Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tandem

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
90 Rednex - Wish You Were Here 2011.04.12 09:15:00
Év: 1995 Nemzetiség: svéd Kétszeresen is nosztalgiázhatunk a mai napon: lesznek, akiket a százötven évvel ezelőtt történt események hoznak majd lázba, ám legtöbbünk azokra az időkre fog visszagondolni, amikor még a bájos Annikát láthattuk a tévében képzeletbeli hitvese után…..
90 Sash! - Ecuador 2011.03.22 14:08:00
Év: 1997 Nemzetiség: német Egyszerűen adja magát a zene ilyen szikrázó napsütésben: ez kérem a legmélyebb ’90-es számok egyike, ha tartanánk egy közvélemény kutatást, valószínűleg a korszak 10 legismertebb slágere között végezne. És ha még nem lenne elég a…..
Év: 1992 Nemzetiség: amerikai A Rage Against The Machine különös, összetett jelenség volt a maga idejében. Egy kaliforniai rapmetál-zenekar spanyolos nevű, őrült fazonokkal, anarchista, kommunista, indián emberjogi ideológiával fűszerezett dalszövegekkel, Che Guevara képpel és…..
Olasz fiatalok molotov koktélokkal kövekkel és botokkal támadtak a romák táboraira  a dél-olaszországi Nápoly külvárosában, több tábort felgyújtottak. Az eset kedd este történt, néhány nappal azután, hogy egy csecsemő elrablásának kísérletével gyanúsítottak meg egy…..
/Kép: NÉGYmadár/Igen, tudom. Azé' kell, mer' különben jönnek a nácik, már a fasorban vannak, juj. Egy apró baj van: a weimari Németországban volt gyűlöletbeszéd-törvény. Be is tartatták, úgy-ahogy. Nem sokat segített. Na persze: azé' nem, mert nem tartatták be eléggé…..
A tegnapi képviselős poszt után megirigyeltük az olaszoktól gyönyörű, leendő miniszterüket és körülnéztünk saját házunk környékén is, épkézláb, szépnek mondott HonAnya után kutatva -több-kevesebb sikerrel. (Ismeritek a megcsal e a csajod teszt első kérdését gondolom:…..