Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbujtor

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzeléseim szerint a normál zenekari fejlődés valahogy így néz ki: megalakulás -> próbák -> koncert -> saját dal -> koncert -> saját dalok -> videoklip -> album Természetesen a folyamat bármelyik pontján tagcserékkel, balhékkal, és a felbomlás…..
mbujtor 2010.09.16 22:25:58
Kambodzsa projekt Bringa 2010.09.02 15:29:48
Használt városi kerékpár, műszakilag megfelelő állapotban. Megnyerő rózsaszín fényezés, praktikus kosár a kormányon, stabil kitámasztó rendszer. Ára $20. A hátsó kerék lapos volt, de a szelepet cserélték 1000 rielért (50Ft) a következő sarkon és fel is fújták. Motor- és…..
Sokan mondják hogy a leírhatatlan sikerek ellenére próbáljak két lábon - vagy legalább négykézláb, de mindenképpen - a Földön járni. Amikor viszont egy farsangi mulatságon a zenerajongó tinédzser fiúcska Gabesznak öltözik a PussyMagnetből, akkor szerintem eljött az idő hogy…..
A 2010-es kerekparos szezont mi mar elkezdtuk. Tegnap bicajokat bereltunk (egy ocskat egyik helyen 1$, egy jobbat egy masik helyen 2$ ertekben) h korbejarjuk ezt a kis partmenti varoskat, mert eddig csak azt az egy strandot es par utcat ismerjuk ahol az elmult 1 hetben tartozkodtunk. Azert sem…..
mbujtor 2009.12.05 19:36:45
A PussyMagnet őrület begyűrűzött a mindennapjainkba, sorra kapjuk a rajongói leveleket, lassan egy "Ki a nagyobb fan?" versenyt hirdethetnénk! Sőt! Holnap koncerten legyen "Ki a hangosabb PussyMagnet-fan?" verseny! Készüljetek!…..
"Eszem f@szom megáll!" - mondaná Ford Fero ha ezt látná. Azt történt ugyanis, hogy menedzserünk zsenialítását bizonyítva - és PR szempontból a legjobb pillanatban - énekesünk a debüt előtt egy héttel a zindexen vigyorog, és mond nagyon viccesseket! És nem is akármilyen…..
Párom szerint szombat éjjel görcsösen pengettem a basszusgitárom húrjait álmomban...   Aggodalomra azért nincs ok, de ebből is látszik, hogy az nem kifejezés, hogy izgatottan várjuk a jövő pénteket.  Gyakorlatilag minden gondolatunkat, szabadidőnket ez tölti ki.  …..
Ahogy ránézek a visszaszámlálóra, napról napra nagyobb görcs áll a gyomromba... Közeleg a nagy nap!A nagy nap, amit fel szeretnénk dobni majd egy tombolasorsolással is. Arra az esetre, ha a koncert nem is okoz majd feledhetetlen élményt, legalább azt elmesélhessétek másnap, hogy…..
mbujtor 2009.11.16 22:06:24
Jójó, tudom elég fura dolog Pinamágnes feliratot a hátunkon cipelni, nem is várnám el senkitől, de mégiscsak ez lett a banda neve, nincs mit tenni. Minden olyan gyorsan történt, gitárvásárlás, zenekaralapítás, első próba, aztán mire feleszméltünk már volt is nevünk... És…..
A ma esti próba folyamán ugyanis rögzítjük valamelyik számunkat (hogy melyiket az maradjon meglepi). A felvétel a holnapi nap folyamán kikerül a nyílvánosság elé. Addig pedig már csak egyet kell aludni!  ..
mbujtor 2009.10.06 07:43:45
Nekünk, 30-on innen és túliaknak (ugye Szobi? :-)) nem annyira természetes már az új platformok használata. Gabesz programozó munkáját meghazudtolva mondott le a lehetőségről, hogy feltegyen minket az iwiw-re. Mert a rajongóknak meg kell felelni, ott kell lenni, ha szörfölnek a…..
mbujtor 2009.10.02 09:10:41
Majdnem el is felejtettük mondani, hogy korábbi zenekarunk - a Pussymagnet - a múlt heti próbán feloszlott, aztán alakítottunk egy új bandát, PussyMagnet néven. Így nekem személy szerint ez a második zenekarom, bő egy percig szabadonfutó session-zenészként próbáltam boldogulni, de…..
