Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormányzati narratíva szerint Németország haldoklik, belefullad a menekültek áradatába, míg a V4-ek, és főként Magyarország az Unió motorja. A valóságban Berlin fényévekkel jár az orbáni gazdaságpolitika előtt...
Fotó: Kollányi Péter / MTI "Elengedtem a Gálvölgyi Show-t. Ennyi volt. Rá kellett jönnöm, kifogytak az írók. Aki le tud írni egy poént, az elment inkább stand-up komikusnak" - mondta a Blikk tudósítása szerint Gálvölgyi János a Madách Színházban, a 70. születésnapja alkalmából rendezett…..
Ha nem szúrta volna a szemét a kormányzati propaganda idáig, mutatunk egy másik esetet...
Ide süss! - Az ország nagy cukrászversenye címmel indít főző-, vagy inkább sütőműsort a Viasat3. A műsor vezetője Hajós András lesz, a zsűritagok pedig Szabadfi Szabolcs és Baracskay Angéla. Hajós műsorvezetőtársat is kap maga mellé Sass Dani személyében. A műsor brit eredetije a BBC-n The Great…..
VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS 2017.09.08 03:45:36
1294 háború elől menekülő tart a magyar határok felé az unió felől, de a kormány már előre kész tőlük megvédeni a nemzetet. Csapataink harcban állnak a közeledő horda feltartóztatására, akik között vélhetőleg sok a gyermek, és a nő, de  nagy kék szar plakátok szerint ezek mindenre képesek. Elveszik…..
VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS 2017.09.07 18:00:45
@politologus: "lői színvonal, számomra ennyi év után is megdöbbentő, hogyan tudnak emberek egy elvileg jobboldali párt kénye-kedvéért bolsevikká válni."

Nincs olyan hogy jobb es bal oldal.
NEMZETI oldal van, meg nemzetellenes globalistak, akik az arabjaikkal akarjak szetverni Europat, es nemzetallamokat.
VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS 2017.09.08 02:38:26
@Indriq: Nem kell a hulye duma. A kinai uzletelni jon ide, meg elni, megelni.
Az arabok meg, a vallasuk, es az okori eletfilozofiajuk eroszakos terjesztese miatt. Akarmit is mondanak, ok megszallokent jonnek ide, es ugyis viselkednek.
Jo pelda az arabok viselkedesere, hogy egy Norveg televizio beszelgetos musoraban, a helyi arab hitszonok, nem volt hajlando kezet fogni az egyik norveg miniszterrel, mert no volt.
UGY BASZNAM KI AZ ILYET AZ ORSZAGBOL, MEG EUROPABOL, HOGY FOLDKORULI PALYARA ALLNA.
A KURVA ANNYAT MERESZEL ILYEN VERLAZITOAN POFATLANUL VISELKEDNI EGY IDEGEN ORSZAGBAN.
Rohamtempóban távolodik el egymástól az Európai Unió és Magyarország, ami a hazai parlamenti választások közeledtével turbófokozatba kapcsolhat. Amíg ugyanis magyar kormány látványosan veszekedik Brüsszellel, Hágával, Berlinnel, Párizzsal, intenzíven dörgölőzik Moszkvához, Pekinghez, Ankarához és…..
Az Európai Bíróság döntése inkább szimbolikus, azonban a kormánykommunikáció fontos elemévé válhat. A Fidesz a Brüsszelezést nem most kezdte, de a java még hátravan. "Akarjátok-e a totális háborút?"-tette fel a kérdést Joseph Goebbels 1943-ban a berlini Sportcsarnokban. A közönség egyértelmű…..
Ugyanolyan Rolex-luxusórát hord a felesége, mint amiért a kormánynyalonc sajót hónapokig savazta Botkát...
Hiába érezzük úgy, hogy tulajdonképpen 2010 óta egyfolytában kampány folyik az országban, az idén ősztől fogva érzékelhető lesz a hangnemváltás a közéletben. A Fidesz ugyanis magasra emelte a tétet, hiszen a létéért küzd majd 2018-ban. Ha nem nyer a kormánypárt, akár komoly elszámoltatási hullám is…..
  Új történelmi helyzet A demokratikus ellenzék felelőssége történelmi! A Merkel-Macron tengely mellé felzárkozva, meglovagolva a nyilvánvalóan May ellen lázadó angliai történéseket is, mely Jeremy Corbyn hallatlan népszerűségében nyilvánul meg, lenne halvány, mondom halvány, esélyünk a mocsárból…..
Most már az ajtót kellett feszegetni. Legutóbb az ajtók a másik oldalon nyíltak ki, mint ahol az utasok várták. Még jó, hogy nem zuhant ki senki a sínekre. Napi félmillió utas életével szórakozik Orbán és Tarlós. Ha ők elfordulnak a Fidesztől, Orbán az egész választást elbukhatja. Itt a Kávézóban…..
Józan beszéd Hülyék az emberek? 2017.06.20 09:23:28
A blőd hülyítés ül tort rajtunk már sok éve. Mostanában Brüsszeli Soros György nemzetvesztő mágikus hatalma ellen küzdünk. Korábban rezsicsökkentés volt - arról még megírtam, miért hülyeség. A migránsozásról is. A Sorosozás kapcsán ettől eltekintenék. Legyen szó inkább arról, hogyan lehetséges,…..
VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS 2017.06.21 00:58:53
@P. J. Fry: A valasztasi rendszerunk is azt bizonyitja, hogy nem vagyunk demokratikusak.
Nalunk a szavazok 25 %-val a parlamenti helyek 66 %-at lehet megszerezni, bezzeg a liberalis demokrata Franciaknal a szavazok 17 %-val a parlamenti helyek 75 %-t lehet megszerezni.
Szoval boven van meg hova fejlodnunk.
A tuntetni kene, hogy azonnal vezessek be a Francia valasztasi rendszert.
VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS 2017.06.21 12:58:05
15 százalékot nőttek a bérek egy év alatt
index.hu/gazdasag/2017/06/21/15_szazalekot_nottek_a_berek_egy_ev_alatt/

