Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bs76

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elismerem, hogy gonoszkodó a közmondásra való utalás. De megmagyarázom, hogy mi a baj Kunhalmi Ágnessel, a szocialisták üdvöskéjével. Amikor még létezett a Parlamenthez közeli Alkotmány utcában a Pallas-páholy, vagy ötven civil szervezet találkahelye, a baloldali értékrendszerű professzorok baráti…..
bs76 2017.01.01 18:19:34
Az egész sajtó azon pörög, hogy Terry Black lebuzizta Vona Gábort. Újra. Mi, melegek, már régóta tudunk Terry Black listájáról, amin a homoszexuális és egyéb “erkölcstelen” dolgokba keveredett politikusok nevei szerepelnek, de ez másfél évtizede már a heteroszexuális közvélemény előtt sem rejtély.…..
bs76 2016.12.25 20:03:39
Igaz ugyan, hogy Magyarország nem köztársaság többé, de van egy köztársasági elnöke. A díszlethivatal élére díszletember kellene, aki tud mosolyogni és Orbán Viktor megbízik benne. Ilyen sajnos nincs. Így a miniszterelnök választott: továbbra is egy mogorva, bajuszos horgász lesz a köztársaság…..
Nincs új a Nap alatt. Megint a régi technikák.Botka László bejelentkezett miniszterelnök-jelöltnek, és réginek nevez mindenkit, aki később került a politikába, mint ő. Pedig ha valaki, hát ő a tipikus régi szoci káder. Innen a kávézóból nem tudni, mennyire komoly ez a cucc, hogy Botka László…..
bs76 2016.12.25 15:44:26
Folytatom a tegnapi gondolatmenetet. Csak abból indulhatok ki, amit az új tulajdonosok képviseletében mondott Puch László: „A Népszabadság nagyságrendjét nem lehet finanszírozni.” Kijelentése mögött bizonyára gazdaságossági számítások rejlenek, szavain érdemes eltűnődni. A Népszabadság évi…..
bs76 2016.12.24 13:21:35
Hiába javultak egyes gazdasági adatok (foglalkoztatottság, munkanélküliség), a jövedelmi viszonyok terén nincs észrevehető változás: a magyra családok negyede, a gyermekes családok 38%-a nem engedheti meg magának a lakás megfelelő fűtését - jelentette ki Szél Bernadett egy az Ökopolisz Alapítvány…..
bs76 2016.12.24 13:18:24
@A demokrácia leszakadó függönye: Anyádat, azt az útszélit. Te genny, miért az államtól várod a felemelkedésed? Magadért nem tennél semmit? Egy lust geci vagy, kádárista beidegződéssel. Micsoda aberráció, Viktor kell növelje neki a fizetését, mert neki nincs se keze, se lába. Az ilyen söpredék miatt tart itt ez az ország.
Nehéz nem látni, milyen kéjes örömmel fogad a magyarországi kormánypropaganda minden egyes nyugat-európai merényletet. Hogyan játszanak rá, hogyan adják a lovat az emberek félelmei alá, történjék a támadás Nizzában, Párizsban vagy Berlinben...
Az egyik legnagyobb belvárosi divat manapság az állami fideszmédia és a körülötte lévő pszeudo-privát csatolmányok szapulása, hogy azok milyen demokráciátlanok, meg fasisztoidok, meg kommunisztoidok, meg bú, meg bá. Pedig ezek a médiumok valójában tök jó szolgálatot tesznek a politika iránt…..