Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barany

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Kedves látogatók! Egy kicsikét megtorpant a bejegyzések száma, ami nem is csoda, hisz kérésem ellenére senkinek sem füllik a foga a bejegyzés íráshoz, de legalább egy hozzászóláshoz… tisztelet a kivétel! :) Így muszáj lesz ismét az én panaszkodásomat…..
Barany 2008.04.18 16:22:28
Csatlakozom a JO REGGELT CSIKSZENTGYORGY- hoz...orulok h. ebredezni latom a falut...mostmar csak imadkozom h. az ebredezes ne csak atmeneti legyen es Snoozolunk tovabb...az elozoekhez csak annyit h. szerintem is le kell szallni Zsofikarol..."az vesse az elso kovet...."!!...(aki meg tobbet is tett a faluert...persze h. az teved aki dolgozik...hajra Zsofika remelem epito jelleguen fogod fel ezt az egeszet es ezutan meg csak osztonozni fog a tovabbi munkadban!)
Amugy gratula Cicero, a tulkapasoktol eltekintve tenyleg nagyon jo meglatasaid vannak, talan a tulkapasokra is szukseg van h. az emberek felrazodjanak vegre...csak tenyleg ne legyen sertegetes belole...mert azt sehogy sem erzem epito jellegunek....Betyar irta h. az RMDSZnek igenis be kell nyalni ha kormanyon van....ugy erzem ebben is van igazsag...merthogy Romaniaban elunk es ilyen a rendszer... nem helyeslem de ez van!!
Es most h. a problemakat ugy erzem elegge kitargyaltuk..MIT LEHET TENNI????...mert en csak allok es nem tudom h. mit tehetnek...Kellene egy fuggetlen jelolt...egy olyan aki szembe tud szallni a polgarmesterrel tekintelyben, elismertsegben....szerintem Bela nagyon jo jelolt volt...fiatal, ambiciozus...de akkor mit varunk magunktol?? A FALU SZAVAZOTT!... Es kedves polgarmester ur!..ha tetszik olvasni a blogot...csak annyit tudok mondani amennyit Zsofikanak mondtam..meg kell fontolni a dolgokat h. mert tortenik ez...mert cselekedni kell!!es on az egyetlen ebben a faluban akinek pillanatnyilag eszkozei is vannak hozza!Es ne tessek sertesnek venni h. en mint fiatal taknyos beleszolok..sot fiatal taknyos van a faluban akik ott is akarunk elni es dolgozni..es jol erezni magunkat...es ugy erzem ez a kozos celunk kellene legyen!Nem tetszett parbeszedet folytatni a lakosaggal..ezt a blogot is a polgarmesteri hivatal kellene mukodtesse...!!....es h. mert nem irom ki a nevem?mert felek a rendorsegi zaklatastol!!....a demokracia 18.eveben, csikszentgyorgyon!!