Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank Leone

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rerum Auctor Az ukrajnai háború 2022.03.06 21:53:34
Egy történelmi témájú blog is foglalkozhat napjaink eseményeivel, főleg akkor, ha ezek a bizonyos események történelmi jelentőségűek és a XX. illetve XXI. század egyik legjelentősebb fegyveres konfliktusát jelentik. Márpedig a február 24-én megkezdődött ukrán - orosz háborúra mindez igaz. Ami ma…..
Frank Leone 2022.03.08 07:34:56
@midnight coder: Mondjuk inkább úgy: igazából csak Kína nyerhet az egészen. Azt nem látom, hogy az USA mit nyerne, azon túl, hogy meggyengül egy riválisa (Oroszország).
Beindult a visszaszámlálás, hiszen ma szép kerek számot írhatnak fel naptárjukba a Star Wars rajongók, Csillagok háborúja fanok, megszállottak és hozzánk hasonló SW "őrültek", mégpedig azt, hogy pontosan 250 nap van hátra a bemutatóig! Várjuk is veszett módon. És persze tűkön ülünk a legfőbb 10…..
Frank Leone 2017.04.11 14:57:48
@Leone_510: szerintem nagyjából stimmel amit írsz (és látom te is nagy "Bosszú börtönében rajongó vagy) :-)

Én azt gondolom valahogyan meg kellene őrizniük a klasszikus Star Wars stílusjegyket, amelyekről már itt ezen a blogon is esett szó:

starwarsfilmek.blog.hu/2017/04/04/a_star_wars_stilusjegyek

Ezek eltüntetése kiüresíti az egészet és szimpla scifi-akciót farag belőle. Én azon izgulok, hogy ne így legyen!
A 2013 –as Z világháborúról a leghitelesebb mondat kábé így hangozna: „a legjobb zombis film, amit valaha készítettek”. Bár Marc Forster korábban több iszonyúan gyenge filmet is rendezett (pl. Quantum csendje, Géppisztolyos prédikátor) ezúttal kifejezetten színvonalas munkát adott ki kezei közül.…..
Frank Leone 2016.12.17 14:56:53
Kenyeret és cirkuszt a népnek! - adta ki az ukázt Néró császár az ókori Rómában. Azóta pedig mindenki úgy görgeti tovább ezt a parancsot, ahogy tudja. Mivel a Disney-nek még a mai napig nincs péksütödéje, ráálltak a Star Wars-filmek gyártására, cirkusz gyanánt. Szerencséjükre George Lucas már annak…..