Regisztráció Blogot indítok
Adatok
iznagy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viktor beszámolója szerint valami nagyon furcsa dolgot vezetett be a Magyar Posta a múlt héten: a cégekhez érkező küldemények közül csak az ajánlottakat viszik ki, a simán feladottak részére a kézbesítő postán "elkülönítenek egy nagy zsákot, és ha az megtelik, akkor egy ember a cégtől bemehet egy…..
iznagy 2018.06.21 18:34:13
@Quuuziii: Azt látom valamilyen szinten ismered a postát, de nem teljesen vagy nem akarod megírni a tejes igazságot. Én nem vagyok postás, de közeli ismerősöm ott és jó helyen dolgozik. Nem szégyellem, hogy aliexpresszről rendelek és kivárom a sorom mire a magyar posta kézbesít. A Magy Posta kézbesítése azt jelenti, hogy Kínából hamarabb ér az országba a csomag (feladástól számítva) mint Ferihegyről a városomba. Nem fáradtság bemenni érte. Abban tévedsz, hogy a Magyar Postának nincs bevétele a "kínai szarból", mert hasonló elszámolás Kínával is van mint akár USA esetében.
A legnagyobb probléma azzal van, hogy a nem vezérigazgatóságon dolgozó "hétköznapi postás dolgozó minimálbért kap. Ezért a fizetésért nem sokan mennek dolgozni (itt nincs zsebbe fizetés). Nagyon kevés a postánál minden területen az ember, ezért olyan szar a szolgáltatás amilyen. Amíg a posta nem kap elég pénzt és politikai vezetés van, mellőzve a szakmai hozzáértőket ez a helyzet is marad, sajnos ez is politika.
iznagy 2018.06.21 20:03:12
@Balfredo Alfredo:
A véleményünk egyezik azt hiszem, csak én, mivel valamilyen szinten érintett vagyok posta részről is, érdekel és látom miért van az a helyzet ami sok-sok év zajlik a postán. Nyilván Téged ez nem érdekel, igazad is van. Amiért fizetsz azért vársz is megfelelő szintű szolgáltatást.

@quuuziii: Hidd el a jelenlegi gazdasági helyzetében is posta szinten tapasztalt középvezetők szakmai hozzáértését is figyelembe véve, politikai befolyást mellőzve (itt nm csak jelenlegi vezetésre gondolok), lehetne elfogadható szolgáltatási szinten működtetni a postát.