Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuzer

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy már hivatalosan is az őszt tapossuk, vitathatatlanul megkezdődik az őszi ültetési szezon, ami rengeteg izgalmas lehetőséget nyújt, akár a konyhakert benépesítéséről, fa, vagy cserjeültetésről, esetleg átfogó kertrendezésről van szó. Amennyiben olyan növényt…..
zuzer 2018.08.28 20:43:25
@pefe: ...vagy aki nem tudja, hogy működik egy növény. Szinte csupa retardált hozzászóló :)
WoW WSG Basics WSG Basics 2011.04.12 12:19:00
“Now listen the fuck up!”(Dives, tank of Wipe Club)“Defending in WSG is akin to sipping lemonade from an armchair sitting in the middle of an expressway. You are going to die, and look foolish doing it.”(wowhead.com user)"Avoid midfight"(The mating call of the…..
Bográcsban készül lecsó, és grillen sül hús. Lesz még ez-az (pl. kávé ipari mennyiségben, még édeskét is beszereztünk, ki tudja...)Tehát saláták, kenyérre kenhető krémek, sütik-pogik jöhetnek.Az innivaló frontján készültünk sörrel, fröccsnek valókkal és pár…..
Még mindig van néhány dolog, ami a mostanára viszonylag egységes és logikusan felépített világképembe nem illik bele, de most ezek száma megint csökkent, köszönhetően egy amerikai fórumon olvasott postnak. Szeretném, ha sorstársaim reflektálnának az alábbiakra (ki mit tud). Két…..
Megjegyzés: A szerző igen vegyes származású, tucatnyi náció sarja, aki sosem volt büszke felmenőire, de nem is szégyellte őket, mondván „Ha büszke vagyok arra hogy XY ősöm híres feltaláló, akkor nyilván szégyenkeznem kellene azért, mert YX ősöm tolvaj.”…..