Adatok
Panacsa
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Az egy dolog, hogy hideg van, de nem csak emiatt érkeztünk el végre a KOCSONYA SZEZONHOZ! Minden adott, hogy elkészítsük ezt a megint csak megosztó ételt. Bizony, megosztó. Van, aki egyáltalán nem szereti, van, aki kimondottan imádja (ez vagyok én). Van, aki fehéren, van, aki pirosan. Van, aki…..
Panacsa
2016.12.17 15:27:37
Szinte tökéletes! Talán az kimaradt a receptből, hogy le kell habozni és akkor talán nem lesz annyira zavaros. Soha sem lesz borostyán színe. Ez nem " mű kaja " a városi ficsúroknak. Zsíros! Még az a szerencse, mert ha nem disznóból van, hanem zselatinnal készül...Van viszont a zsírra is megildás. Miután megfőtt, a zsír a levesünk tetején úszik. Ezt egy papír szalvétával könnyedén el tudjuk róla távolítani. A másik megoldás, hogy a már kész és megdermedt kocsonyánkról egy kanál vagy villa segítségével leszedjük. Természetesen a tetejéről, mivel szégény kocsonya a zsírrétegét minden esetben ott raktározza el!
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz