Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Engel

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Melinda és Jim a városban töltik az estét, de az autójukat ellopják, és a rendőrség egy kertben találja meg. Egy 16 éve srác lopta el a kocsit, akinek az apja azonnal fel is tűnik a színen. A papa nem szeretne belőle ügyet és biztosítja a házaspárt, hogy kifizeti minden kárukat,…..
Buffy, Willow és Xander éppen vadásznak és a sikeres gyilkolászás után leülnek kicsit lelkizni. Most épp nem Buffy szerelmi élete van terítéken, hanem a másik kettő csókjelenete, aminek a közönség nem igazán örült. Erre bizonyíték a közönség egyik fele Cordi, aki minden…..
A csapat végzős lett, így már jogosan hagyhatják el a sulit ebédidőben, de Willow-nak ez nem megy egyszerűen. Mindegy is, mert a vége úgy is az lett, hogy mind együtt eszegetnek a suli előtti parkban. Persze Buffy még nem az iskola diákja, így ő várja a többieket egy…..
Naszóval! Megkezdjük a harmadik évadot, amiben azonnal egy temető akció kellős közepébe csöppenünk. Megszoktuk, hogy ilyenkor egy szöszi vadász csap szét az élőhalottak között, de most Will, Xander és Oz próbál túljárni egy sírból kikelő vámpír eszén. Ha tippelnünk…..
Az előző részek legfontosabb eseménye az volt, hogy Angel átállt a sötét oldalra, pedig még csak nem is veszi furán a levegőt, illetve nem vesz levegőt egyáltalán, de az események tükrében ez most mindegy. A világos oldalon viszont éppen tiniszerelem van kibontakozóban Willow és…..
"Vót nálunk a faluba egy ember, az öreg Pitlák. Hát annak mániája volt a gatyalopás. Egyszer.... „ -- Mammut honvéd. Árkos-hidas gyakorlótér, tücsök ciripel, madár dalol, majd egy rikoltásra megelevenedik a bozótos, gyakorlóruhás szerencsétlenek rohangálnak fel-s…..
A négykerekű Spike azért aggódik, hogy a vadász és Angel újra le fog csapni rájuk, de Dru egyáltalán nem pánikol emiatt. A Bíró meg csak ücsörög, hogy erőt gyűjtsön. Drusilla egyszer csak összerogy egy látomás miatt, egy kicsit nyüszög, majd Angel nevét mondja és mosolyogni…..
Buffy álmodik, pizsamában bolyong a Bronze-ban, ahol találkozik többek közt kedvenc vámpírjával is, akit Drusilla egy frankó kis mozdulattal megöl, majd a vadásznak boldog szülinapot kíván. Persze erre Buffy felriad, és reggel az első útja Angel lakására vezet. Hatalmas csókcsata…..
Az eddig történtek felidézése után kezdjük a lényeggel: Lynn és Jack SZAKÍTOTTAK! Pont ebből az okból Jack lendületesen pakolgatja Lynn cuccait egy papírdobozba. Miután kész van vele, sietve feladja a cuccos dobozt a postán, amit Jerome, a postás nem hagyhat szó nélkül. A postán…..
Kedvenc kiválasztottunk a barátaival valami régi filmet néz, amit nem nagyon értenek, de mivel semmi vámpír meg démon, ezért jókat beszélgetnek róla. Nem mindenhol ilyen csendes az este, mert egy házban üvegcsörömpölés hallatszik, egy lány kiugrik a csukott ablakon és nagyon…..
A felvezető szöveg után a tini csapat egy múzeumban ténfereg, mivel ez most iskolai kötelezettség. Buffy arról panaszkodik barátainak, hogy hogyan fogja kibírni, ha egy idegennel kell majd megosztania a házát. Ez azért központi kérdés jelenleg, mert az iskola diákcsere programot…..
Engel 2008.07.24 21:28:49
hogyvolt 24 3x05 17:00-18:00 2008.07.23 10:34:00
17 óra. A múlt részben ugye Jack bekattant és megint úgy gondolta (hozzá teszem nagyon helyesen), hogy csak ő tudja a világ szarát letunkolni a csatornában, így megszöktette Salazart a börtönből, ezzel mintegy felütve a „Hogyan vágjunk fát magunk alatt” c. fejezetet.…..
Buffy és egy Sheila nevű lány raporton van az igazgatónál, aki úgy gondolja, hogy a két lány az iskola legnagyobb bajkeverője, így ad nekik egy külön munkát. A tanár-szülő estmegszervezése lesz a feladatuk, ami ha nem sikerül jól, kicsapás lesz az ajándék. Természetesen…..
Az évad száma változott, így a felvezető szöveg is újult egy kicsit, ami most így hangzik: „Minden emberöltőben születik egy kiválasztott, csak ő szállhat szembe a vámpírokkal, a démonokkal és a sötétség erőivel: ő a vadász”. Buffy viszont a régi, és még mindig…..
hogyvolt 24 03x03 2008.07.15 09:00:00
15 óra. Szart vág a kerék, mert a Salazar fivéreknek van egy téglája a CTU-ban, egy gyíkarcú figura, Gael személyében. Ha erre Jack rájön, az égen csinálj házat magadnak barátom. A CTU-ban kezdünk. Toncsi és Sylar szorgoskodik, majd ugrunk Jackhez, aki megint hótton van.…..
Egy rövid évad összefoglaló után a Bronzeban kezdjük a végső harc előzményeit. Xander Willown gyakorolja, hogy mit mond Buffynak, mikor majd randizni hívja. Buffy éppen vadászaton van, és elég termékeny az éjszaka, mert már a harmadik vámpírt öli meg. Eközben Giles a…..
A most már minden rész elején általánossá vált a „Minden generációban van egy kiválasztott…” kezdetű szöveggel indul a 9.rész is, majd az iskolai ki mit tud válogatóján találkozunk a csapattal, ugyanis Giles a válogató tanár. Természetesen a tinik jó alaposan…..
„Minden generációban van egy kiválasztott, egyedül ő szállhat szembe a vámpírokkal, a démonokkal és a sötétség erőivel: ő a vadász”- az ezzel a szöveggel kezdődő 8. rész elején Cantonában, Olaszországban találjuk magunkat 1418-ban. Egy nagyon ronda démon egy…..
Buffy az állatkertben összeakad néhány undok osztálytársával, akik nem túl kedvesek és jókat nevetnek rajta. Nemsokára viszont olyanokkal is találkozik, akik kedvelik őt, Willow és Xander személyében. Ez az állatkerti móka suli kötelezettség, úgyhogy az undok tinicsapat Buffy…..
Engel 2008.06.19 23:18:46
Történetünk azzal kezdődik, hogy egy Sunnydale nevű kisvárosban, egy teljesen kihalt iskolába éjjel belopózik két tinédzser, egy fiú és egy lány. A lány minden kis zajra összerezzen, a fiú viszont nem aggódik, mert egy jó kis numera reményében szedte fel a szőke ártatlannak…..
Engel 2008.06.04 00:36:31
Mikey megtudja a kollégájától, hogy a jelenlegi főnököt előléptetik, és a boltból választhatja ki az utódját, amire kolléga is pályázni akar. Mikey sok sikert kíván neki, de ő nem akar beszállni a versenybe, mikor Tracy lelkesítő beszédje elgondoltatja egy percig a dolgon.…..