Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juventus1103

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a minap diadalmaskodott a Manchester United felett az Old Trafford gyepén Paulo Dybala góljával, azonban a csapatból két fontos játékos is kiesett, hiszen a mester a BL-meccsen nem számíthatott Emre Can és Sami Khedira játékára. A calciomercato legfrissebb hírei szerint azonban lassan…..
Juventus1103 2018.10.25 10:14:33
A Napoli fölött aratott önbizalomnövelő győzelmet követően, a Juventus most nemzetközi színtéren folytatja, s a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában a svájci bajnok Young Boys együttesét fogadja az Allianz Stadiumban, a célja pedig nem lehet más, mint a győzelem…..
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
Juventus1103 2018.09.19 22:20:05
@fire06: Komolyan nem értem te milyen meccset nézel... esetleg City drukker vagy? Más magyarázat nincs szerintem...
Juventus1103 2018.09.19 22:27:09
@fire06: Abból hogy kb mindenbe belekötsz, neked minden és mindenki szar. Emberhátrányban vezetünk idegenben két góllal... ha a helyzetek bemennek akkor lehetne akár 5 is... de neked mindenki szar...a jatekunk szar stb.. nem tudom te milyen meccset nézel de a kiállitás előtt nagyon szép támadásokat vezettünk... Tudom tudom.. nem vagyunk egy Barca hogy a fas.unkon pörgetve végig visszük a labdat az ellenfel 16sáig.. sose ez volt ránk a jellemző... hanem a kuzdoszellem es gyozni akaras amibol a sracok most jelesre vizsgaznak!
Immár hivatalossá vált, hogy a Juventus az utóbbi évek egyik legfontosabb igazolását végrehajtva megszerezte a Real Madrid ötszörös aranylabdás klasszisát, Cristiano Ronaldót. Ma felgyorsultak az események, s a délutáni pletykák szerint a Juventus elnöke, Andrea Agnelli, valamint a játékos ügynöke,…..
A Real Madridhoz közel álló spanyol forrás, az AS beszámolója szerint Cristiano Ronaldo személyes megállapodásra jutott a Juventusszal, így már csak a két klubnak kell közös nevezőre jutnia egymással. A megállapodás szerint a portugál világklasszis klubrekordot jelentő évi 30 millió eurós bérezést…..
Juventus1103 2018.07.05 14:52:20
@Sztovicska: Májusban nyilatkozta Ronaldo a gólja után.
Szerintem van benne valami, mert annak idején az MU helyett hozzánk szeretett volna igazolni.
Indulatokkal és feszültséggel teli napok állnak a Napoli, a déli klub szurkolói, valamint Gonzalo Higuaín mögött, hiszen nyári átigazolása óta először, az argentin támadó visszatérhetett egykori csapata otthonába, ahol mindjárt két alkalommal is pályára lépett néhány nap leforgása alatt. A Juventus…..
Juventus1103 2017.04.06 15:16:16
@Lisandro: Teljes mértékben egyetértek. Én is azt látom a srácokon, hogy annyit adnak ki magukból amennyi feltétlenül szükséges. Régóta követem a Blogot de sokszor nem értem a sok "negatív" hozzáállást a csapathoz. Srácok..eddig mindhárom sorozatban nagyon jól állunk. Döntőt játszunk a kupában, a bajnokságban magabiztosan vezetünk és tudatosan tartalékolunk a BL-re. Ha a Barcelonának is lett volna egy kis esze, akkor nem a "Gála kezdővel" áll fel a Sevilla ellen, hanem gyakorolja az ellenünk készülő "taktikát", a Sevilla bár nincs csúcsformában mostanában de jó ellenfél lett volna hozzá. Allegri nagyon nagy taktikus ezt ne felejtsük el. Egyedül ami aggodalomra adhat okot az Dybala elmúlt hetekben nyújtott formája. De bizzunk a csapatban.. és ne kritizáljunk állandóan. Az új játékrendszerben még nem kaptunk ki tegnap estig.. tudtuk hogy annak az ideje is eljön, és részemről inkább egy ilyen "tét nélküli" meccsen kapjunk ki, mint a BL döntőben. ;-) Most megint jöhet a 15 meccses veretlenségi sorozat...és happy lesz midnenki ;-)
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Paulo Dybala szerződéshosszabbítása az elmúlt hetekben és hónapokban többször felmerült a sajtóban, és bár látszólag a tárgyalások elhúzódtak, a felek mindvégig arról beszéltek, hogy Paulo Dybala jövője biztos a Juventusnál. A Goal.com munkatársa, Romeo Agresti nemrégiben arról számolt be, hogy…..