Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berki imre

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Lement az RTL Klub és a TV2 híradója is a választás hajrájában, ezért megnéztük mindkettőt, hogy lecsekkoljuk, a mai országos választás mennyire fontos a két legnagyobb kereskedelmi csatornának. Az biztos, hogy a TV2-n legalább annyira fontosnak találják a gyilkossági és terrorista híreket, mint a…..
berki imre 2018.04.08 22:01:46
@gabest1: soros küldte őket...
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..
berki imre 2018.01.10 15:51:56
@nniicckk: A bibi az ott van, hogy a két szennyből, az egyik a tőlünk ellopott pénzből tolja a pofánkba a szart.
21 nézőpróbáló nap után véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen!, a győztes Kabát Péter lett. A volt focista mellett Wossala Rozina és Pumped Gabó jutottak a döntőbe, Wossala lett a második, Pumped meg a harmadik helyezett. Az RTL Klub idén elég erős mezőnyt hozott össze a dzsungelbe, a játékosok…..
Van ugye ez a hajtépés az RTL és a TV2 között, hogy a TV2 ellopta A Fal című vetélkedő formátumát, és Stohl András műsorvezetésével csinált egy sajátot. Erre az RTL berágott, mert ha már kifizettek egy rahedli pénzt a formátumért, meg ráköltenek egy másik szabad szemmel is jól látható összeget a…..
Az emberek véleményét szondázni nem ördögtől való babonaság, a reggeli műsorok vagy a Napló csinálja is a mai napig, szóval az ötlet, hogy úgy mondjuk, tálcán hevert az utcán. Aztán hogy arra érdemes-e műsort építeni, hogy Szalay Piroska műkörömépítő hányszor szereti a férjét szájjal egy héten, az…..
Élőben jelentkezett volna tegnap este Liptai Claudia új műsora a TV2-n, de a technika közbeszólt, és - állítólag - egy keverőpult hibája miatt nem tudták elkezdeni az adást, a helyén Ördög Nóra Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsora került adásba...
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
Ferivel került be a döntőbe, a kiesett társaik szavazatai alapján viszont Iliász nyerte a húszmilliós fődíjat. A döntőben nem sms-szavazatok döntöttek, a nézők hálistennek nem szóltak bele a végeredménybe. Iliász a játékot nagyjából egyenletes teljesítményt nyújtva játszotta végig, és ugyan…..
berki imre 2017.10.13 20:53:11
@InteracTV: Így tartja fent a retek tv a belenyúlás lehetőségét, mint a való világban, a fantomképekkel, amikor az alkesz baukó évi le volt maradva gigitő fényévnyire, aztán hoppá: kis akadozás a technikában a Gigi szavazatokkal, és máris nyert piaprincess...
berki imre 2017.10.13 20:55:00
@borisz: Csavarnak jó volt az igaz. De korrekt volt e egy olyan szabály, amiről a résztvevők nem is tudtak?
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
Nem hittem volna, hogy azután, hogy sikeresen ellenálltam a debreceni Panzió nevű szórakozóhely diszkójában a lemezlovas (akit akkor még nem DJ-nek hívtak), minden próbálkozásának, és nem utáltam meg a Metallica Enter Sandman című nótáját, az RTL bruttó két óra alatt eléri nálam, hogy soha ne…..
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..