Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Szoboszlai

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre leszögezem. A nőknél és a férfiaknál is az esélyes nyert a vasárnap véget ért BDO-világbajnokságon. Volt pár meccs, ahol az átlagok is nagyon jók voltak.  A Danny Noppert (98,07) 3-1 (86,76) David Cameron meccs, a Geert De Vos (96,96) 3-0 (90,12) Raymond Smith, és a Glen Durrant (96,27) 6-1…..
Zsolt Szoboszlai 2017.01.17 14:49:30
Szerintem a dartsban a konzervatív gondokodás érvényesűl,ezért nem fejlődik Magyarországon nagyobb ütemben.
A darts versenyre lejárók olyanok mint ha egy munkahelyre mennének elvégzik a dolgukat,és mennek haza,termézetesen jól érzik magukat de hiányzik egy nagyobb ösztönző húzóerő amitől egy komoly utánpótlás kialakulhatna.
Ennek talán oka az is hogy elsősorban olyan versenyek/bajnokságok/vannak ahol az amatőr/szabadkártyás/ folyamatosan rutinos a dartsot magas színten művelő/nagyágyúval/ akad össze,akik folyamatosan ezeket a versenyeket nyerik,vagy dobogósok,így nehezen lesz síkerélménye a kezdő dartsosnak,folyamatosan esélytelennek érzi magát emíatt.
Egy modernebb,teljesítmény és sikerélmény orientált rendszert kellene kikisérletezni,pl amatőröknek/szabadkártyás/amit ha beválik a versenyszférára is ki lehetne terjeszteni.
69 klub van. Pl. Szabadkártyásokban gondolkodva 10/fő minimum / verseny esetén.
10 hónapig tartó verseny sorozat /elsőre lehetne rövidebb 3 vagy 6hónap/ Nevezés:1500ft/fő/versenynap,ebből csak 500ft kellene a fő díjalapba,ami a végső győztesek számára/10 hónap/a verseny végén szétosztása kerűlne.Én úgy számoltam hogy 69 klub indulása és esetén 10 fő/szabadkártyás/minimum létszám esetén (szerintem biztos hogy többen índulnának) 3450000ft
Egy kisebb autó ára!Főleg ha autós szponzora lenne a versenynek,mert az őnrész meglenne!!!Be lehetne vonni utazási irodát,Welles szállodát,stb mert értelme dologra talán akadna szponzor is.
Több régióra kellene osztani a nevezett klubokat/darts kocsma is indulhatna ha megfelel a követelményeknek/ahol a versenyek folynak csak szabadkártyások indulhatnának.
Havi 8 verseny vagyis heti kettő lenne klubokként mert ez munka mellett is kivitelezhető egy játékos számára./szerintem/
A 8 vesenyből a legjobb 6-on elért eredmény számítana (betegség,elutazás)hogy külső tényező miatt ne essen ki játékos! Szerintem így sportszerű !!
Hó végén lenne a regionális verseny a klubokban elért eredmény szerinti rangsor alapján pl. az 1.2.3-4.5. helyezet jutna be klubokként.A regionális versenyen elért eredményeket pontoznák havi lebontásban és a tizedik regionális verseny végezettével összesítve a legjobb 8,-16-32 indúlhatna a fődíjjaért!
Ez csak egy elméleti elképzelés ötlet amivel szerintem fel lehetne rázni a halottaiól a az utánpótlást,célt és ösztönzőt motíválni nekik.
Ünnepélyes pillanat volt 2015. december 14-e. A mi életünkben mindenféleképp. Napra pontosan éppen egy éve született meg ez a poszt, aminek az volt a címe: Kik vagyunk és mit akarunk. Azóta eltelt egészen pontosan 365 nap és már egy új világbajnokságra készülve, kicsit más…..
Zsolt Szoboszlai 2016.12.14 23:11:11