Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nvogue

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A betegjogi törvényt sérti a hivatásával visszaélő, másodfokon elítélt orvos nevének eltitkolása. A betegnek joga van megfelelő módon tájékozódni állapotáról, orvosáról, az őt alkalmazó kórházról, amely ismeret kihat az egészségügyi állapotára. A Csolnoky Ferenc Veszprém Megyei Kórház és a…..
nvogue 2016.12.10 07:58:21
@Ildiko18: kedves Ildiko18, igenis gond, hogy nem adóznak le utána! én leadózom a bevételem után, és Ön? amúgy én is nagypofájú senki vagyok, amiért megkérdem, hogy miért vonnak le tőlem járulékot havonta, ha egyszer ez semmire nem jó, nem elég?! azért hogy aztán egy ilyen orvos az állami rendelési idejében odavakkantsa nekem, hogy ez tizenötezer?! nyugtát meg persze nem ad, hiszen ez nem a magánpraxisa?! (ott sem ad valószínűleg, az én orvosom sem ad, senki akivel eddig találkoztam)

amit az egyenlőtlenségről írt, hogy az természetes; hát pont ez a lényeg! a beteg ember eleve kiszolgáltatott, ijedt, megnyugtatásra, érthető magyarázatokra, némi empátiára van szüksége; hát kérdem én, melyik orvostól kapja meg ezt az ember manapság? nem elég az amúgy is szorult helyzet, az orvosok többsége arrogáns, foghegyről beszél a pácienssel, ha olyanja van, öt percet alig szán rá, ha olyanja van, elérhetetlen. egy orvos szakmailag a betege felett áll és pont ezt nem szabadna kihasználnia, kvázi zsarolással kikényszerítenie a pénzt, mert ez aljasság, élősködés! olvassa el a kapcsolódó cikkeket, nézze meg legyen szíves, mi minden nyert a tárgyalások alatt bizonyítást, aztán nézzen vissza, és akkor írja le, hogy ez Ön szerint hogyan védhető viselkedés!