Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mr sas

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott csendben, zökkenőmentesen készül a világbajnokságra. A müncheni táborban mindenki teszi a dolgát. Énekes Lajos edző számolt be az eddigi eseményekről. "Hétfőn délután edzettünk egyet a repülőút után. Kedden két jeges és egy száraz tréningünk…..
Lehetőleg ma zárjuk le ezt a kérdést, mondta Magosi Bálint az OB I.-bronzpárharc 3.  összecsapása előtt, és lőn. A Dab.Docler egy idegenbeli és egy hazai siker után ismét Káposztásmegyeren lépett jégre az NZ-Stars ellen, és megint elég volt két gólt szereznie a diadalhoz.…..
Jégkorong Előnyben az NZ-Stars 2009.01.18 22:04:00
Mindenki hozta a papírformát az utolsó teljes Mol Liga-játéknapon, ami azt jelenti, hogy a fontos kérdések legfontosabbika – miszerint melyik csapat lesz a playoff negyedik szereplője – továbbra sem dőlt el, sőt az sem biztos, hogy a keddi Dab.Docler–NZ-Stars…..
mr sas 2009.01.19 08:25:43
@MacskaJaj: 8 öltés az semmi? :) de legalább végre felavatták, egyre közelebb kerülhet a válogatotthoz :)
mr sas 2009.01.19 08:36:51
:)
A dunaújvárosiak és az újpestiek kedden hazai jégen kaptak ki a Steauától, illetve a HC Csíkszeredától. Vasárnap fordított pályaválasztás mellett játszották a visszavágókat, és ismét a vendégek nyertek. Ezúttal az NZ-Starsnak is sikerült a Progym fölé kerekednie.…..
A Mol Liga vasárnapi körének két rangadója közül az egyiket a hazai, a másikat a vendég csapat nyerte, ennek köszönhetően is továbbra is nyílt a küzdelem a rájátszást érő első négy helyért. Az Újpest persze veresége ellenére majdhogynem páholyban van. Először is azonban…..
Jégkorong 1 éves a jégkorongblog 2008.11.08 13:53:00
2007. november 8-án 13:53 perckor élesítettük a jégkorongblogot. A születés pillanata azonos a Vagyunk kik, akarunk mit című írásunk publikálásának pillanatával, noha korábbra dátumozva feltöltöttünk más szövegeket is, hadd legyen mit olvasni a legelejétől. A napokban…..
Csütörtöktől vasárnapig rengeteg helyszínen rendeznek válogatott mérkőzéseket. Három városban olimpiai előselejtezőt vívnak, nívós kvartett alakult ki másutt is. Kanada időközben másodszor is kikapott, Németországban, 3-0-ra. A három olimpiai előselejtező csoport a…..
Jövő hét végén olimpiai selejtezőt játszik a magyar válogatott. Még egy-két nap, és elmondjuk jól, mire számítunk, meg hogy szerintünk miért fontos ez a torna, amelynek az abszolút esélyesség minden terhével vágunk neki. Addig is bemutatjuk ellenfeleinket. Horvátország…..
A várakozásoknak megfelelően az Alba Volánhoz szerződött Szuper Levente, a magyar válogatott első számú kapusa. Az ennek bejelentésére összehívott sajtótájékoztatón id. Ocskay Gábor, a klub szakosztály-igazgatója mellett az érintett játékos is részt vett. Az EBEL-szezonra…..
Vasárnap véget ért a szavazásunk, amelyben azt tudakoltuk, olvasóink mi módon szeretnének részt venni a jövő évi A csoportos világbajnokságon. Megígértük, hogy mielőbb beszámolunk a belépőhelyzetről, néhány napot késtünk, de csak mostanáig. Az jegyértékesítést tervező…..
Pénteken, a régi Syma csarnokban lehet ismét ünnepelni a szapporói diadalmasokat. Sok idő eltelt április 19. óta, de csak nem felejtette el a publikum, mi is történt akkor. Kedvcsinálás gyanánt a hősök privát fotóit adjuk közre a győzelem utáni napokból, több részben. A…..
mr sas 2008.06.05 11:18:31
Február elején egy magyar fiatalember súlyos balesetet szenvedett Franciaországban. Szüleit a kórházi kezelés idejére Ladányi Balázs és családja fogadta be Brianconban. A média elfelejtette a sztorit, de a mi figyelmünket barátunk, Péter Emese felhívta egy blogra, amelyet a…..
Hol is tartanak az OB 1 csapatai a jövő évi játékosállomány formálásában? Klubonként tálaljuk az érkezetteket és a távozottakat. Ez itt az első poszt utáni első frissítés, az új szereplők neve elé plusz jeleket tettünk. Öt új lehetséges érkező az Alba Volánban! A…..
A hősöket ünnepelni kell. Nem egy-két óráig, nem egy-két napig. Ehhez tartjuk magunkat. Hosszú sorozat keretében, egyesével mutatjuk be őket kedves olvasóinknak. A sorrend tetszőleges, a címben a játékos neve előtt a vb-n viselt mezszám szerepel. Édesanyja a Volán…..
Jégkorong Mindenki itthon 2008.04.28 08:17:00
Hétfő reggel Bécsben leszállt az a gép, amely a Tajvanon maradt játékosokat szállította haza. Külön ünneplésben most nem részesülnek. De csak most nem, később igen.Információink szerint a magyar jégkorong-szövetség szeretné még egyszer, méltó módon megünnepelni az A…..
mr sas 2008.04.28 08:57:40
mr sas 2008.04.28 12:54:03
Jégkorong A csoda kapujában 2008.04.18 13:07:00
A magyar válogatott kissé álmosan játszott, de hozta a kötelezőt, ha az eredményt nézzük, simán elkalapálta Horvátországot. Ott állunk a feljutás küszöbén. Hajtás alatt Hello Turiszték jóvoltából vadonatfriss nyilatkozatokat is olvashatnak.Nem volt jó mérkőzés. Az első…..
Szerda óta mindenki a szombati magyar–ukrán mérkőzés lázában ég, de jobb, ha nem feledjük, előbb még muszáj megverni Horvátországot is. Azt a Horvátországot, amelyet általában könnyedén szoktunk elintézni, de ezen a vb-n erősebb a vártnál. Tekintettel a nagy…..
Úgy látjuk, a tegnapi meccset hozzánk hasonlóan az egész ország élőben követte, izgalomban és feszültségben, így hadd ne foglalkozzunk az ott történtekkel, amúgy is, egy nap elteltével is leírhatatlan élményt jelent a csapat teljesítménye.Tizenegy fős táborunk (igen,…..