Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunshine*

60 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor a minap le akartam ülni Pathológiát tanulni, és mikor a második oldal után az érfelvágás vagy az ugrás a 10.ről egyre csábítóbbá kezdett válni, úgy döntöttem aznapra hanyagolom a témát. (Igaz már 3 hete "hanyagolom a témát", úgyhogy lassan ideje lenne fenékbe…..
-Föld hívja Beet, Föld hívja Beet! Hahó, van ott valaki??! JELENTKEZZ!!-Sajnálom, de a mai nap érdeklődés hiányában elmarad.Mesélek inkább egy kis életszösszenetet.Apa és Cigányka történetét.Van apa. Megtermett, zömök, kívülről néha ijesztő, belülről csupa szív ember,…..
Nyáron történt (part1)Történt az réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, hogy minden egyetemista korombelihez hasonlóan: totál leégve anyagilag, és otthon tengődve a nyári szünetben, megcsillant egy kis reménysugár a sötétségben.Mivel jóanyám felvételizett idén egy…..
 "Tudod az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod...."Milyen igaz...attól, hogy ugyanúgy fáj mindegyik, lassan kezded elviselni a fájdalmat...míg végül megtanulod hogyan fordíthatnád a hasznodra.....
Nos, mivel holnap neuro zh-t írok és így nagyon sok időm van, gondoltam írogatok már egy kicsit...Igazándiból épp két ideg-összeroppanás és egy agyvérzés között vagyok, szóval mielőtt az összes szinapszis kiégne az agyamban, kénytelen vagyok relaxálni...és mivel nem…..
Jajj el is felejtettem említeni, hogy a minap, összefutottam jövendőbeli férjemmel, gyermekeim apjával...(persze Ő még nincs tisztába eme nemes címerrel...) Szóval az van, hogy van ez a srác, aki irtó-űber cuki, és ha csak azt mondanám rá, hogy helyes, az understatement lenne...Na…..
Egyszer kiskoromban hallottam egy történetet, az egyik filmben...Nem igazán értettem, meg valljuk be, nem is ez volt a lényege a sztorinak...de nem rég egy személyes élmény után újra beugrott...csak úgy...érdekes dolog az agyunk..mikor a legjobban szükséged van rá, akkor áll elő a…..
Behunyom a szemem és látom magam egy gyönyörű homokos tengerparton, a víz a kék és a zöld minden árnyalatában játszik, ahogy a nap fénye rávetül, és én egy napágyon a kedvenc könyvemet olvasva épp arra törekszem, hogy olyan csoki-barnára süljek, h még a jó édes anyám se…..
Ha pofont kapsz az élettől, üss vissza. Ha elesel, állj fel. Ha valaki csúnyán bánik veled mosolyogj rá és fordíts neki hátat, sétálj el, sose nézz vissza. Ezeket meg kell tanulnunk, gyermek korunk óta ezt sulykolják belénk, mint egy véget nem érő imádságot, míg beépül…..
Fú, fú de rég írogattam már... A lant le volt téve, vagy micsuda...Ergó harci helyzet volt. Na szóval, az a büdös nagy semmi, hogy megy a "tanulás" ezerrel. Azaz a létezés minimumának csiklandozása 4 hete, mert hölgyeim és uraim a látszat lét itt az orvosin mesterfokon…..
Érdekes, hogy egész életünkben hazugságok irányítanak..ha rossz kislány leszel elvisz a mumus; ha sokat forgatod a szemed, vagy pofákat vágsz, egyszer úgy maradsz; ha megeszed a répát tudsz fütyülni; ha sokáig vársz és jó kislány leszel egy nap a szőke herceg bevágtat fehér…..
A szívem hevesebben ver, a pulzusom az egekben, a szemeim kiesnek a helyükről, érzem, hogy kipirulok, a gyomrom fel-le ugrál...és valami olyat érzek, amit eddig sosem...Anatómia én így szeretlek...Jó tudni, h ha nem is élek párkapcsolatban, valaki minden áldott nap baszogat......
Új év kezdődött Dante poklában (=az orvosin) :)) Na jó, igazándiból ANNYIRA nem vészes..minden csak viszonyítás kérdése... Elvégre nem egy szibériai gulágban töröm a követ napi 20 órában... bár néhány prof gyanítom a bukás helyett ezt a példastatuálást…..
