Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milo

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Játék Neve: Föld Olyan, mintha 2018.12.31 15:14:22
Balázs hazaért a tüntetésről. Letámasztotta a sarokba a Monumen11-zászlót. Megköszörülte a torkát. Rekedtre kiabálták magukat. „Hogy fekszik a túlóra?! Hogy fekszik a túlóra?!” Nameg „Mocs-kos Ördesz! Mocs-kos Ördesz! Gyor-kán takarodj! Gyor-kán takarodj! Tor-kán akadódj!” Bár Balázs még soha…..
A Játék Neve: Föld Az Univerzum 2009.08.24 15:08:31
Be kell iktatnom ezt a bejegyzést az ígért következő bejegyzés elé, mert ahogy megpróbáltam azt megírni, szembesülnöm kellett vele, hogy túl sok fogalommagyarázó kitérőt kell tennem – most ezeket megpróbálom összefoglalni egy bejegyzésben. Az Univerzumban nincsen…..
(SZERK: A BEJEGYZÉS VÉGÉRE BESZÚRTAM A "Hova tegyem a pénzem"-SZAKASZT,MELYET TELJESEN KIFELEJTETTEM TEGNAP...) "Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog…..
A bejegyzés a szájbatalpaló blogon itt található. Kedves olvasók! Régen írtam már bejegyzést, ennek több oka is van – anélkül, hogy ezeket részleteznénk, örömmel jelenthetem, hogy ezek legalábbis egy része elhárulni látszik, így a jövőben remélhetőleg több írás várható. Téma van dögivel, bár…..
 Érdekes pénteki nap volt...Életemben az első alkalom, amikor személyesen figyelte kb. 40 ember, azt, hogy mit és hogyan kereskedek. Neten keresztül már volt ilyen, de azért személyesen más a dolog.Hiányzik a megszokott nyugis környezet és a három monitorból kettő. Plusz…..