Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marvel Magyarország

221 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlthéten világszerte debütált a mozikban a Marvel Studios első idei produkciója, a Fekete Párduc, amely a rendkívül pozitív kritikai visszhang mellett a pénztáraknál is felülmúlta a várakozásokat - olyannyira, hogy a közeljövőben a Marvel Filmes Univerzum harmadik önálló filmjeként lépheti át az…..
A héten végre mozikba került a Marvel Studios első idei produkciója, amely az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bemutatkozott T'Challa köré összpontosul. Bár a filmnek pár hónappal ezelőtt mindössze 100-120 millió dolláros első hétvégi eredményt jósoltak (aminek egyébként bármelyik stúdió örülne),…..
Az Út a Végtelen háborúig sorozatunkhoz kapcsolt tényrovat legújabb felvonása a harmadik Vasember kalandot helyezi górcső alá 28 kulisszatitokkal, amiről már olvashattátok múlthéten elemző írásunkat. ..
A Marvel Filmes Univerzum hagyományait követve a Fekete Párduc is tartalmaz két darab bónusz jelenetet: egyet a stáblista előtt, egyet pedig utána. A jól bevált recept szerint az egyik szorosan a film cselekményéhez kapcsolódik, míg a másik inkább az univerzumépítés célját szolgálja - Ryan Coogler…..
A Marvel Filmes Univerzum indulása után tíz évet kellett várnunk rá, hogy végre a nagyvásznon is bemutatkozzon a képregényekben több mint fél évszázada megalkotott Fekete Párduc. Saját filmje jelenleg minden idők legjobb kritikai fogadtatású Marvel produktuma, és a jegyeladások alapján jelentős…..
A Thor: Ragnarökben tavaly Valkűrként bemutatkozó Tessa Thompson kétségkívül a női szuperhősökből álló csapatfilm ötletének egyik legnagyobb rajongója, aki ha csak adódik rá lehetősége, kifejezi érdeklődését egy ilyen projekt kapcsán. Az Expedíció című új filmjének vörös szőnyeges bemutatóján az IGN…..
Nagy nap a mai a Marvel rajongók számára: nem csak a Fekete Párduc startolt el hivatalosan is a hazai mozikban, de mától kapható az újságárusoknál a Nagy Marvel-képregénygyűjtemény negyedik kötete, az Amerika Kapitány: Kizökkent Idő...
Végre bemutatták a mozikban a Marvel legújabb produkcióját, a várva várt Fekete Párducot. A premier alkalmából egész héten Marvel Garázsvásárt rendezünk a Marvel Magyarország webáruházában, az MMOShop.hu oldalon...
“És ha már oldal választásnál járunk… Hölgyeim és uram, Fekete Párduc személyesen: Mr. Chadwick Boseman.” 2014 októberében ezekkel a szavakkal mutatta be maga Robert Downey Jr. a frissen leleplezett harmadik fázis egyik közelgő új hősét, a T’Challa-t alakító Bosemant. Wakanda uralkodója aztán…..
Szokásos tényrovatunk újabb felvonásával jelentkezünk, ami a Thor és az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló után a két héttel ezelőtt alaposan kielemzett Bosszúállók kulisszái mögé kalauzolja el az olvasókat...
Jövőhét csütörtökön kezd a hazai filmszínházakban a Fekete Párduc, ám mint most kiderült, az eredeti tervek szerint nem ez lett volna a Marvel Studios első fekete főhőssel debütáló produkciója. A film forgatókönyvét jegyző Joe Robert Cole egy interjúban elárulta, hogy nem sokkal a Vasember 2-t…..
Bár a jövőhéten végre hazánkban is mozikba kerülő Fekete Párduc így sem szenved hiányt ellenségekben, a filmet író és rendező Ryan Coogler az eredeti tervek szerint még fontolgatott egy sokak számára valószínűleg ismerős nevet a fejében. A Yahoo! Movies-nak adott nyilatkozatában elárulta, hogy az…..
Most már tényleg csak napok kérdése és ellátogat a mozikba a Marvel Studios legújabb alkotása, amely az Amerika Kapitány: Polgárháborúban hatalmas népszerűségre szert tett Fekete Párducra és világára fókuszál. A karakter története hosszúra nyúlik vissza, egészen 1966-ig, amikor Stan Lee és Jack…..
