Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petr ivanic

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy lehet az hogy ez a srácot egyszer kirúgják, egy év eltelik és megint ott dolgozik,emberekhez küldik ki "menteni". Kedves Praxisblog!   2015-ben tavasszal megjelent egy cikkük amely mai napig fellelhető,vissza olvasható amiben egy sajnálatos történet szól egy miskolci…..
petr ivanic 2016.12.19 09:23:17
Kedves cikk író !

Hát elolvastam az előző cikked is , és az arra írt választ is , vagy te talán nem olvastad ??? Egy mentős vallomása vagy valami hasonló nevén van. Ha még nem tetted meg legyél szíves tedd meg !
Lenne nekem is pár gondolatom , pár magán vélemény a leirottakhoz.
Először is egy mentős közfeladatot ellátó személy, nem vagyok tisztában a joggal de akár jó hírnév megsértése vagy valami hasonló indok miatt egy jó ügyvéddel ez a bizonyos mentős akár jogi lépéseket is tehet !
2. Nekem úgy tűnt a soraid olvasasa közben , hogy személyes bosszút fogadtal ! Nos ennek van hivatalosabb formája is ! Megkeresed a mentőállomás főnökét és elmondod neki a problémád ! Nem cikkekben , blogokban vadolsz egy lehet hogy szakmája egy kiváló képviselőjét ! Aki lehet hogy egy rossz napot fogott ki az eset megtortentekor! Lehet hogy ha személyesen is találkoznak bocsánat kérés után békésen tavoznatok egymástól ! Bár ez a magyar mentalitás amit te csinálsz !!!!!!
3. A kedves ismerősöd aki bunkó mentős személyes adatait , (lehet nem nyilvános Facebook profilját ) kiadta , elmondta neked, előbb gondolkodjon ! Azt nem mesélte hogy az egészségügyi dolgozó is ember !!!!!! Pedig neki is kéne tudni !!!! Tudod ők is esznek , isznak , rossz kedvük van , depisek ( mert lehet egy kedvelt beteguk nemrég hunyt el a kórteremben ) és nem lehet 2 perc alatt elfelejteni !!!!
4. z hogy valaki mentős egyenruhában pózol a Facebookon miért baj ??????

Nem vagyok egeszegugyis hala az égnek azt leszogeznem csak nekem is vannak benne ismerőseim ! TISZTELEM BECSULOM OKET !!!!!

UDV: PETR IVANIC