Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Digitális Pénzvilág

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy romlott nigériai Ponzi rendszer visszatér a bitcoinnal A nigériai MMM bejelentette, hogy újra megnyitják a ügyfelek fiókjait január 14-én, amivel egyidőben bemutatásra kerül a fizetés bitcoinnal történő formája is. Decemberben az „MMM Ponzi Scheme” résztvevői arról kaptak információkat, hogy…..
Örökké emelkedni fog a Bitcoin? Nem is lehetett volna jobb kezdet a bitcoin számára az új év. Miután 2015. január 11-én elérte 153,9 US dolláros mélypontját a korábbi lenyűgöző 2013. november 24-ei 1163 US dolláros csúcsáról, az értéke lassan, de folyamatosan csak növekedett és növekedett, aminek…..
Digitális Pénzvilág 2017.01.09 09:32:03
@Gergely Bodri: Megteszünk amit tudunk, köszönjük a támogatást és az, hogy követsz minket. - a Digitális Pénzvilág csapata
Digitális Pénzvilág 2017.01.09 09:24:41
@Benkő Dániel: Valószínűleg Neked és az Index2 szerkesztőségének más az értékelési szempontjai, rendszere. Amennyiben van konstruktív jellegű gondolatod is, esetleg ötleteid miről és hogyan kellene írjunk, úgy azt várjuk szívesen. Köszönjük, hogy minket olvasol – a Digitális Pénzvilág csapata
Az elmúlt években feltűnő „digitális arany”, azaz a Bitcoin mozgalmas évet tudhat a háta mögött. Az új év elhozta az 1000 dolláros plafon áttörését is, hogyan tovább? Árfolyama nem csak leközörözte az összes fontos devizát, nyersanyagot és részvényindexet, hanem meg is duplázódott az idei évben.…..
Múlt héten több helyen is cikkezték hogy az indiai kormány az arany importját betiltani tervezi aranybefektetők magas szintű megadóztatása mellett. December elsején, Kína bejelentette, hogy betiltja az arany importját a tőke országból való kiáramlásának megelőzése végett. Az elmúlt hónapokban, a…..