Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garlo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egész magyar sajtót bejárta az a fotósorozat, amit Ryan Goslingról készítettek Budapesten. Az egyik képen az is látható, ahogy éppen újságot olvas (pontosabban tart, hiszen mégis mit olvasna egy magyar újságban?). A TV2 nagyon hiteles, nagyon megbízható, nagyon szakmai híradója, a Tények erről…..
Garlo 2016.12.14 18:01:22
@brobi: Parancsolj, itt a legújabb:

comment.blog.hu/2016/12/14/addig_jar_a_vona_a_kutra_ameddig_a_tv2_esik_bele

Kíváncsi vagyok, hogy ha ez a poszt neked "rosszindulatú, politikai hangulatkeltő" "felbujtó iromány" amin megéri neked órákig rugózni, akkor vajon a tv2 fenti riportjára mit reagálsz?
Garlo 2016.12.14 17:14:08
@brobi: Nyugodj le, pontosan értjük, hogy te mit akarsz írni. Csak nem vesszük be. Sőt, én igazából azt se veszem be, hogy egyáltalán te elhiszed amit leírsz.

Tudod, aki úgy hápog mint egy kacsa, úgy megy mint egy kacsa, az igen nagy valószínűséggel egy kacsa. Nem igazán értem, miért játszta el mindig a magadfajta ezt "miért mondjátok, hogy fideszes vagyok" játékot, amikor napnál világosabb, hogy totálisan elvakult fideszesek vagytok. Elvakult fideszsitákon kívül senki nem állna neki ilyen hisztihadjáratot folytatni, hogy tagadja a nyilvánvalót, szóval ezzel a nagy erőlködéssel tulajdonképpen csak a poszt igazát bizonyítod, hiszen ha annyira lényegtelen lenne ez az egész mint állítod, akkor te se jönnél vissza itt huszadszorra is bizonygatni, hogy "deeeztééééénylegnemazamineklátsziiiiiik!!!".

A TV2 kapcsán pedig a sokadik nyilvánvalóan megrendelésre készült "riportjuk" után elég egyértelmű, hogy igen, kb mindent Fideszes megrendelésre csinálnak. Nyilván egy ilyen kiblőrözéshez már nem kell külön megrendelés, tudják ezt már maguktól is, maximum egyeztetni kell Árpival, hogy jó lesz-e így. Nem igazán értem, mit rugózol ezen a kiblőrözés vs kivágás témán, nem tök ugyanaz a kettő? Aki nem tájékozódik más forrsából is, az már a blőrözésből se tudja, hogy milyen lap volt ott valójában, minek kéne ehhez teljesen kivágni? A célt így is elérték.

Mondom újra: te nyugodtan adhatod itt a hülyét, sőt nyugodtan lehetsz ténylegesen totál hülye is, de hiába erőlködsz, mert itt senki nem fogja bevenni a hülye dumádat. Nekifuthatsz még akárhányszor, akkor is csak ugyanezt a választ fogod kapni, mégpedig azért, mert ez nem az agymosottaknak szóló fideszmédia, ide még többnyire gondolkodó emberek járnak, akik nem dőlnek be a szar kamu dumátoknak. Teljesen nyilvánvaló, hogy mit miért csináltok, tök felesleges ez a vergődés.
Garlo 2016.12.14 17:57:33
@brobi: Na és miért szidtad ezt a cikket? Hát azért, hogy a vajnatévét és a fideszt védd. Mondom, hiába erőlködsz.