A mocskos rasszista Orbannak, mar megint szerencseje volt ezzel beremelkedessel.

Igazsagtalan az elet, hogy a liberalis demokrataknal, csod hatan csod es gazdasagi katasztrofa volt, az Orbannak meg a szajaba repul a sult galamb, annelkul, hogy barmit is tenne.

Es lesznek olyan ostobak a fideszes nacik, hogy ezert kepessek Orbanra szavazni, pedig ehhez neki semmi koze.
Bizonyára nagyon sokkolja a kormánypárt vezetőit a Jobbik plakátkampánya, mert pénteken újra nekigyürkőznek a Parlamentben annak a törvénymódosításnak, mely elfogadása esetén nem szembesíthetnék az ellenzéki pártok a Fideszt az elmúlt hét év lenyúlásaival. Kétségtelenül rosszul mutatnak a szokásos…..
224000 ember halt meg feleslegesen az Orbán kormány regnálásának 7 éve alatt. Ez egy debrecennyi város lakossága. Ők még ma is élhetnének, ha az Orbán rendszer nem az illiberális szovjet szocialista népköztársaság kiépítésén és Orbán Viktor leggazdagabb magyarrá tevésén munkálkodna. Csak 2014-ben…..
Nem tévedhetek nagyot, ha úgy gondolom, az elmúlt hét botrányos történéseiről, nagyon kevesen vannak csak, akik még nem értesültek. Ha valaki mégsem tudná, miről is beszélek, természetesen a Közép-európai Egyetem – vagy gyakrabban használt nevén CEU – működését ellehetetlenítő törvény…..
A TASZ jelenti: Alapjogsértő ítélet született csütörtökön Varga Gergő és Gulyás Márton büntetőügyében. A büntetőbíróság több száz óra közérdekű munkára büntette a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) ügyfelét és társát, mert az ítélet szerint garázdaságot és rongálást követtek el. A jogvédő…..
Van benne valami gyomorforgatóan abszurd, hogy pártmunkás bíró és pártmunkás ügyészség ítél közmunkára egy olyan embert, aki évek óta tényleg a közjóért küzd, a közérdek a mindene. Akik kifejezték a véleményüket, azokért most egyesével megy a hatalom és annak gyáva csatlósai. Most kell hangosan…..
VADÁSZPUSKÁS LIBERALIZMUS 2017.04.15 17:59:26
@Legeslegalja: "Megyek azonnal az Együtt és MSZP székházhoz befújni "Soros csicska" felirattal a falakat."

Na azt probalnad meg, KITORNE A VILAGBOTRANY.
Bevonulna az ENSZ es NATO legicsapassal fenyegetnek az orszagot. Az osszes kulfoldi es haza ujsag, 10 centis betukkel irnak, hogy ez mar a HOLOKAUSZT. Hitlerista nacik atvettek a hatalmat, a nacik megtamadtak es leromboltak a liberalis demokratak kozpontjat. Es vegervenyesen megszunt a demokracia, a jogallam, a sajtoszabadsag.
Talalnanak rogton 50 beke nobeldijjast aki kulfoldi beavatkozasert konyorogne. Az amerikai nagykovet voros fejjel, toporzekolva figyelmeztetne a fekekre meg az ellensulyokra az orszagot.
Mikozben a liberalis mediak gunyos lesajnalo hangon beszelnenek a Sandor palota megdobalasanak ugyerol.

Ugyhogy inkabb ne csinald.
Rájöttek, hogy hatalmas szarba léptek. Az hagyján, de az országot is magukkal ránthatják. Elkezdődött az óvatos kihátrálás a CEU-törvény mögül., ugyanakkor azt is megtudtuk, mi értelme volt az egész világot magunkra haragítani. Sosem találja ki, miért volt szüksége Orbán Viktornak erre a balhéra. ..
Sorra jönnek az állásfoglalások, reakciók az Orbán-kormány legújabb elképesztő terve, a felsőoktatásnak olyan módú  átszabályozása kapcsán,  mely leginkább a CEU (Közép-Európa Egyetem) budapesti működését tenné lehetetlenné.  A  CEU vezetése ma (élőben közvetített) sajtótájékoztatót tart az ügyben,…..
Orbán Viktor minapi beszédéből egy mondat vágta ki a biztosítékot. Kezdték is magyarázni a beosztottjai, hogy voltaképpen mit mondott. Nem azt, hogy „Az etnikai homogenitást meg kell őrizni.”, hanem hogy A kulturális homogenitást meg kell őrizni. Az utóbbi gondolatot azért nem tettem idézőjelbe,…..