Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HecTroy

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából véget ért már a hétvége, de a Humble Bundle kedvezményei még 24 órán keresztül érvényesek. Ezúttal három körökre osztott taktikai / stratégiai játékot ajánlok az aktuális felhozatalból: 1. XCOM: Enemy Unknown (€19,99 €4,99) Valószínűleg kevesen vannak, akik ne ismernék az X-COM sorozatot…..
Legyen rendhagyó az indítás. A TBS HEAVEN első bejegyzésének témája az All Walls Must Fall című, tech-noir (bármit is jelentsen ez) taktikai játék. Annak ellenére, hogy a blog címe körökre osztott stratégiai (turn-based strategy, tbs) játékokról szóló tartalmat ígér, az All Walls Must Fall valójában…..
Érdekes kísérletbe fogott nemrégiben Ann Morgan, londoni szerkesztő és szabadúszó író: elhatározta, hogy egy év alatt a világ minden országából elolvas egy-egy könyvet, és így ismer meg számára ismeretlen, távoli kultúrákat. Amikor belefogott, még nem volt teljes az olvasandói listája, de…..
HecTroy 2016.12.23 09:54:34
Újabb etap a "jó volt a Wizznél, ezért megszüntetik" sorozatunkban: a napokban az ülőhelyleosztást is sikerült átszervezniük. Ezzel feladták a saját egyéni megoldásukat, beálltak a sorba: mostantól ugyanúgy csinálják, ahogy a többiek, nem oszt a gép helyet a foglaláskor, ami ha nem tetszik, meg…..
A karóra sokat elmond(hat) viselőjéről. Ízlésről, anyagi helyzetről, stílusérzékről mesélhetnek ezek az apró, mechanikai és dizájn csodák, ám, ahogy általában, a külsőségek alapján levont következtetéseket ez esetben is fenntartásokkal kell kezelnünk. Míg egy A. Lange & Söhne vagy egy Patek…..
HecTroy 2016.12.16 08:17:05
@Imrich Bölcskey: Az Omega tévedésből keveredett oda. A Fossil stílusa meg ízlés dolga. Nekem ezerszer jobban tetszik a Skagen, ezért is szerepel a bejeyzésben.
HecTroy 2016.12.16 09:47:32
@Ződ2000: A Skagen valóban a Fossilhoz tartozik, és ugyanolyan olcsó mechanika van benne, mint a Fossil órákban általában. Bármennyire szeretem is a Skagent, közel sem sorolnám a középkategóriás órák közé. Az egyetlen terület, ahol a Skagen kimagaslik az a dizájn, ezért abszolút jó választásnak tartom olyanoknak, akik elsősorban divatos kiegészítőként tekintenet az órákra.
HecTroy 2016.12.16 08:13:47
@para_noir: Kösz a kommentet! Javítottam az Omegát Orientre.
jateknaplo.blog.hu Apocashop 2016.12.14 11:23:04
Az Apocashop egy ingyenes kereskedős indie játék, amiben csak egy dolog számít, a profit. A játék annyira lelketlen embert fog belőlünk faragni percek alatt, hogy simán el fogunk utasítani szegény családos embereket, akik nem tudják majd megvédeni magukat a gonosztól, de hát valamiből nekünk is élni…..