Hát lassacskán eltelt egy év az egyetemből...na jó, kit is akarok áltatni? Rohadt gyorsan elhúzott, mint Speedy Gonzales 2 Red Bull és egy extasy után...De akkor is, még ha csekélyke 2 hónapnak is tűnik ez az idő, számos új információt és rejtett képességet sikerült…..
Na ki kapott négyest bifiz vizsgán, na ki???? Na ki???Háh. :D Hát én. :P Mellesleg Anyáék ma délután jöttek fel hozzánk. És már sikerült az első öt percben összevesznünk. :D Bár most kivételesen tényleg én voltam a hibás... De megoldottunk.…..
"A beáramló Ca2+ ionok hatására a neurotranszmittert tartalmazó vezikulák fuzionálnak a preszinaptikus membránnal, a neurotranszmitter az afferens hallóideg szinaptikus résébe ürül, majd deplarizálja a neuront."  Na ez az!Semmit!  HÁH!…..
Na csak sikerült az a fizika vizsga:)) Kezdjük ott, hogy sikeresen kihúztam azt a tételt amivel, mondjuk úgy, hogy nem nagyon barátkoztam...de sikerült és ez a lényeg! Azóta imába foglalom vizsgáztatóm és az egész fizika tanszék nevét! :))Itt az Új Év...bár hozzátenném, hogy a…..
Kérlek Uram, kérlek,kérlek,kérlek......Csak kettes legyen meg...másra nincs is szükségem...Már 2 kávé, 2 lecitin és 2 energiaital beszél belőlem...de egyiknek sincs semmi hatása...mindjárt bealszok...max a szívemet robbantják fel...itt fekszem remegve, verejtékemben fürödve a…..
Hideg testedtől függök, vágyok rá hamar,Érzem, ahogy a cukrod a szívembe mar.Koffeinedtől dobog minden főerem,Nélküled mi lenne vajon énvelem?!Barna hajad, gyöngyöző homlokod üvegbe zárva,Felszisszensz ha nyílik a szabadság szája.Poharamba börtönödből zubogva ömlesz,És én…..
sunshine* 2010.12.22 21:47:25
sunshine* 2010.12.27 16:52:56
Út a megvalósításhoz... >:o 2010.12.22 17:46:31
Tiszta ÁVH. Már csak a lámpa hiányzik az arcomból.O.o..
sunshine* 2010.12.22 21:48:02
Hátmindjárthápéleszek. Hajnali fél három, és még mindig biofizt tanulok. És alig haladtam. Jaj, ó, jaj...
sunshine* 2010.12.21 10:44:40
Ha már minden hajszálad elkopott,És torkodból törne fel a sikolyod,Szemeid alatt táskák csüngnek,A nyakad körül kötelek függnek,Ha az alvás már csak messzi álom,és a februárt Messiásként várod,Öt percenként sírva fakadsz,Minden szóra fejet harapsz,Nyitott szemmel aludsz,…..
NEM ENGED BE fészbúkra, nem enged be fészbúkra, nem enged be fészbúkra....!!!JÉZUSOM...Itt az atomháború???!! Nem, kell hogy legyen racionális magyarázata a dolgoknak...biztos az összes rendszergazda most kapott agyvérzést/szívinfarktust...vagy egyszerre mentek ki…..
sunshine* 2010.12.18 20:10:37
@CrazyPearl: Na majd csak kitaláltok vmit ;)) Én maradok az FIX...tankkal se vontatnak el:D
Kész. Megőrülök...Saccpekábé 3 napja vagyok itthon, de már most alig várom, hogy megkezdődjön a következő szemeszter, és mehessek vissza az egyetemre. Rettenetes, hogy anyám mennyire kikészíti az idegeimet.Nem elég az, hogy reggel fél nyolckor képes barbár módszerekkel (azzal a…..
Wáhááááá.Se net, se fűtés, se szülők. (Ezt az utóbbit kevésbé bánom. BÁR még (!!!) nem vesztünk össze. Igaz, lényegében alig találkozunk, mert én vagy alszom, és folyatom a nyálam a könyvre, vagy kuksolok a szobában és tanulok. Nncs különösebb intarrakció.)3 sor, és a…..