Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szpenszer Treszi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez itt a Blikk mai online kiadása, egy riasztó címmel, templomban rejszoló, didergő migránsokkal, rettegő helyiekkel, az esetről beszámoló érintettel, tényleg olyan, mint egy cikk. A források nézegetésénél aztán az ember csak elkezdi vakarni a fejét, mert hát az amerikai Breitbart.com nem éppen…..
Szpenszer Treszi 2016.12.15 03:26:06
@bloggerman77: Én valahogy jobban félek attól, hogy nemhogy 30, hanem akár 1 év múlva én vagy a gyerekem belehalunk az alulfinanszírozott magyar egészségügy harmadik világbeli állapotaiba. Nem zavar, hogy azt a sok-sok millárdot amit elbasztatok a menekültek elleni gyűlöletkampánykra (miközben egy db menekült nem akar idejönni még a magyarok is csak hanyat-homlok menekülnek innen) pl. az egészségügytől vonjátok el?

Csak az elmúlt pár hétből:
hvg.hu/itthon/20161209_Agyi_poloskak_miatt_kellett_lezarni_egy_osztalyt_a_delpesti_korhazban
24.hu/belfold/2016/11/29/szennybe-es-ganajba-rohad-bele-a-del-pesti-korhaz/

És ez Budapest, nem mucsaröcsöge!

De te rettegj csak a koránt olvasó migrásoktól, és bólogass hevesen amikor a gazdáid vég nélkül öntik a pénzt a migránsellenes propagadnába, miközben az ország szétrohad.

Már most 281 betöltetlen háziorvosi körzet van az országban és ahogy a már nyugdíj mellett dolgozó orvosok is szép lassan leteszik a lantot, csak egyre több lesz. Ha így haladunk tovább - márpedig semmi jele annak, hogy ne így haladnánk - nemhogy 30, de 3 év múlva össze tennéd majd te azt a fasiszta kezedet, ha lenne legalább egy muszlim orvos, aki megvizsgálna téged vagy a gyerekedet. De nem lesz. Senki nem lesz.

Szóval rettegj csak a képzeletbeli migráns áradattól, addig se rettegsz a valóságtól.