungarn) mindig kedveskedik valami meglepetéssel a nézőknek és versenyzőknek...most a csajokon volt a hangsúly és a koktélbáron. Testfestés jól mutatott a szilikonon, míg az…..
 Tokod-Ebszőnybána mind fekvésében, mind kialakításában abszolút „motoros-mennyországként” van előttem. Ha szeretnék valaha egy gazdaságot, azt ilyen változatos terepen és rendezetten képzelem. Jó ideje persze a rendezőket is szívatja a Natura2000-ami azt hiheti a mellékelt…..
Sok éve szerencsésen megúsztam a töréseket. Kisebb zúzódások és ütések ugyan értek, de ennyire keményen nem kaptam „jelzést az égiektől”, hogy oda kell figyelnem mi is a célom és hogyan tervezem azt elérni?! Teremcrossos dupla lábfejtörés és műtét emléke már…..
Volt még kihívás részemre (maradt is még sok). Így kis szervezés után úgy döntött az új szakágvezetés, hogy bízik abban, hogy szükség esetén én is meg fogom tudni szerelni motoromat. Ez örömmel töltött el, mivel annyit hallottam a legnagyobb off-road banzájról-melyben minden…..
Történt ugyanis, hogy lemaradtam a cseppet rövidített endurocross sorozat nyitó fordulójáról gipszem miatt. Hat forduló, ponteldobás nélkül, valamint a 3 pontnyi különbség a futamgyőzelem és a második helyezés között matematikailag lehetetlenné tette, hogy versenyben…..
Már elég rég nem voltam gipszben, de sajna a nagy számok törvénye engem is besöpört a kórházba. Erőnlétileg és motoros felkészülésileg egész jól futottam neki az évnek, de a sok munka az idegi oldalt azért eléggé gyengítette. A motorozásból ugyebár lassan tizenöt éve…..
Megszoktuk az elmúlt években, hogy agyonmagasztaltam az évadzáró pályáját! Igen, a Királyválasztót, amiből ez az egész cross-country, vagy kétórás endurocross, vagy akármi is kifejlődött és sikeres lett. Persze akkor még a szervezők nem is sejtették, hogy ebből a…..
Gyönyörű idő és tökéletes pálya várt minket. Ezért szeretek motorozni! Végre összeállt a motorom is egész jól és a kíváncsiság is hajtott, vajon mennyire vagyok lemaradva a "profiktól"? Sokszor hallottam, hogy a cross versenyeken eléggé nagy a szembenállás a szülői…..
Mondatni "közepesen indult a napom", de egy jó légszűrő cserével bebiztosítottam a várható portámadás ellen:) Remélem a objektív torzít ennyire...de ugyebár úgyse szépségversenyre készülve(bukósisak a fejen a verseny ideje alatt) hamar életemet kockáztatva átvettem a…..
Rettegtem ettől a futamtól. Régen nagyon le volt butítva a pálya,de idén néhány átkötő szakasz kivételével szuper nyomvonal várt minket. A meleg és távolság az indulói létszámot megfelezte ugyan, de aki itt volt,az emlegetni fogja ezt a fordulót! A rajtom a kép tanulsága…..
Szégyen,de ez a név annyira összenőtt a Magyar történelem legbrutálisabb bankrablásával, hogy hajlamos vagyok elfeledni milyen szép kis romantikus városka ez a Vértes és Bakony lábánál.Régen én is Erste ügyfélként álltam sorban, és a biztonsági őr nem fogjátok elhinni mit…..
Erről is elfeledkeztem. Sajnos kicsit komplikált lett a munkám és este inkább családozással töltöttem az időt,minthogy bloggerkodjak élményeimről. Ezúton, hogy parlagon heverek, pótolom röviden mi is volt itt Pécs szomszédságában! Szuper idő lett volna strandolni,de…..
 Jó érzéssel indultam a Győr szomszédságában fekvő off-road centrumba, ahol a rendezés és a pálya mindig kifogástalan. A pálya eredeti nyomvonala kialakításában még nekem is szerepem volt és a szervezők lelkesedése és kitartása is példaértékű hazánkban.Nem hiába a…..
Az igazi endurocross eredeti elgondolás és szabályzat szerint tartalmaz egy cross pályát, füves mezőt és egy erdei szakaszt. Nos, itt ez a cross-mentesített verziója ennek a sorozatnak, de az erdő szépsége és változatossága kárpótolt mindenkit! A meglepetés pedig, hogy…..
Szezon elindult, már három versenyt is a hátam mögött tudhatok. Husaberg jól muzsikált, bár egy picit a 450-es az én súlyomnak-ízlésemnek nem elég bivaly,de már megjött az 570-es nagytestvér:) Most készülve a fiatalok gyorsulására nekem is össze kell kapnom magam, mert egy…..
 Izgultam is,amikor világossá vált, hogy tényleg Husaberg nyergében kell mennem az endurocross Ob-n.Pénteken már több mint "tudatalatti" volt az érzés. Mikor megkaptam a pályán, rögtön gyorsan tudtam vele menni és le se akartam szállni róla! Ez az igazi meglepetés…..
     Teremcross és egy kellemes élmény. Emlékeim szerint már 22 éve nem volt Budapesten teremcross. Jó volt ismét ekkora publikum és sajtónyilvánosság előtt versenyezni! Most nem a saját érdekeim miatt írom ezeket! Soha egy forintot nem kerestem a versenyzéssel, csak…..
 Milyen egyszerű lehetett volna folytatni a mondatot, hogy nyertünk:)) Most nem. Talán a tavalyi vagy azelőtti "álomcsapat" összeállításban se sikerülhetett volna-ezt be kell ismernem. Sajnos a Firtosváry-Szőke vérvonal felnőtté válásával megszűnt a Kawasaki…..
 Szeretek motorozni ezt le kell szögezni a félreértések elkerülése végett! Augusztusban is. Bár sokan a pancsolást választották a verseny helyett, a "profik" (+150lelkes amatőr) a motoros zsírégetést választották vasárnapi programjuknak. Szanda helyett lett a…..
 Remek cím után zavarbaejtően vicces folytatás lehetne az elvárható, de így a rám nehezedő nyomás miatt félek az elbukástól, tehát maradok megszokottan komoly:) Jó cikkíróként kezdhetném az időjárásról szóló bevezetéssel, majd a szervezők magasztalását követően a…..
 Ismét történt valami:) Írok hát...Az Európa Kupa második fordulója...a pálya a Szlovákok ízlésvilágát tükrözi, így a bukott Lengyel futam után esélytelenül belepislogok az "elit" küzdelmébe. Esélytelenségemet tetézte az igazi endurosok erőssége, a…..