Végre bemutatják az idei év első Marvel produkcióját, a Fekete Párducot, amely 2018. február 15-től látható a hazai mozikban. A kiváló kritikákat kapott szuperhősfilmhez egyes filmszínházak büféiben mozis pohár topperekkel (figurákkal) és dombornyomott popcorn vödör várja a rajongókat...
Közel egy hónapja kiderült, hogy a Deadpool következő felvonása a június elejére tervezett bemutató helyett két héttel korábban, május 17-én kerül mozikba, a közeli dátum miatt pedig jogosan tették fel sokan a kérdést, hogy akkor mégis hol marad már a film marketingje. Szerencsére nem várattak…..
A New England Patriots és a Philadelphia Eagles mérkőzésével az éjszaka folyamán lezajlott a 2018-as NFL szezon döntője, ami a sportrajongókon túl a filmek kedvelőinek is jeles eseménynek számít minden évben. A Super Bowl ugyanis minden túlzás nélkül a legnézettebb televíziós program az Államok…..
Fontos mérföldkőhöz ért az Út a Végtelen háborúig cikksorozatunk, hiszen elérkeztünk az első fázis tetőpontjához, ami a maga idejében sok szempontból vízválasztó volt. A Marvel Studios előtt még nem igazán volt példa arra, hogy bárki ekkora sikerrel valósítson meg egy közös univerzumot, de a…..
Bár az Út a Végtelen háborúig kihívásunk ezen a héten a Bosszúállókat helyezi középpontba, a mostanra jól megszokott 30 filmes érdekességet taglaló cikkünk ezúttal a kezdetekhez kanyarodik vissza, hogy pótoljuk a Vasembernél jól elmaradt kulisszatitkokat. Természetesen jövőhéten a Föld legnagyobb…..
Ahogy azt korábban már megírtuk, idén januárban hazánkban is elstartolt a Nagy Marvel-képregénygyűjtemény. A Marvel legkiemelkedőbb, mára már ikonikussá vált történeteit felvonultató sorozat darabjaiból kéthetente kerül újabb szám az újságárusok polcaira, míg az előfizetők az első három kötetet…..
Régi vágyunk teljesül a mai napon, ugyanis közel féléves előkészület után délután 16 órakor megnyitottuk a Marvel Magyarország hivatalos webshopját, az MMOShop.hu-t, amiről minden részletet elolvashattok a továbbiakban...
Ma éjjel megrendezésre került a soron következő Marvel produkció, a Fekete Párduc lila szőnyeges hollywoodi bemutatója, így szokás szerint néhány órával később az első reakciók is felütötték a fejüket a külföldi sajtó jóvoltából. Az elsőként az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bemutatkozott…..
Az immár ötödik hete tartó Út a Végtelen háborúig projekt keretében heti bontásban vesszük végig filmről filmre a Marvel Filmes Univerzum közel tíz éve tartó menetelését. Múlt héten az első Thor kalandot veséztük ki, a kihívás legújabb állomása pedig az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló.…..
Bár továbbra sincs kitűzött premierdátum a Daredevil várva várt új szezonjához, legalább a színészgárda szépen - és rendkívül érdekesen - alakul az elmúlt hetekben. Ezúttal Joanne Whalley (Wolf Hall) csatlakozott az új showrunner alatt készülő folytatás stábjához, aki Maggie nővért, főhősünk…..
Habár néhány évvel ezelőtt, egész pontosan a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala idején azt nyilatkozta, hogy nem kíván több szuperhősfilmhez zenét szerezni több mint egy évtizednyi munka után, valamilyen oknál fogva szembement ezen döntésével a legendás Hans Zimmer, ugyanis a legfrissebb…..
A nagy érdeklődésre való tekintettel az Út a Végtelen háborúig projektünk heti filmje, az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló kapcsán is összeszedtünk szám szerint 30 olyan érdekességet és kulisszatitkot, amely talán nem volt ismerős mindenki számára. Ha lemaradtatok volna a Vasember 2 és Thor…..