Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johannsen

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gránátok a becsületért 2017.02.19 14:01:14
A II. világháborús birodalmi Németország haditengerészetének (Kriegsmarine) bemutatása, a nagy felszíni hadihajók történetén és kapitányaik életrajzán keresztül. A birodalmi kalóz Az Admiral Graf Spee zsebcsatahajó az Altmark ellátóhajó a La Plata-i ütközet és a montevideói diplomáciai…..
Mottóm: "Mint a TRT tagjának nemcsak hobbim, hanem kötelességem is a történelem szeretetének, ismeretének átadása."    "A Birodalom tengeri bástyái" - összefoglaló címmel indított haditengerészeti sorozatom második részének kézirata 2017. májusban jelenik meg.     Gránátok a…..
Aktuális hírek: 2020.04. Újabb hatalmas mérföldkőhöz értem, olyan megtiszteltetésben van részem, amiről eddig csak álmodoztam. Tamási Izabella szervezésének köszönhetően a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (https://www.facebook.com/mvgyosz/?ref=br_rs) hangoskönyv-szerkesztőjével,…..
Megjelent, 2017.05.23. RENDELHETŐ! Underground kiadó (link: web áruház) Gránátok a becsületért "A birodalom tengeri bástyái" című történelmi regénysorozat második része. A II. világháborús birodalmi Németország haditengerészetének (Kriegsmarine) bemutatása, a nagy felszíni hadihajók történetén és…..