Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuanyuka

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Térképész Hosszú hétvége... 2009.06.02 09:36:19
Rövid volt, és az időjárás az új ellenfelünk. Az összes hétvégi programlehetőséget az eső csodásan elmosta.. Tegnap volt némi napsütés, így egy röpke családi séta belefért a hétvége lezárásába. Hosszú hétvége nálunk péntek délután Alex anyu váratlan…..
Térképész Egy hét eseményei.. 2009.05.28 15:37:00
Baromi hosszú hét volt. A napok nemhogy könnyebbek, egyre nehezebbek, mindkettőnknek. Hétfő volt a csúcspont, nem egyszerű leírni, de talán, ha leírom segít. Nagyon régen nem jött ki könny a szemen, megtörni sem sikerült senkinek lelkileg, de ez a hét maga volt a pokol, hétfő…..
Zsuanyuka 2009.05.29 21:42:39
@Figaro: Szia!
Nem, nem túl nagy az elvárásod, de aszem A. a. sem így tervezte a munkába állást. Nem úgy ismerem, hogy szándékosan ne akarna hozzátok időben hazamenni. Biztosan benne is dúl a lelkiismeretfurdalás minden nélkületek töltött óra miatt, és ez mégjobban összezavarja a döntéseit a munkában. Nemtom, az apukák hogy vannak ezzel, de mint anyának (legalábbis én tapasztalatom)már soha többet nem adatik meg a "maximálisan a munkámra koncentrálok" gondolatok, mert nem lehet egy pillanatra sem elfelejtkezni arról, hogy már nem vagyunk "függetlenek". Én is dolgozom (monjuk 1000x jobb helyzetben) 12 hós korátol és hiába ugyan ott, ahol előtte 11 évet lehúztam, már semmi nem olyan mint régen. Az ember egy része otthol marad, akármit is csináljon éppen. Sőt, a rossz dolgok 100x jobban levernek, mivel azzal a tudattal kell lenyelni, hogy inkább a gyerekkel lettünk volna. Szal megértelek Téged is, de A.a.-nak sem lehet most könnyü. És biztosan igyekszik hamar túllenni ezen az egész sz...rságon, ami az elejével jár. Ő sem csak maga miatt vállata el!
Ami a kis Alexet illeti, tényleg nehéz időket él meg, de talán mire oviba megy már nem is fog emlékezni ezekre a nehéz hetekre.
Én is ebben hiszek, hiszen most éppen én is a leszoktatás nehézségei előtt állok és nemcsak az éjszakákkal van gond, hanem mi még 21 hósan is naponta 3x szopizunk. Most hogy tudnám elvenni tőle úgy, hogy egész nap együtt vagyunk és csak azért nem kapja meg, mert én nem akarom??? Pedig ezzel az érzéssel kell hamarosan megbirkóznia.
Szal nem vagy egyedül a nehézségeiddel. És aszem jó ha tudunk róla beszélgetni, nem?