Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bolcsbandi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megrendült a hitem az EU-ban, Schönefeld-en se lehet Guardian-t kapni. Viszont Glen&Mar valami istentelenül kurvajók voltak (nem is beszélve a világ legbizarrabb koncerthelyszínéről, ami egy templom amiben WC és bár is található), ha vannak, akikért érdemes Berlinig menni, akkor…..
Nem tudom mennyire szekta-párti az Index, asszem ez épp nem róható a fejükre. Ha ezt így elfogadjuk, akkor a következő videó félelmetesen pontosan mutatja be, hogy Magyarországon még a szcientológia ellen is lehet úgy tüntetni, hogy az értelmesebbik (sőt, talán szimpatikusabb!!!)…..
Szeretem azt, hogy a mozgólépcsőn az első néhány ember még rendesen a jobb oldalra áll, aztán mindig van egy bunkó, aki miatt a sor feltorlódik. Az még szebb, ha ez a bunkó egy BKV-biztonsági troll. Legalább az alkalmazottaknak meg lehetne tanítani (nem tudom hogy talán pavlovi…..
bolcsbandi 2008.05.09 17:37:29
bolcsbandi 2008.05.09 22:48:23
Most komolyan. Mi hiányzik ebből az amúgy teljesen érdektelen bulvárhírből? Esetleg az, hogy a félelem teljességgel megalapozatlan volt mert az AIDS nem terjedhet közvetlen testnedv-kapcsolaton kívül semmilyen más módon? Vagy az, hogy ha mégis lenne egy nagy kiterjedésű fertőzött…..
The Cruel Reason: Representations of the Great Famine in Irish Poetry. Ez a cím...
- Mókás érzés volt ma a kisföldalattin egy kedves sporttársammal a pápa kárára pedofil-témában viccelődni, meg úgy általában gúnyt űzni a katolikus egyházból miközben a többi utas úgy nézett ránk, mintha mi lennénk az antikrisztus.- Kevésbé mókás húsz percet várni a…..
bolcsbandi 2008.04.18 16:00:54
bolcsbandi 2008.04.18 22:31:52
Kerékagy Készül az új KRESZ 2008.04.17 14:51:00
Heteken belül elkészül az új KRESZ, elkészítésében részt vesz a Nemzeti Közlekedési Hatóság is, de más szakértők is közreműködnek az új szabályrendszer megalkotásában, a munkát a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium koordinálja. Ahogy elkészülnek a szöveggel, a GKM…..