Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aacvvbb

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tini lányokkal mulatozni veszélyes, támogatni a szegényeket ajánlott, és mindenünket elárverezni egy játék kedvéért tilos. A morális tartalom most felül kerekedik a bonyolultsági szinten, a csöcsfaktor is visszaesik, de összevetve mindent, azért eseménydús részt kapunk. A…..
 „Életem eddigi művészi pályafutása alatt sok ikont készítettem szakrális célokra. Azonban megérett bennem a gondolat, hogy az egyik utolsó nagy magyar, keresztény mártírról is készítek egy szakrális ikont. Ez a magyar mártír Solymosi Eszter.” - írja a…..
 Álló farkú gumibabával nézett szembe Gyurcsány Ferenc miniszterelnök aktuális antifasiszta flash mobján. Úgy tűnik, kormányátalakítás közben, kisebbségi kormányzás előtt is van annyi ideje, hogy a permanens dugóiról elhíresült külső körúton gyülekezzen néhány…..
Hóbelevanc Vágó manipulált? 2008.04.24 16:00:00
Olyan nagy hírverést csaptak a Vágós Istvánnal készített Playboy interjúnak az utóbbi napokban, mintha a világ hét csodája közé tartozna a műsorvezető kijelentése. Azt vallotta be ugyanis Vágó, hogy a Legyen ön is milliomos nézettsége érdekében a műsor menetekor odafigyelt…..