Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilva Cseszkó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ön rajong érte? Vagy ki nem állhatja? Esetleg fanyalog, de a lelke mélyén tudja, hogy azért volt olyan száma, ami tetszett? Az ideális popsztár idén otthon hagyta a borpatikát, szögre akasztotta a jól vasalt inget, a vonós hangszereket és más konzervatívkodásokat; és idézőjelbe…..
Szilva Cseszkó 2018.05.16 15:00:44
@garrett27: Egyetértek veled. Bár az általad felsoroltakat én is szerettem, szeretem, főleg a Rollingot. De hogy őszinte legyek én imádom főleg a Bonanzát, Ákost is kb. 98-ig, míg meg nem jelent szerintem az első ökörsége, a Tarzan. Az hogy az általad felsoroltak másik zenei világ mint az Ákos és Depecheé, én mondjuk szeretem. Attól függetlenül, hogy inkább Ruthym And Blues rajongó vagyok Rock And Roll, stb. Hasonlók. + Ez a hapsi szerintem nincs egyedül és mások szerint sem, + még söpredékek is. Így, én inkább veszélyesnek gondolom őket, mint szar zenészeknek, előadóknak. Arról nem beszélve ha megszólalnak a Depecheékkel együtt, főleg a Martin meg a Dave, dől belőlük a hülyeség mind a politikáról, mind egyéb témával kapcsolatosan. Igazi elmebetegségek. A világért való küzdelmük, meg az igazsághajhászásuk, pedig csak 1 igazi becsületes Törvény kéne amit betart velünk szemben a politikus, azt nem lennénk rákényszerülve mi sem, hogy küzdjünk sokan. Például ilyen hibbantakkal mint ezek is. Igazi kis buzik akik imádják magukat és magukat. Sőt nem lepődnék meg azon sem, ha még szerelmesek is lennének önmagukba. Igazi perverzek is ráadásul szerintem. Ha csak A Martin L. Gore elszólását tekintjük 93-ból, hogy ő megért minden vallást, mégis a sexualitást a dalaikban a vallással hozza összefüggésbe. Itt fellelni, hogy csapja egyik szavával a másikat vallási értelemben, + még hogy a sexet, a vallással keveri. Én is hiszek Istenben, de a nem hívőkkel nincs mit vitázni ezen, mert igazuk van ha másképp hiszik, az Isten szerint is. A Dave Gahan meg, hogy nem tájékoztatták eléggé az embereket a Trumpról, ezért szavazták Elnöknek. Úgyhogy ennyit róluk. Ezekről a beképzelt öntelt köcsögökről. Nem a Trump miatt, de rossz meghatározás volt a Davetől. Furcsa hogy mégis jó dalírók, Előadók és zenészek. Nekem legalább is. Bár ez az Ákos úgy elvetette dalokban is a súlykot, hogy ha rögtönítélő bíróság elé állítanák is, túl késő lenne. Ha lelőnék, az Isten nem hogy büntetné, még meg is köszönné. Főleg az Eretnek Mihály ima mondogatása miatt, a koncik előtt is. És igazad van. Ami ekörül a nyavaja körül folyik a Médiában és köztünk is, felháborító. De egyébként ezt ő csinálta meg magának, nagyon ügyesen, bár 1 ügyefogyott. Főleg hogy 1 alkalommal szennykultúrásznak nevezte valamelyikük magát, így az Ákost is ő meg nem szólt azóta sem, az meg kimerített minden káromlást. Ákos: Erdély Székelyföld interju a toubon. Ilyet főleg a közönségével szemben nem tehetett volna meg, úgyhogy hiszem hogy ezek ott nem mások mint elvetemült undorító cigányok, keveredve az ócskábbik paraszttal, az ellenségeikkel egyetemben ott. Szánalmas kis nyavaják akik nem ismerik az Etikettet, sem a normákat. De követelőzni tudnak mindenen, rajtunk is, meghatározni mi a normális, mi nem. Öntelt szarok, nem más. És nem ezzel van főként a baj hanem azzal, hogy nekik áll a világ és a vezetés támogatásával, védelmében. Senkik ezek. 1 Kriplik. Meg sem közelítik azokat emberileg, akiket felsorolsz itt.
Szilva Cseszkó 2018.05.17 12:21:27
@Golden Knight: Ahhoz képest hogy kis szennykultúrász csepürágó énekesnek nevezte magát 1 interjuján, igazad van. De ha csak úgy nem tetszik, akkor is. Ákos: Erdély Székelyföld interju. Nem is értem kinek a köcsögje lehet ez a kis magába szerelmes majom, hogy még ezt is megengedheti magának a közönségével szemben. 1 Lelkitoprongy Mártírom idióta Katolikus. 1 Hitszörny aki talán nem az Ákos, de az is hülye aki neki ezt elnézi olyan helyeken.
Ismét nagyot ment az oktatási államtitkár a közmédiában. A propagandaműsorban Palkovics László védte a védhetetlent és olyanokat mondott, hogy "túl nagy szabadsága van a pedagógusoknak", meg "a pedagógus pálya vonzó" és a Pisa-teszt amúgy sem releváns a sikeresség szempontjából.    ..