Amíg otthon gyakorolgat a banda, és gyakorlatilag a napi ezer mailváltáson kívül (amikben a következő dalokat vitatjuk meg) nem történik semmi, egy kicsit visszanyúlok a múltba, és közzéteszem a nem kicsit nosztalgikus fotót, amit nemrég találtam meg a fiókomban. Ez egy…..
mbujtor 2009.09.07 17:00:03
Igen, igen, megvolt a várva várt második próba is. Gyakorolgattunk újabb két dalt, ismételtük a korábbiakat, bénáztunk egy csomót, és kicsit túlbecsültük a kitartásunkat (a 3 órás próba embertpróbáló), és volt két vendégünk is (akik a Na milyen volt? kérdésre csak…..
Mióta megalakult a bandánk, és elkezdtük ezt ismerősi körben reklámozgatni, elég sok visszajelzést kaptunk. Volt aki szentimentálisnak nevezett minket, egyesek gyerekesnek, mások egyszerűen idiótának, de Anyukám például szimplán csak betegnek, amikor elmagyaráztam mit jelent a…..
Komoly együttes nem létezhet alapító okirat nélkül. Mi pedig komolyak vagyunk. Komolyan vesszük magunkat és komolytalanul a világot.Pár hete megőrültünk. Gitárokat vásároltunk agyba-főbe, próbatermet béreltünk, gyakorolunk mint az állat, blogot írunk és állandóan a blogot…..
A voksokat ezen a héten még leadhatjátok, vasárnap éjfélkor zárulnak a szavazókörök. A győztes számot természetesen valamilyen formában közkinccsé tesszük. Minden eddigi szavazónknak köszönjük a segítséget, hálánk jeléül ingyesenen tekinthetik meg első koncertünket -…..
mbujtor 2009.08.28 16:36:03
Gimiskorom óta izgat a zenélés, millió koncerten, fesztiválon voltam, és mindig tátott szájjal figyeltem a zenekarokat. Mekkora már, hogy pendítesz egyet a gitárodon, és harsog a koncertterem, ha meg netán 2-3 egyenes hangot kipengetsz, már üvölt is a nép. Rengeteg zenét hallgatok,…..
Hollandia első hivatalos, táblával jelölt bicikliútját 1885 szeptemberében adták át Utrechtben. A még ma is használatban lévő útról készült fotó számos holland biciklis site-ot bejárt a napokban. A bicikliút-táblán olvasható felirat szerint az út az ANWB nevű szervezet…..
parkolás blog Sorry 2009.03.25 13:03:09
Sziasztok!Elnézést kell kérnem, hogy a héten nem postoltam, de sajnos különböző problémák miatt nem jutott időm semmire sem, de jövő hétfőtől újra jönnek a képek.MfG.,moTa..
mbujtor 2009.03.31 10:51:31
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
mbujtor 2009.02.26 21:31:51
Ártalmatlan felvetésnek indult, ám jókora flame kerekedett a Twitteren abból az ötletből, hogy vajon jó dolog lenne-e, ha az állam/önkormányzat/tanintézet támogatná a tanulók netbookhoz jutását.A vita törésvonalai valahol ott húzódtak, hogy egyrészt volt már nekünk egy…..
Sajnos megint arra kényszerülünk, hogy politikával foglalkozzunk ezen a blogon. Elmebeteg időket élünk, ennek egyik legjobb bizonyítéka az internetadó nevű szörnyedvény megjelenése politikusaink elméjében. Sajnos az idiotizmus és a politikusi gőg néha annyira egymásra találnak,…..